Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh życie życie eh

Mała Magdalenka nie żyje:(

Polecane posty

Gość i dlatego kara smierci powinna
byc taka dziwka jedna z druga by sie zastananowila 100 razy czy zabic czy nie 🖐️

Gość tez matka od 4 lat
jeszcze jest ewentualnosc ze matka jest chora psych, mila depresje i zrobila krzywde dziecku , a potem chciala to ukryc

Gość mam w dupie jej depresje
i klopoty a najlepsi sa sasiedzi nic nie zauwazyli :O ten kraj to jedna wielka patologia.

jasne od razu byla chora psychicznie i nikt tego wczesniej nie zauwazyl taaaaaaaaaaaak kara smierci dokladnie zycie za zycie

Gość oj żebyście się nie zdziwili
jak ludzie psychiczne choroby ukrywają , bo jak wyjdzie na jaw to taka osoba nie ma zgody na małżeństwo chociażby

"Zamiast śpioszków i zwłok, policjanci znaleźli w środku młodzieżową kurtkę."

kur.................... ona to zrobila z premedytacja ZABIŁA a wiecie ze wczesniej ona zostawila dziecko na 2 tygodnie

Gość to było bardzo prawdopodobne
sam o tym mówiłem jak tylko sprawa wyszła i laska opowiadała 3 różne wersje "porwania" :O🖐️ ale pomijając to wszystko to Rutkowski to niezłe bydlę :O🖐️ jeszcze daje tv filmy z panienką powinni go normalnie o coś oskarżyć Detektyw z bożej łaski :O🖐️ http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Rutkowski_(detektyw) "Następnie przez kilka lat służył w Milicji Obywatelskiej, w tym czasie należał do Warszawskiego oddziału ZOMO. " "W nocy z 22 na 23 lipca 2006 został zatrzymany przez funkcjonariuszy ABW, a następnie tymczasowo aresztowany, w związku z podejrzeniem m.in. o pranie brudnych pieniędzy oraz poświadczanie nieprawdy. Został zwolniony w maju 2007, przy zastosowaniu innych środków zapobiegawczych. W czerwcu 2007 został skazany na karę 1,5 roku pozbawienia wolności przez sąd w Antwerpii, za bezprawne zatrzymanie w tym mieście poszukiwanego Polaka. W listopadzie 2008 przed Sądem Okręgowym w Katowicach rozpoczął się jego proces karny, w związku z zarzutami dotyczącymi uczestnictwa w tzw. śląskiej mafii paliwowej. Został oskarżony o polecenie pracownikom swego biura wystawienia faktur na 2,5 mln zł za fikcyjne usługi na rzecz firmy "EM-Trans" oraz o powoływanie się na wpływy w instytucjach państwowych. W maju 2010 do Sądu Rejonowego w Bytomiu wpłynął akt oskarżenia przeciw niemu, w sprawie prowadzenia bezprawnej działalności detektywistycznej." :O🖐️

Gość fsdfsdfsd
nie mogę słuchać rudka:O polski rambo dla ubogich

Gość chyba na odwrot
policja utrudniala prace rutkowskiemu, nie od dzisiaj wiadomo ze polska policja to pajacyki bez sprecyzowanych praw :O🖐️

Gość a rutkowski to przestępca
i kombinator z parciem na szkło. Myślisz, że nie prowadzono śledztwa w kierunku morderstwa przez rodziców albo sprzedaży dziecka? Tylko bez łamania palców :classic_cool: to cięzko coś takiego udowodnić

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
czemu oni przerwali ta konferencje na tvp info. :O o arabach gadaja.

w innym watku ktos pisze ze usunela swoj profil na nk ze ponoc rano jeszcze byl a skoro siedzi w areszcie to pewnei jej swiety maz to zrobil bo ludzie jej pisali co o niej mysla i o tym co zrobila dzieciobojczyni i tyle to nie matka to ............... nawet nie wiem jak ja nazwac ehssssssssssssssssss od rana dzis tym zyje nie miesci mi sie to w glowie

no wlasnie tez ogladalam ta konferencje mowili ze diadkowie mieli byc chcialabym ich posluchac on od poczatku byli najbardziej wiarygodni tak sie powinni zachowywac rodzice

