Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość iuouoiuih
ludzie to dziecko jest już dawno zabite i zakopane. taka prawda, wiem że okrutna.

Gość ZenobiaSkoczek
do głupia suko : czemu tak się przejmujesz ? jesteś kimś z rodziny i boli cie to co piszą ludzie ? przecież rodzina nie miałaby głowy siedzieć teraz w necie prawda ?

Gość Laurka Palmer
ZenobiaSkoczek Niestety, ale do rodziców dochodzi to co się wypisuje o nich w necie. Na facebooku ojca Madzi ludzie też wspominają o tym.

Gość ZenobiaSkoczek
Tutaj nikt nikogo nie oskarża. Jedyne co ludzie piszą to, że rodzina im się nie podoba. No to akurat nie jest karalne. Mi też się nie podoba, nie lubię ludzi z dziwnymi zainteresowaniami. Tylko tyle a kto to zrobił i dlaczego to sorry nie obchodzi mnie

Gość Laurka Palmer
Tutaj nikt nikogo nie oskarża. Przeczytaj od deski do deski wszystkie komentarze to się przekonasz, że jest inaczej. Zresztą nie tylko tu.

Gość zfbhh
tak samo ty się zastanów- bo nie jesteś lepsza. I przestańcie się kłócić puste baby. Sprawa się wyjaśni, dziecko się odnajdzie- mamnadzieję, całe i zdrowe i wróci do rodziców. Może to ktoś z ich religijnego kółka? Tam zawsze sa tacy ludzie... Zejdźcie z głupich spekulacji o winie matki, to jest na maxa obrzydliwe i zwyczajnie niegodne

Gość wefqwefqwf
O, inwektywy. To już poważne naruszenie prawa. Zwróciłam na ciebie uwagę. Teraz się zastanowię czy mam chęć pobawić się trochę w namierzanie i składanie doniesienia. Zakładam że na tym etapie twojego zaangażowania się w dyskusję, jeszcze się wybronisz, ale mi dla rozrywki może wystarczyć że cię wezwą na komendę i trochę się tam spocisz. No to dalej, rozkręcaj się.

Gość zfbhh
nie chce mi się wierzyć w to co polactwo wypisuje! Szok!!! jak wam nie wstyd!!

Gość dziś w Uwadze ojciec
Magdy mówił, że w internecie piszę się o tym, jakoby jego żona sprzedała córkę :O ludzie są okropni

Gość zfbhh
powinniście po wyjaśnieniu sytuacji wpłacić symboliczna złotówkę na konto rodziców- za każde oszczerstwo. Zostaliby milionerami...Tak łatwo wam przychodzą takie rzeczy- mieszanie z błotem, oskarżeia o dzieciobójstwo.. LUDZIE!!!

Gość ZenobiaSkoczek
wefqwefqwf, to było do mnie ?

Gość Laurka Palmer
Tak łatwo wam przychodzą takie rzeczy Już o tym pisałam i też mnie to dziwi.

Gość bertaaa
Do tych co sadza, ze rodzice wygladaja jakby sie nie przejmowali. Nie przyszlo wam do glowy, ze gdyby stali za zaginieciem corki to raczej staraliby sie stwarzac pozory smutku i rozpaczy, zeby podejrzenia odwrocic? Bo dla mnie to byloby logiczne.

Gość yeeeeeeeeeee1
samo wyrażanie własnej opinii (oceny) nie jest pomówieniem. Na odpowiedzialność karną naraża się ten, kto przekracza tą granicę.

Gość fgffgg
do glupia suko ty: od jakich kurwa paru dni? co ty pierdolisz dziewucho nie wychowana skoro udzielilam sie tutaj pierwszy raz? jakies problemy z glowa chyba masz ;) to ze ktos ma ODMIENNE zdanie niz ty to nie znaczy ze masz kogos wyzywac od glupich suk. A to ty pierwsza zaczelas wyzywac ktoregos z uzytkowanikow wyzywajac tego kogos od kurw szmat etc. takze uwazaj bo mozesz lekko przesadzic ;) SWOBODA WYPOWIEDZI = kazdy ma prawo pisac i mowic co mu sie podoba. to jest FORUM a jak ci sie cos nie podoba ze ktos pisze odmienne zdanie niz twoje to wypierdalaj stad i nie filozofuj ;) troche wiecej tolerancji, czlowiek ma odmienne zdanie a ty juz jezdzisz po kims jak po ruskim czolgu. jezeli w realu masz taka gebe nie wyparzona i takie brudy to ja dziekuje.

Gość stonka ziemniaczanka
obejrząłam ich zdj na nk- galerię chłopaka. Zdj jak trzymają się za ręce. jak wy ich kurwa krzywdzicie, to niemożebne! Młodzi fajni ludzie, normalna para, widać, ze im ze soba dobrze!

