Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh życie życie eh

Mała Magdalenka nie żyje:(

Polecane posty

Gość aj ja ja jaaj
odlaboga skoro doszlo do wypadku dlaczego nie dzwonila na pogotowie tylko wywiazla dziecko do parku? sprawa smierdzi mocno - wlasnie wlasnie, to wcale nie musial byc wypadek. gdzie to cialo..?

ejjjjjjjjjjjjjjjjjj puknij sie w glowe nie porównuj mrowki do malutkiego dziecka to ja sie pytam czy masz wszystkich w domu ja bym wlasnego dziecka nie zabila a ona to zrobila i robi z tego sensacje i lepiej niech sobie sama cos zrobi bo inaczej ludzie ja wykoncza nie tyle fizycznie co psychicznie zeswiruje i tyle

Gość aj ja ja jaaj
masz racje Lucy W. :D ,,Detektyw Krzysztof Rutkowski ujawnił szczegóły "gry operacyjnej", która pomogła mu ujawnić prawdęąą

mozliwe scenariusze sa w zasadzie 3: 1. doszlo do wypadku, dziecko zmarlo, kobieta wiedziala, ze do wypadku doszlo z jej nieumyslnej winy 2. zabila dziecko 3. sprzedala dziecko we wszystkich 3 przypadkach nie sposob zakladac, ze ojciec dziecka nic nie wiedzial w swietle jej zmiennych zeznan co do powodu wyjscia, wspolnie wynoszonego wozka itd rutkowski nie jest zadnym detektywem (nie ma licencji bo miec nie moze) tylko medialna hiena nie potrafie objac rozumem jak ktos moze mowic o szoku (w tym poporodowym) bo w swietle wszystkich 3 scenariuszy nie mozna bedac w szoku udzielac wywiadow i mowic "oddajcie nam nasza perelke", jedynie ciezka choroba psychiczna moze tlumaczyc absurdalne zachowania tej pary hmm ludzi

Gość aj ja ja jaaj
ja mam najnowsza teorie!!!!!!! rzucila dzieckiem dziecko zmarło i sprzedala na organy dlatego nie ma ciala

Gość aj ja ja jaaj
zawsze szczery - scenariusz 2 i 3 łączy się ze osbą mowie wam :D

"jedynie ciezka choroba psychiczna moze tlumaczyc absurdalne zachowania tej pary hmm ludzi" ja napisałam, ze normalni nie są i wg którejś komentatorki podobno miałoby to świadczyć o mojej małostkowości. to co powie o Tobie? ;-)

Rutkowski działa według własnych zasad , czy pomaga sobie medialnie nas to nie powinno obchodzić rodzice Magdy zgodzili się na to by zajął się sprawą a co za tym idzie rozwiązywaniu spraw według jego umiejętności ,nie rozumiem tej nagonki na Rutkowskiego . Gdyby nie on to sprawa na przód by się nie ruszyła . Matka kłamała zeznawała na własną korzyść by uniknąć kary , nie martwiła się czy dziecko mogło by przeżyć gdyby wezwała pogotowie tylko martwiła się czy jej zeznania ją nie pogrążą. Gy miała depresję mogła zgłosić się do psychologa.

mnie nie obchodzi, czy Rutkowski pomaga sobie medialnie, czy nie, bo on i tak juz jest nadmiernie medialny, więc za wiele pomóc już się tam nie da (ciekawe co u jego młodej oblubienicy, eks zakonnicy? :-)

Gość fsdfsdfsd
Rutkowski działa według własnych zasad , czy pomaga sobie medialnie nas to nie powinno obchodzić głupoty wypisujesz,moze wymusił na niej te zeznania tylko po to by się znowu pokazać w TV:O daje cynk ze ma ciało ,potem okazuje sie ze tego ciałą nie ma.

te wypowiedzi matki malej "...moja madziulka..." "...nasza perełka..." lepiej powiedz suko co jej zrobilas sory ale nie moge normalnie o tym mowic

Gość fsdfsdfsd
te wypowiedzi matki malej "...moja madziulka..." "...nasza perełka..." lepiej powiedz suko co jej zrobilas sory ale nie moge normalnie o tym mowic obAWIAM SIĘ ze matka jet w takim stanie,że szybko nie dowiemy się co się TAK NAPRAWDĘ wydarzyło.

moim zdaniem rutkowski oplacany jest przez media, obopolna korzysc podobnie bylo z iwona z sopotu i "porwaniem" dziecka od "rodziny zastepczej" w norwegii

Z całą pewnością to kolejna bajka mamusi ,nie ma obcji ,że dziecko wypadło z rąk i zgon .Albo tatuś je uciszył na amen albo sprzedali ,mam nadzieję że zajmą się też tatusiem i prawda się wyjaśni.

ta jej wypowiedz dla TVP info nie dosc ze nie pokazuje twarzy bo stoi tylem to mowi tak jakby mowila z pamieci zero emocji zero jakiegos nerwowego glosu no masakra mowi tak jaby mowila o kims zupelnie obcym ja bym nie mogla z siebie slowa wydusic bo by mnie zatykalo z bolu a ona tak jakby nigdy nic masakra tak samo na tej konferencji jakby czytala z kartki

Gość a może to tylko taka zagrywka?
taki unik czy coś.bo gdyby porzuciła zwłoki dziecka to by raz dwa je odnaleźli to jedno a drugie to przecież trwały poszukiwania z psami itp.itd i nie odnaleźliby zwłok ? moze to tylko dla zmylenia porywacza?