Gość fsdfsdfsd
http://live.tvn24.pl/2,popup_player.html włacz tvn24 albo mozesz posłuchać, jest ''na żywo''

Gość fsdfsdfsd
już się skonczyła

Gość fsdfsdfsd
a teraz obrzucaja sie nawzajem policja na rutka rutek na policje zamiast szukac prawdy hehe chyba przestałaś mysleć :P przecież SZUKAJĄ prawdy tzn ciała Magdalenki

ciekawa rzecz, ze być może ktoś ma dostęp do jej profilu na nk, bo rano były tam jeszcze komentarze od oburzonych internautów, a teraz konto zablokowane. no chyba, ze administratorzy maczali w tym palce

fsdfsdfsd wez ty zejdz ze mnie kim kolwiek jestes wlasnie ze sie obrzucaja nawzajem a moze warto lepiej sie przylozyc do sprawy boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee az mnie trzesie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Słuchajcie, bo tak sobie myślę jak to było. Może faktycznie była z mamą umówiona, że zostawi małą na nic i dlatego ją kąpała, żeby była już umyta i żeby jej mama nie musiała jej myc. No ale jak to było, ona to martwe dziecko wsadziła w wózek, ale mąż jej ten wózek znosił, może myślał, że śpi. No ale jak to było, nie umiem sobie tego wyobrazic, nie widział jak ubiera dziecko, że się nie rusza itp?. Może ona jak to się stało to dopiero do mamy zadzwoniła i powiedziała, że przywiezie Madzię, a tak naprawdę już wiedziała, że jej nie dowiezie. A po za tym. Zakopała w końcu to dziecko czy nie? Jak to w końcu było? Sama łopaty nie wzięła przecież i nie pojechała z wózkiem do lasu, bo co postawiła wózek zaczęła kopac, zrobiła co miała i później z pustym wózkiem pojechała się położyc na asfalt? Nie bała się, że ktoś bd widział jak się kładzie i nikt nie grzebie w wózku a później już tamci ludzi przyłażą? Albo w tym lesie z tym wózkiem i łopatą? Sama to zrobiła? A po za tym - wyszła o 17 a po 18 już to się stało - tak szybko 3 km przeszła i jeszcze gdzieś to dziecko zakopała? Może jechała z kimś samochodem, bo nie wierzę, że w ciągu 1h przeszła 3km, poszukała miejsca i wyokopała dół. Jak myślicie??

Gość ale jestescie stukniete
:D po co debatowac nad przyczyna? smierc za smierc mam gdzies jak do tego doszlo 1. nie wazne jak to zrobila liczy sie fakt - zabila 2. ukrywanie przez ponad tydzien tego faktu . Nie ma nad czym tutaj myslec albo zaklad dla czubkow albo kara smierci. A nie postawia jej zarzut nieumyslnego spowodowania smierci , pojebane polskie prawo :O

Lucy też tak myślę, Jackowski mówi, że zamieszany jest w to również mężczyzna z bliskiego otoczenia Kasi i było to zaplanowane. Pierwsza jego wizja się sprawdziła a co myślicie o tym?

Gość fsdfsdfsd
nie ma sensju opcja z kopaniem dołu z martwym dzieckiem jechałą do rodziców.?.wzięła od nich łopate,wykopała dół ,odniosła dowód zbrodni i uderzyła się o chodnik by stracić przytomność? bez składu i ładu.....

No dokładnie a a jednak twierdzi, że zakopała dziecko. Na początku mówili, że zostawiła pod drzewem a teraz, że zakopała.

dokladnie nasze polskie prawo uzna ja niepoczytalna i gowno jej zrobia zabila powinni ja tez zabic najlepiej na krzesle elektrycznym szkoda ze tego juz nie ma jakby byla kara smierci to moze by sie zastanowila jedna z druga zanim by cokolwiek zrobila a teraz w wiezieniu maja super warunki chyba ze ja wspolwiezniarki zalatwia i niech jej zrobia to samo co ona zrobila wlasnemu dziecku niech cierpi tak jak a mala kruszynka cierpiala i nikt jej nie pomogl

Gość niech ja oddadza w moje
rece to urzadze jej pieklo na ziemi , bedzie pragnac smierci.