Gość fgffgg
probujesz kogos umoralniac a sama jestes jaka jestes. co za zal :)

po tamtej stronie moglibyście stanąć WY . I na was pisaliby takie rzeczy- jakbyście to odebrali? ludzie noż kurrrrrrrrrrrrrrwaaaa mac!!!!! Odwalcie się od tych dzieciaków raz na zawsze! Zwyczajni młodzi ludzie.

Gość fgffgg
acha i dla twoich wiadomosci to jest jedyny temat w ktorym sie udzielilam bo nie zwyklam siedziec na forach i sledzic watki i wrzucac ludzia od szmat kurw etc jak ty. nawet juz nie odpowiadaj bo tyle wulgaryzmow ile sie naczyhtalam z twoich wypowiedzi to w zyciu nie slyszalam. co za chłłaaam!

popieramte wulgaryzmy to totalny chłam.

Gość yeeeeeeeeeee1
fajne zdjęcie szczególnie na cmentarzu z oczami w soczewkach i to w kapturze z kosą

Gość yeeeeeeeeeee1
żeby nie łamać prawa ;) odnoszę się do zdjęć publicznych udostępnionych przez zainteresowanego - album główny nk

Gość fgffgg
no jasne ze chłam! i to jak cholera! jak można być takim wulgarnym? nigdy tego nie pojmę. a użytkownik o nicku: glupia suko ty cos za baardzo sie przejal/ przejela naszymi opiniami. ;]

Gość wefqwefqwf
Zenobia, do Ciebie? No co ty! "GŁUPIĄ SUKĄ" się trochę zajęłam. :) To było konieczne bo wprowadza ludzi w błąd co do prawa i używa skandalicznego słownictwa.

co z tego że zdj na cmentarzu? Duuuuużo małolatów robi sobie "klimatyczne" zdjęcia. a przebranie z kosą? pffff może za kolędnika robił. dajcie spokój, normalna młodzież.

Gość fgffgg
chcialas powiedziec DZIWNYCH malolatow. bo nikt normalny nie interesuej sie cykaniem sobie fotek na cmentarzysku i jakimis wampirami. tacy ludzie zawsze wydawali mi sie dziwni. i to juz nie chodzi o tolerancje bo tolerowac mozna np geja czy lesbijke etc ale zeby miec zamilowanie do takich okropnosci? lol

wiecie skąd tyle szumu wokół rodziców ? Ktoś wyjaśnił to bardzo dobrze na innej stronie. Zacytuję, żeby nie było ;) "Nie wiem dlaczego jeszcze nikt nie sprawdził rodziców.. Nie jest to dla Was troszkę dziwne ? Pare dni temu widziałam profil ojca na nk. Wejdźcie, bo warto. Na jednym zdjęciu nachyla się na cmentarzu przy jakimś nagrobku ... Podpis - likanie... to przy nas pryszcz.. ( czy coś w tym stylu). Wiecie kto to likanie ? Sprawdziłam na internecie, likanie to wilkołaki które składały małe dzieci w ofierze. Oto znaleziony przeze mnie fragment: "Już w czasach antycznych podlegający przemianie czy ulegający metamorfozie człowiek, stał się tematem wielu greckich legend. Jeden z mitów greckich opowiada o Likanie, który złożywszy w ofierze dziecko na ołtarzu Zeusa Lykajosa, został przez niego zamieniony w wilka. Platon, objaśniający znaczenie tej powieści, twierdzi, że przemianę spowodował fakt spożycia mięsa człowieka złożonego w ofierze. Zeus bowiem zamieniał kanibali w wilki za kosztowanie ludzkiego ciała. Taki właśnie los spotkał króla Likaona, który składając w ofierze dziecko zasmakował jego krwi." Nadal myślicie że Madzia została porwana ?? I nikt tego nie widział? Nie słyszał płaczącego dziecka ? Pozdrawiam." Wypowiedź pochodzi ze strony : http://kontakt24.tvn.pl/temat,napad-na-kobiete-zniknelo-dziecko,170779.html

to gdzie dorastałaś? i w jakich latach? bo widzisz ja z dużego miasta jeste:) I powiem Ci, ze takie zdj to pikuś jest. Tak one są normalne. W nieco innym klimacie niż dyskoteka w remizie, fakt. ale to normalne:)

Gość fgffgg
no tak sie sklada ze ja tez jestem z sosnowca i tu sie wychowalam i jakos nigdy nie mialam polotu ani ja ani moi znajomi by robic sobie zdjecia na cmentarzach, by przebierac sie za wampiry, rycerzyki etc ale coz co czlowiek to czlowiek, ktos musi byc dziwny by ktos inny byl normalnym obywatelem hehe

przy tym zdj nie ma żadnego podpisu. Legenda o Likanie wymaga również sikania na ciuchy- uważasz, ze ktoś jest na tyle głupi by w to wierzyć? ludzie ludzie.... oj.. za dużo filmów chyba.