Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość ja tam uwazam....
Chyba jedynie w Polsce mozliwe sa takie wredne komentarze :O Ocenianie rodzicow po zdjeciach, chore karmienie sie cudzym cierpieniem, ba! ustalanie czy odpowiednio cierpia :O. Wszystkim tym bawiacym sie cudza tragedia i nieszczesciem, zycze podobnych cierpien - koniecznie publicznie i widowni oceniajacej czy cierpia w sam raz, za malo czy moze juz wrecz histeryzuja :O Zeby was szlag trafil! 🖐️

widze ze w nocy nie mozecie spac i jakas ostra jazda tu byla troche przeczytalam ale nie chcialao mi sie wszystkiego bo glownie to jezdzicie po sobie a przeciez kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie a chyba wszzystkim zalezy na tym aby magda sie znalazla cala i zdrowa !!!!!!!!!!! ale wiadomo nie od dzis ze ile ludzi tyle pogladow i tylko po co od razu tak wyzywac ehsssssssssssssssss zal sluchac(czytac)

Gość oooooooooooooppppppppppppppsss
stonka pierdolnij sie z calych sil w leb bo widac ze cos z toba nie halo...

Gość kim trzeba być
.. żeby karmić się cudzym życiem? Sensacyjne zaginięcie dziecka- i zakładanie wątku- "rodzice wyglądają dziwnie" ... jakim trzeba być pojebem?

Gość 7aaaaaaaaaaaaa
stonka dała już pokaz w nocy na innych wątkach

Gość lalika
masakra o czym coniektórzy piszą, przeciez to małżeństwo to bardzo młodzi ludzie i ta sytacja ich przerasta, a ich zachowanie no cóż wcale nie odbiega od większości , jedni płaczą inni trzymaja to w sobie, znam małżeństwo któremu zmarła roczna córcia , pogrzeb tragedia mimo , że matka nie rzucała sie na trumne i nie płakała widac było jej rozpacz i to , że na silnych lekach była. Więc współczuję rodzicom Kasi i trzymam kciuki ...maleństwo musi się znaleźć całe i zdrowe

Gość mandarynkaaaa22
a widzieliście co jest na forach e mamy i inne tam takie podobne ? bylam w szoku co tam ludzie wymyślają

Gość mandarynkaaaa22
na kafe to naprawde jeszcze kultura i klasa w porównaniu z tamtymi

do 7aaaaaaaaaaa : poka poka co pisala na innych watkach?:D haha

Gość 7aaaaaaaaaaaaa
wyzywala wszystkich od suk jakies chore jazdy robila ludziom

hahahaha to ostro :D niektorym ludziom naprawde powinno sie zabraniac pisania na forach. gorzej jak jest taka w realu hahahaha

Gość Sędzina F.T.
Ja myślę, że oni są mocno podejrzani .. kto wie jaka jest prawda. A jeśli zaniedbali dziecko i ono umarło, a oni żeby uniknąć odpowiedzialności sfingowali to całe porwanie? Podejrzane jest to, że ten cały porywacz rozpłynął się w powietrzu, podejrzane jest uderzenie po którym ta matka straciła przytomność, było zbyt lekkie, niemal improwizowane - sorry, ale takie rzeczy to tylko na filmach .. ja myślę że ona udawała nieprzytomną. Podejrzane jest to że na całym monitoringu miejskim nie ma nic podejrzanego, a wywiezienie dziecka z miasta wcale nie jest takie łatwe. Ta cała sprawa śmierdzi.

Gość peaceeeeeeeeeeeeeeeeeee
moze stonce maz nie dal :D ekhmm... :D i dlatego byla taka wsciekla hhehehehehehe

Czuje ze ten Bartek jest odpowiedzialny za znikniecie dziewczynki, nie sam, z jakimś kumplem, on ma coś dziwnego w sobie, i ta obsesja likanami, to nie było jego dziecko, sadze ze zrobił z nim coś zlego. Skoro trop prowadził na praking to nie był przypadek, ten kto to zrobił wiedział gdzie idzie matka i którędy, wrzucenie filmu na fb 5 min przed zdarzeniem nie jest żadnym alibi, laptopa mozna zabrac ze soba wszedzie.

