Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serlawi

Pytanie kobiet... jakich facetów wolicie

Polecane posty

Gość Serlawi

niskich ale dobrze zbudowanych... (mówiąc niskich mam na myśli wzrost w granicach 170-178cm) czy wysokich ale chudych... (mówiąc wysokich mam na myśli wzrost 185-195)

niski to poniżej 170. Wysoki od 180. I nie ma, że woli bo wpaść w oko może każdy. Tom Cruise jakoś wysoki nie jest, a laski sikały/ją na jego widok.

Gość ProstLinijny.
/// tom Cruise jakoś wysoki nie jest, a laski sikały/ją na jego widok./// uwielbiam takie porównania.. słuchaj, al pacino, messi, floyd mayweather i wielu innych tez jest niskich.. ale wiesz co ich łączy? SŁAWA I BOGACTWO... dlatego tacy ludzie ZAWSZE beda mieli mega powodzenie.. wiec debilu nie porównuj takich postaci do przecietnego szarego leszcza z ulicy.. bo prawda jest taka ze przecietniak jesli jest niski to ma bardzo male szanse na znalezienie kobiety

Gość Dziewanna-polna
a który z nich ma BMW ?

Gość mz;dsf
twarz jest najwazniejsze, nie musi byc mega przystojna ale ciekawa i męska. co do wzrostu to niewazne, jednak jesli mialabym wybrac to wysoki i chudy;)

Gość pupopoaska
dobrze zbudowany. zdecydowanie! nie znoszę chudzielców niezależnie od wzrostu. ale przez "dobrze zbudowany" rozumiem atletyczną sylwetkę, a nie piwne brzuszysko- grubasy tez odpadają

Gość blood inside
Mi imponują przede wszystkim silni faceci, ale tacy co uprawiają konkretne sporty, pakerom z siłowni dziękuję.

Gość czasemjestu
//// Mi imponują przede wszystkim silni faceci, ale tacy co uprawiają konkretne sporty,/// skoro siłowni mówisz stop to o jakiej ty sile mówisz? nie ma sportowca , który byłby silny i nie korzystał z siłowni..

Gość blood inside
Nie mówię o zawodowych sportowcach. Mój chłopak jest bardzo silny, a na siłownię nie chodzi :)

Gość czasemjestu
czyli chuja jest silny ;]

Gość blood inside
Ma taki zawód, że zapewniam Cię, że jest silny :p

Gość pupopoaska
co znaczy, że jest silny? silniejszy od ciebie może? wybacz każdy chudy cherlawy żul z parku będzie silniejszy fizycznie od kobiety. biologia. poza tym nie wiem co to za sportowiec, który nie robi absolutnie żadnego treningu siłowego. szachista chyba.

Gość blood inside
Dobra, nie jest silny :p Lepiej wam? W każdym razie nie pociągają mnie chłopaczki z siłowni, które mają kupę mięśni i nic poza tym.

Gość siupsiup
meskich meżczyzn kobiecych men dziecinnych man uczciwych najlepiej

Gość siupsiup
gejów

Gość siupsiup
ale nie homoseksualistów

Gość siupsiup
bo jestem porzadny

Gość siupsiup
i zeby mnie nie zawdzystydzali dużymi obważankami

ProstLinijny. - ale przywaliłaś pendziorowi tekstem aż mu głupio się zrobiło hehe

Gość Mondrość
170-procentymetrowych i fajnie zbudowanych zdecydowanie bardziej wolę przytulać niż długie chude patyki i kości

Gość Mondrość
na niskiego i chudego faceta na pewno bym nie zwróciła uwagę, bo wygląda taki jak dziecko a nie jak mężczyzna

Gość lajla90
Na szczęście mam wysokiego i dobrze zbudowanego, ale z dwojga złego lepiej byc chudym i wysokim, bo zawsze mozna iśc na siłke.

Gość Mondrość
nie żartujcie, facet nie może być chydy, taki w ogóle nie m żadnych mięśni

Gość Mondrość
*chudy

nie głupio, a praca mnie pochłonęła. Mam kilku znajomych, którzy wzrostem i kasą nie śmierdzą, a jakoś na powodzenie nie narzekają. Narzekają tylko cioty, które nie potrafią rozmawiać z dziewczynami. I lasce, która Ci dziękuje z powodu wzrostu, mówi się staropolskie 'vafankulo'

Gość ufc
a mike tyson w swoich najlepszych latach wogole nie cwiczy na siłowni po za jednym cwiczeniem na kark z hantlami i co ty na to może powiesz ze był ch oja silny