Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh życie życie eh

Mała Magdalenka nie żyje:(

Polecane posty

Gość lub tez............
Z Warszawy wlasnie sprowadzaja do Sosnowca jakis georadar, ktory pozwoli wniknac w glab ziemi i raz jeszcze dokladniej przeczesac teren parku. Swoja droga czy mroz moze sprawic, ze pies tropiacy wyszkolony do szukania zwlok itd. nie bedzie umial poruszac sie wlasciwie po takim terenie zmrozonym i spelni swojej roli? Hm. Mysle, ze nie. Tam po prostu nie bylo tego dziecka nigdy. A kurtka byc moze zostala podrzucona. swoja droga ciekawe czy sprawdzono ich billingi i siec kontaktow roznorakich.

Gość lub tez............
i nie spelni swojej roli*

Gość gffdgdfg67
dziwna ta sprawa z Madzią ,nie znaleziono zwłok,kwi (jak upadła ,musiała krwawić)

dzis rano sie o tym dowiedzialam i mialam ciary na calym ciele i trzyma mnie do tej pory caly czas siedze przed tv i ogladam to jakas masakra 6-miesieczne dziecko nie moze upasc tak niefortunnie aby od razu nastapila smierc na miejscu ona musiala nim rzucic specjalnie i to z taka sila i tak aby ja zabic boszeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie miesci mi sie to w glowie tyle hipotez krazy a moze najlepsza by byla taka ze ona ja sprzedala przynajmniej by malutka zyla jakby ja zabila zaraz po urodzeniu to mozna tlumaczyc depresja poporodowa ale mala miala 6 miesiecy az 6 miesiecy brak slow

Gość czytalam wlasnie
wiadomosci na onecie i jest tam napisane, ze Rutkowski odnalazl cialo. Notatka wczorajsza. Dziwne, bo dzisiaj wszyscy mowia, ze ciala nie odnaleziono.

no właśnie, ja znam wa przypadki upadku podobnie małych dzieci na podłogę z wysokości łozka i nie dość. że żyją, to jeszcze mają sie świetnie :)

Gość lub tez............
nie znam sie na mechanizmach psychologicznych/ czy depresja poporodowa moze utrzymywac sie tak dlugo? albo czy moze wystapic po pewnym czasie dopiero od porodu? ale czy ona sprawia wrazenie chorej na depresje? ale tutaj nie ma sensu dzielic wlosa na4. dziewczyna od samego poczatku myli sie w zeznaniach, podaje rozne wersje. jak chociazby tego po co wyszla z domu z dzieckiem. spacer, szkanie pracy, wyjscie do rodziny. musieliby znalezc tego faceta, ktory ja znalzl na tym moscie i dzwonil po pogotowie, tak? czy ona odzyskala przytomnosc przed przybyciem pogotowia?

dokladnie musiala to zrobic specjalnie i z mega sila uderzyc ale zadnych sladow to tez podejrzane moze ona znowu klamie moze je komus sprzedala moze mala zyje moze....................

przynajmniej wiadomo dlaczego nie chcieli jasnowidza od razu by ich wydal bo cos czuje ze oboje sa w to zamieszani oby mala zyla moze ja sprzedali potwory

Gość lub tez............
czy tez na ten most pogotowie ostatecznie nie przybylo? ale chyba przybylo, bo w radiu wtedy byla mowa o tym, ze ona twierdzla, ze dostala czyms w glowe, a lekarze nie znalezli niczego na jej glowie. potem znow miao sie okazac, ze jednak jakis slad na glowie jest. to w tej sytuacji moze byla we wspolpracy z mezem, ktory ja zdzielil w glowe.

Gość lub tez............
to jest moja hipoteza od poczatku - sprzedali to dziecko. to, co widze, to co slysze kaze mi sadzic, ze wola gadzety od obowiazkow nad dzieckiem. stad sprzedaz dziecka. moze feruje wyroki, i sady zbyt ostateczne ? moze. ale mam prawo do wlasnej opinii wtej sytuacji.