Gość spokojna raczej inaczej:)
miałam spięcie wczoraj w innym wątku z panną stonką-i powiem wam-ta kobita jest nawiedzona/natchniona....miałam dzięki niej wczoraj taki ubaw przd kompem ze nie mogłam przestać się rechotać do 4 rano dla zainteresowanych: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5108007&start=120

Gość kim trzeba być
e tam mało śmieszne.

Gość lalika
ubudubu...czy Ty aby nie przesadzasz z lapkiem, kurzcze ja słucham tez mocnej muzyki, lubie czarny kolor i co też jestem złym człowiekiem??

owszem raczej żałosne,ta pani ma takie zdolności że na podstawie moich postów napisała życiorys mój i mojej matki tak więc uważajcie przed nią nic sie nie ukryje,czekam kiedy rozwiąże sprawę Magduni bo pewniee to dla niej pestka

Gość kim trzeba być
Coś cię za bardzo boli ta kobieta.. Hmm podejrzane..

nie boli mnie(boleć to mnie może kręgosłup),stwierdzam że jest nawiedzoną wizjonerką i jak na razie mam z niej ubaw raczej;))

lalika Nie wrzucam wszystkich do jednego worka, dziwne jednak wydaje sie dla mnie ze niby sa tacy poborzni a wystarczy przejrzec jego zdjecia by odniesc nieco inne wrazenie, owszem matka tak ale on, nie wiem, ja tylko snuje przypuszczenia, ta historia ma w sobie wiele niescislosci. Pan Jackowski sam wypowiedział sie na ten temat i uznał iz czuje ze rozwiazanie tej sprawy zdziwi opinie publiczną, zresztą ludzie są rózni, rózne pomysły wpadaja im do głów, obym sie myliła

Pan Jackowski wie tyle samo co reszta czyli nic ale co sobie reklamę na caly rok już na tej sprawie zrobił to sobie zrobił.

Pan Jackowski wie tyle samo co reszta czyli nic ale co sobie reklamę na caly rok już na tej sprawie zrobił to sobie zrobił.

Gość lalika
ubudubu zgadza sie , moze i podejrzane , ale daleka jestem od osądzania rodziców Magdy,po ubiorze i zainteresowaniach... obym sie nie myliła. Przyznam sie , że tez miałam wątpliwości co do ich wypowiedzi i nadal mam , ale jak to mówią " nie osądzaj ksiązki po okładce".

Gość lalika
ubudubu może i masz rację wszystko jest podejrzane, ja tez mam wątpliwości. ale daleka jestem od osądzania rodziców Magdy po zainteresowaniach i ubiorze, bo jak to mówią " nie osądzaj ksiązki po okładce"

Gość lalika
ubudubu może i masz rację wszystko jest podejrzane, ja tez mam wątpliwości. ale daleka jestem od osądzania rodziców Magdy po zainteresowaniach i ubiorze, bo jak to mówią " nie osądzaj ksiązki po okładce"

Gość lalika
ubudubu może i masz rację wszystko jest podejrzane, ja tez mam wątpliwości. ale daleka jestem od osądzania rodziców Magdy po zainteresowaniach i ubiorze, bo jak to mówią " nie osądzaj ksiązki po okładce" Obym się nie omyliła :(

Gość lalika
ubudubu może i masz rację wszystko jest podejrzane, ja tez mam wątpliwości. ale daleka jestem od osądzania rodziców Magdy po zainteresowaniach i ubiorze, bo jak to mówią " nie osądzaj ksiązki po okładce" Obym się nie omyliła :(