Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość lalika
ubudubu może i masz rację wszystko jest podejrzane, ja tez mam wątpliwości. ale daleka jestem od osądzania rodziców Magdy po zainteresowaniach i ubiorze, bo jak to mówią " nie osądzaj ksiązki po okładce" Obym się nie omyliła :(

Gość lalika
ubudubu może i masz rację wszystko jest podejrzane, ja tez mam wątpliwości. ale daleka jestem od osądzania rodziców Magdy po zainteresowaniach i ubiorze, bo jak to mówią " nie osądzaj ksiązki po okładce" Obym się nie omyliła :(

Gość lalika

Gość lalika

Gość Nieważne ktoooo
Dziecko jest bezpieczne. Znajduje się niedaleko miejsca porwania w bloku prawdopodobnie czerwonym. Zdarzenie ma zwiazek z zazdrością prawdopodobnie.

Gość Nieważne ktooooo
Dziecko jest bezpieczne. Znajduje się niedaleko miejsca porwania w bloku prawdopodobnie czerwonym. Zdarzenie ma zwiazek z zazdrością prawdopodobnie.

a moze sa na silnych lekach i dlatego tak sie zachowuja nie nam osadzac ale ogladalam wczorajsza uwage i dziadkowie madzi naprawde szczerze plakali bylo widac mega emocje i az mnie scislo cos w gardle a rodzice no coz mam tylko nadzieje ze nie maja nic wspolnego ze zniknieciem swojego dziecka bo jesli jest inaczej to jak juz pisalam wczoraj beda sie smazyc w piekle potwory ale pozostaje miec nadzieje ze madzia wroci cala i zdrowa nie daje mi tylko spokoju to ze nie chca skorzystac z pomocy tego jasnowidza i to co on powiedzial ze rozwiazanie tej sprawy zadziwi wszystkich.............

Gość Nieważne ktoooo

a moze sa na silnych lekach i dlatego tak sie zachowuja nie nam osadzac ale ogladalam wczorajsza uwage i dziadkowie madzi naprawde szczerze plakali bylo widac mega emocje i az mnie scislo cos w gardle a rodzice no coz mam tylko nadzieje ze nie maja nic wspolnego ze zniknieciem swojego dziecka bo jesli jest inaczej to jak juz pisalam wczoraj beda sie smazyc w piekle potwory ale pozostaje miec nadzieje ze madzia wroci cala i zdrowa nie daje mi tylko spokoju to ze nie chca skorzystac z pomocy tego jasnowidza i to co on powiedzial ze rozwiazanie tej sprawy zadziwi wszystkich.............

Gość synowa jest dla syna
ja tez nie moge dzisiaj wysylac wiadomosci

Gość Nieważne ktoooo

Gość brak loginu tutaj
ta co od suk wyzywa i straszy sadem: jestes chora osoba, grozisz odpowiedzialnoscia karna a sama co robisz? wyzywanie ludzi i przeklinanie oraz lzenie jest karalne, bardziej niz twoje naciagane oskarzanie za wyrazanie swojego zdania :o uzywajac sformułowan moze, chyba, a jesli, wydaje mi sie etc osoba wyraza przypuszczebnie i to nie jest karalne wiec zastanów sie zanim znowu wyzwiesz kobos od pojebanych suk czy kurew, bo sad sie chetnie toba zajmie, nie bedzie ci wstyd? jeszcze koszty sadowe poniesiesz, bo jak na patelni sie wykładasz w kazdym poscie ale jak najesz sie wstydu kiedys to moze cie to oduczy pisania obelg i lzenia innym reszte pozdrawiam

Gość Natasza Trzepiekońska
http://uwaga.tvn.pl/55256,wideo,332448,co_sie_stalo_z_mala_magda,co_stalo_sie_z_mala_magda,reportaz.html

Gość no,no
matka w reportarzu twarzy nie pokazuje, ale na nk pełn gama zdjęć, u Rutkosia na konferencji też twarz pokazywała :o mija to się z celem ;/ niezwykle przykro było patrzec na dziadków, ażsię serce krajało :( A rodzice, hmmm.... Ojciec opowiada, że był z kolegą, gdzies tam pojechał, pokazuje drogę na której się rozstał z zoną, to kto siedział na jego fejsie wtedy, ksiądz? I dlaczego to on opowiada o zdarzeniu a nie zona, w koncu jego tam nie było i czemu rzodzice i brat matki się nie pokazują?