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ale jak mozna takie bajki tworzyc jakies porwanie jakis facet idacy za nia jakies uderzenie w glowe za chwile ona znowu zezna co innego a potem uznaja ja za niepoczytalna

Gość lub tez............
ojciec dziecka wczoraj poddal sie badaniu wiarografem. ona nie. ciekawostka.

ja widziałam wypowiedz kobiety ktora ja znalazla, te katarzyne, jak tylko ja odwrocila (bo lezala twarza do ziemi) ta natychmiast odzyskala przytomność i zaczela szukac malej. jednym slowem przedstawienie

ja tez uwazam ze oni ja sprzedali ale wiecie co toby bylo tysiac razy lepsze bo przynajmniej mala by zyla i moze znalazla by ludzi ktorzy ja pokochaja a nie takich potworow jak oni oby zyla

mowili ze ona sie nie poddala temu badaniu ze wzgledu na zlu ztan zdrowia dobre nie to ze ona jest psychiczna to juz wszyscy wiedza ludzie ja zlinczuja spala zywcem zeswiruje suka i niech sie zabije i koniec

Gość lub tez............
no ona najpierw mowila, ze dostala w glowe, a potem, ze jednak nie pamieta zadnego uderzenia. no ludzie! mam nadzieje, ze policja to rozwikla... pokazali teraz frag, konferencji z udzialem ojca z niedzieli. zenada:O:O

dokładnie, tak czy inaczej życie ma spieprzone, w dodatku sama sobie załatwiła rozgłos i "slawę" na cała Polskę. Takich przypadków nie zapomina się latami, jest skończona

dokladnie ludzie takich rzeczy nie zapominaja skonczy w jakims zakladzie dla wariatow lepiej niech sie powiesi zycie za zycie

wszyscy szukaja teraz ciala a za chwile sie okaze ze zezna cos innego ze schowala gdzie indziej albo nie wiadomo co nadal nie przymkneli ojca dziecka a on napewno tez jest zamieszany

Gość eerewressss
poczekajcie ,az sprawa wyjaśni się do końca łatwo oceniac i krytykowac jak nie zna się całej prawdy. Poza tym, życie i natura ludzka jest trochę bardziej złożona. Matka nie zawsze oddaje życie za dziecko, nie każda kobieta w wielkim stresie siada i ryczy, czasami włączaja się dziwne mechanizmy obronne, które każa cżłowiekowi działac, żeby zminimalizować wymiar kary itd. Nie macie pojećia w jakich warunkach kobieta żyła, jak ją traktowali itd. Dajcie jej spokój poprostu. Poniesie karę za to co zrobiła , jak dziecko nie żyje to niestety już tego się nie odwróci, ona będzie musiała z tym życ do końca życia, jak sprzedali dziecko, to pewnie prędzej czy później tez to wyjdzie.

Gość lub tez............
oczywiscie, ze tak. ale zyjemy w wolnym kraju i wolno nam dywagowac na ten temat i snuc hipotezy na podstawie faktow, ktore znamy z tv.

Gość wwwwwwww12345
"dokladnie ludzie takich rzeczy nie zapominaja skonczy w jakims zakladzie dla wariatow lepiej niech sie powiesi zycie za zycie" a w domu wszyscy normalni? życie za życie??, to powieś się bo przecież niejedną mrówke zmiażdżyłaś... ludzie leczcie się, wyroki wydajecie, nie wiedząc co sie tak naprawdę stało.

no cóż, trudno żeby ta sprawa budzila takich emocji, w koncu chodzi o życie bezbronnej istoty, calkowicie zdanej na laske i niełaske rodziców

Gość wwwwwwww12345
"lub tez............ " wiesz to że żyjemy w wolnym kraju nie zwalnia od myślenia, wy szukacie taniej sensacji, czujecie sie lepsi( no bo wy takimi strasznymi matkami nie jesteście), możecie obrzuic kogos " kamieniami. Zachowujecie się jak chołota poprostu, której pozwolono sie pastwić nad innymi, to nie ma nic współnego z wolnościa słowa, raczej z wasza małostkowością i nieciekawym charakterem

Gość aj ja ja jaaj
podobno to matce w rozmowie sie wymsknelo ze dziecko jej wyslizgnelo z kocyka i sie zabilo , tak mowili dzisiaj o 7 w radio

nie wymsknęło, tylko Rutkowski przeprowadził brawurową "grę taktyczną" :D swoją droga jak on sie przy okazji lansuje, Jakis specjalista komentuje, że jego poczynania też budza zastrzezenia