Gość fsdfsdfsd
opcja z upadkiem w/g mnie jest prawdopodobna ,ale to ze matka SAMA dziecko gdzieś zakopałą ,wyrzuciła jest mało prawdopodobne, ktoś musiał jej w tym pomagać.

dokladnie oboje z tatusiem to zrobili na bank on jest ponoc Likanem to pewnie zlozyli dziecko w ofierze masakra jakas w ogole jacys zryci sa pewnie "ich bog " im tak kazal nie mam pytan

tzn ja słyszałam, że np w USA tez potrafią szokować spokojne wypowiedzi ludzi, którzy właśnie stracili dziecko np w wypadku. więc pewnie bywają wyjątki. możliwe też, że była pod wpływem środków uspokajających. ale nieścisłości w jej zeznaniach czym wyjaśnić?

Gość fsdfsdfsd
to ja mussa30 dokladnie oboje z tatusiem to zrobili na bank on jest ponoc Likanem to pewnie zlozyli dziecko w ofierze masakra jakas w ogole jacys zryci sa pewnie "ich bog " im tak kazal nie mam pytan idz na spacer,bo zaczynasz pisać głupoty:P

Gość racja kto to wie
*BLE BLE* a ja sie zastanawiam czy ta suka przypadkiem znowu nie klamie bo cos mi sie wydaje ze dziecko moglo plakac i ona sie wkurzyla i mogla pi**nac ja o ziemie kto wie jak bylo szkoda ,że takie nienormalne idiotki mają dzieci , co te półroczne dziecko było winne? jak mogła zaklamana suka łgac i udawać płacz przed kamerą ,żeby jej dzieciątko oddali? co za chora baba, ojcu współczuję szkoda faceta , szkoda dziadków dziecka chyba oni najbardziej przeżywali tą tragedię. Nie chciała się poddać badaniu na wariografie to już było podejrzane , niech płaci małpa za tych ludzi razem z akcjami i niech idzie do zakładu zamkniętego :( jak jej to dziecko wypadło i się zabiło no ciekawe dzieci maja bardzo elastyczny szkielet , więc prędzej stary po upadku zrobi sobie krzywdę .Możecie mnie zjebac pozwalam :( mam takie wrażenie ,że ona zabiła to dziecko , u nas jedna wariatka utopiła w zalewie swoje kilkumiesięczne pierwsze dziecko.Jest to możliwe, kto normalny szlocha przed kamerą ,żeby jej dziecko oddali a wcześniej się ciałka pozbył?

"moim zdaniem rutkowski oplacany jest przez media, obopolna korzysc" też możliwe, dla mediów im więcej zamieszania, tym lepiej (vide chociażby nasza scena polityczna)

Gość fsdfsdfsd
.Jest to możliwe, kto normalny szlocha przed kamerą ,żeby jej dziecko oddali a wcześniej się ciałka pozbył? ej,prrrr ,spokojnie a co bedzie jeśli wersja o upadku jest nieprawdziwa i wrócą do wersji porwania:) to ze rutek zdobył wyznanie matki o niczym nie świadczy.Poczekajmy na to co bedzie dalej :)

"spokojnie a co bedzie jeśli wersja o upadku jest nieprawdziwa i wrócą do wersji porwania" raczej nie, policja też zakładała udział "bliskich osob" jako najbardziej prawdopodobna wersję, ale oczywiście dla dobra śledztwa itd ... :)

nie musze isc na spacer czuje sie zupelnie dobrze moze i pisze glupoty ale wiekszosc mysli tak jak ja wiec nie wiem czy to glupoty przeczytaj sobie co to jest ten caly likanizm czy jakos tak a tak w ogole przed chwila slyszalamna zywo wypowiedz pewnego prawnika ktory mowi ze matka jako jedyna miala pelny makijaz przed kamera i mowila o dziecku w czasie przeszlym tzn "byla" i ze miala sile na to aby samodzielnie rozklejac plakaty o dziecku wiec to cos chyba znaczy

Gość fsdfsdfsd
''(..)i ze miala sile na to aby samodzielnie rozklejac plakaty o dziecku wiec to cos chyba znaczy'' no co znaczy?ze jest/była w takim szoku ze uwierzyła w swoją historię :)straciła kontakt z rzeczywistością ,nic wi ęcej nie znaczy dla mnie patka straciła wiarygodność i poki nie znajdą ciała ,będe sceptycznie nastawiona do całej sprawy. ''raczej nie, policja też zakładała udział "bliskich osob" jako najbardziej prawdopodobna wersję, ale oczywiście dla dobra śledztwa itd ..'' ok,ale policja (z tego co słyszałam w tv)nie wierzy we wczorajsze zeznania matki....

cytuje wypowiedz kogos z forum na temat tego ze ojciec madzi jest likanem------------------------ o tym że jest likanem (wyznawcą składania dzieci dzieci w ofierze wilkom-wampirom) pisaliśmy juz kilka dni temu ale oczywiscie zostalismy zlinczowani przez obroncow i obronczynie mamusi za szkalowanie rodzicow dziecka, prawda bywa bolesna