Gość no,no
Co stało się z małą Magdą? A to peszek - chyba się tatuś wydał 31.01.2012 22:23 microexpresion To ja mam pytanie ile ta Pani (zwana mamą) była na tym spacerku ???? Bo najpierw szła, szła, szła..... zauważyła, że ktoś ją śledzi i znowu szła, szła, szła, i po ok 15-20min się odwróciła i znowu szła, szła, szła ... Ależ niespójność. A był czas ochłonąć i zawęzić czasoprzestrzań. Ta sprawa śmierdzi. I dlaczego mama nie pokazała twarzy w reportażu (już nie mamy siły udawać???) Brak emocji rozpaczy u taty. Obym się myliła ...... Odpowiedz Zgłoś naruszenie zasad forum Bieżąca dyskusja Następny Poprzedni Wszystkie Rozwiń wszystkie komentarze To ja mam pytanie ile ta Pani (zwana mamą) była na tym ... ... spacerku ???? Bo najpierw szła, szła, szła..... zauważyła, że ktoś ją śledzi i znowu szła, szła, szła, i po ok 15-20min się odwróciła i znowu szła, szła, szła ... ... microexpresion / 31.01.2012 22:23 ona nie poszla na spacer,poczytaj sobie w dzienniku ... ... zachodnim wiecej...ona szla do swoich rodzicow..., ktorzy mieszkaja w centrum sosnowca, planowala zostawic tam dziecko na noc, bo u siebie mieli problem z ... jhg / 01.02.2012 04:27 I BRAT NIE ZDZIWIL SIE, ZE TO WSZYSTKO ZA DLUGO TRWA? NIKT ... ... NIE ZADZWONIL, NIE WYSZEDL ZOBACZYC... I BEZTROSKA MAMY, JAKBY JA CZULA, ZE KTOS ZA MNA IDZIE (20 MINUT) NATYCHMIAST ZAALARMOWALABYM BLISKICH !!!! ITALIANA / 01.02.2012 12:10 ok,w wywiadzie nic niebylo mowy o bracie tylko o ... ... siostrze,dlaczego? czytelniczka / 01.02.2012 15:16 no, te 3 kilometry to tuptała jak na niedzielnym spacerku ... ... wiosną. teraz pytanie ile przekłamań jest w prasie, ile niedopowiedzeń w materiale. czy matka od razu rzuciła się do wózka, czy pani sąsiadka zauważyła brak ... kanalia / 01.02.2012 10:49 Zadajesz głupie pytania i czepiasz sie szczegółów. ... ... DETEKTYW OD SIEDMIU BOLESCI! Maaaaarta / 01.02.2012 12:08 sama nie wiem co o tym mysle, faktycznie jakby ojciec nie ... ... mogl zawiesc juz swojej zony do rodzicow, a ona zauwazyla ,ze jest sledzona i nie umiala zadzwonic do nikogo, ze sie boi?i brat czekal na dole, wiec dlaczego ... amina2002 / 01.02.2012 15:38 To prawda cos jest w tej sprawie dziwnego... Ciekawe jaka ... ... jest prawda... Szkoda mi tylko bardzo tego dziecka... Bardzo temu maleństwu wspołczuję, bo mama to cały jej świat, a teraz jest sama... muma / 01.02.2012 13:36 jak widziła że ktoś Ją śledzi ...to nie pamięta ani trochę ... ... tej postaci .??/..mnie to trochę dziwi ? a tak poza tym bardzo bardzo współczuję Rodzicom .... matka / 01.02.2012 15:06 Bardzo dobra sugestia... a najbardziej zadziwiający jest ... ... FAKT Z BRATEM - dlaczego po informacji od siostry, że jest niespokojna bo ktoś ją śledzi nie wyszedł jej na przeciw?? Mialam kiedys sytuację, że dwóch młodych ... Zbulwersowana z... / 01.02.2012 17:05 Ludzie czy wy macie za grosz empatii? Czego sie czepiacie. ... ... Porwano dziecko a wy doszukujecie sie bzdur!!!!! Szla normalnie jak kazdy czlowiek, przeciez nie biega sie z wozkiem. Kto z was by pomyslal ze idac na dwor z ... mi / 01.02.2012 17:06 Waszym zdaniem: Jak pisać na forum? Zasady forum Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. tvn.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Gość no,no
za dużo w tej sprawie kłamstw.Zaczynając od ślubu - twierdzą że oczekiwany, z miłości - tym czasem było to w 5 miesiącu .Wpadka.Cywilny.Z przymusu. Matka MAGDY NIE UTRZYMUJE KONTAKTU Z RODZICAMI - przez jej udział we wspólnocie.. tych kłamstewek jest tak dużo..że chyba oni sami stracili rachubę.Nie wiem czy są tak głupi czy to celowe..przecież za każdym razem coś się w ich wersjach zmienia...a wystarczy przewertować internet, nk, FB...itd.

Gość byłam kiedyś na czacie....
Ludzie są głupi, że w ogóle mają nk czy fb. Wypisują wszystko o sobie, póżniej kązdy moze o nas wiedzieć wiecej niż my chcemy :o i po co to wam? ja nie mam, bo nie chce by "poznawały" mnie os których ja nie znam.

Gość no,no
Witam, po programie stwierdzam iz rodzice cos ukrywaja, powinno sie ich zbadac wariografem gdyz w programie matka mowi "nawet jakby madzia sie znalazla", "madzia byla", ojciec mowi dziecko nie uzywa imienia madzia jedynie co wiarogydni sa dziadkowie co wy na to?

Gość vvesome
śmieszny ten artykuł z w/w linka :D jak pięknie napisany... ale i tak im nie wierze :O

Gość hgbgfbgfhf
nie da sie tego otworzyc :-(

Gość sorki sorki przepraszm!
czy wam to sie w koncu znudzi ,Jeszcze wam malo ?

Gość ewelinazlublina
poki nic nie wiadomo to nie rozumiem dlaczego sie przekrzykujecie. kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie. dopoki nic nie wiadomo,to nie negujcie czyis wypowiedzi, bo i tak ktoras ze stron sie zdziwi. jezeli sprawa zostanie wyjasniona w ogole przez naszych bystrych polaczkow. ps. mi tez tu cos smerdzi ze str rodzicow:/

Gość Dariannna
Cześć... widzę, że jesteście twardo "podzieleni" na dwa obozy... dziś w pracy rozmawiałam o tym z koleżankami w pracy... aż mi było wstyd, bo jakoś tak kiedy zobaczyłam rodziców Dzidziusia COŚ MI SIĘ NIE SPODOBAŁO ... mam tylko porównanie z Mamą Iwony Wieczorek, która zachowuje się całkiem inaczej, niż rodzicie Magdy... Po Pani Wieczorek widać rozpacz, bezradność, ciągle tęskni za Iwonką, mói o niej jak o osobie, która zaraz wróći do domu (czeka na nią nie rudzany pokój, prezenty urodzinowe, itd)...jej apele do porywaczy, były wzruszające, chwytające za serce...ta kobieta robi tak wiele- jeździła szukać Iwony za grnicę, chwytała się każdej deski ratunku... a rodzicie Madzi? postawieni jakby za kare...tak jakby nie chcieli wcale być w telewizji, mam wrażenie, że nie wykorzystują tej szansy, którą dają im media...rozklejanie plakatów w Sosonowcu? tak jakby proywacz wyszedł z Madzią po bułki do osiedlowego supermarketu... Nie twierdzę , że to oni coś zrobili Dzidziusiowi...ale nie darzę ich sympatią przez to, że "cały ten szum" ich męczy- a przecież mają szczęscie, że media tak nagłośniły zniknięcie ich Maluszka...

Gość hgbgfbgfhf
zrozumcie oni sa młodzi maja po 22 lata