Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh życie życie eh

Mała Magdalenka nie żyje:(

Polecane posty

Gość nikt nie wykluczył ani
nie potwierdził najgorszego co matka Magdy mogła zrobic prawda? swoją drogą od kiedy dzieci spadają z kocyka i się zabijają a "troskliwa mamusia" nie raczy dzwonić na pogotowie

Gość fsdfsdfsd
to ja mussa30--ech no to dlaczego przeszedł pozytywnie badanie wariografem ?

Gość ne wierze
nie wierzę w zadną z opcji wg mnie ani porwanie ani śmierć przez upadek nie są prawdziwe uważam że dziecko zostalo zamordowane z premedytacją sądzę też że przy wiedzy obojga rodziców cała ta akcja która oglądamy to próba wyjścia z tego bez konsekwencji

odpowiem ci pytaniem na pytanie a czemu ona sie nie poddala temu badaniu odpowiedz jest chyba jednoznaczna

Gość fsdfsdfsd
czemu ona sie nie poddala temu badaniu odpowiedz jest chyba jednoznaczna ona to wiadomo,ale ON"?skoro wg ciebie dał dziecko w ofierze to dlaczego poddał się badaniu?

Gość ne wierze
z tego wynika że on jest wyjątkowym sukinsynem, totalnie bez serca, zero emocji ona peka, niestety, nie trzyma się w roli nie da rady sypie się dobrze że ich izolują

Gość zx zx x z
dziwne to wszystko powem wam, ale ja ne werze w jej wersje. pwoiedzialam dzs rabno chlopakowi obcokrajowcem jest o calej sytuacji i finale i tylko sie usmiechnal i powiedzial ze to sciema, nie mozliwe zeby prawda byla wersja matki...i ja tez mysle ze mialo to cos w spolnego z okultyzmem

dziś z samego rana ten rzecznik policji mówił, że PL uśmiercenie dziecka, czy wypadki i ukrywanie zwłok zdarzały się nierzadko, natomiast takie porwanie jak w bajce Katarzyny nigdy. tak czy inaczej sprawa przejdzie do historii kryminalistyki :)

Gość tez matka od 4 lat
to znowu klamsstow, jestem matka wiem ,ze wypadki moga sie zdarzyc, ale co sie robi wtedy?pogotowie, za wszelka cene chce sie ratowac dziecko ! panika, placz i trach wtedy towarzysza czlowiekowi, a nie chlodne kalkulowanie jak zrobic zeby to ukryc, ona sama tego nie zrobila, nie zaplanowala klamstwa, ktos ja byc moze zmusil, tatus zbyt wyluzowany, wydaje sie,ze on moze miec z tym cos wspolnego, zero emocji i smutku, za to ona, ma cos w oczach, co mysle pokazuje,ze wszystko co robi mowi jest kontrolowane, i kogo sie boi !!! ona tez moze byc ofiara, zal mi jej, ja nie potrafilabym tego tak uknuc !, moze to nie byl wypadek i ktos to chce zatuszowac, albo mama madzie zostwiona zostala na mrozie jeszcze gdy zyla>? wgl gdzie jest cialo ? cos tu nie gra a matka moze byc nawet niewinna

Gość tez matka od 4 lat
moze pozbyli sie dziecka w inny sposob, nielegalna adopcja, itp....ale zal i zal, ze zwykli ludzie na portalach nie dali sie nabrac na bajke o porwaniu od poczatku, widzac np relacje ojca, a policja i media od razu robili z rodziny swietych

Gość ne wierze
oczywiście że ona jest zmanipulowana uważam że mąż ma w tym duży udział i jest mózgiem tej całej sprawy

Gość tez matka od 4 lat
dzieci czesto spadaja, mi tez synek wywinal orla na dywan z lozka w wieku 6 mcy, bo wtedy dziecko jest najbardziej zywiolowe, ale nic mu nie bylo, ok panika i strach byl, nawet do lekarza jechalam na drugi dzien, ale pani dr powiedziala, ze dzieci bardzo rzadko robia sobie krzywde w ten sposob sekcja to wyjasni o ile cialo znajda

Gość tez matka od 4 lat
sory zanieskladnosc i literowki, ale naprawde jestem tym przejeta

no wlasnie mowili tez o tym ze jesli sie znajdzie cialo to dopiero wtedy zostanie zbadane dokladnie co sie tak naprawde stalo i co zostalo zrobione dziecku a pozatym czemu nic nie mowia o sladach w domu ponoc z jednej komorki potrafia odtworzyc DNA tak sie wypowiadal jeden gosc dzisiaj bo tak jest dzisiaj rozwinieta technologia

Gość dgsdgsdtgtg
PRZECZYTAJCIE CO JASNOWIDZ MÓWI O TEJ TRAGEDII !!! SZOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/501135,jasnowidz-jackowski-magda-zostala-zabita-z-premedytacja+,2,id,t,sm.html#galeria-material

Gość fsdfsdfsd
a ty sie nie trzymaj tak kurczowo tego wariografu bo to nie jest stuprocentowy dowod oczywiście ze nie jest,ale w tej sprawie nic nie jest oczywiste:) mozemy sobie gdybać i oskarżać wszystkich po kolei do poki nie znajdzie się PRAWDZIWY SPRAWCA. Przyznaje się bez bicia ze nie sledziłam od początku tej afery,dopiero dzisiaj przeglądam archwialne materiały i się zastanawiam co mogło się tak naprawde wydarzyć:)

Gość ZOSTAŁA ZABITA Z PREMEDYTACJĄ!
MADZIA ZOSTAŁA ZABITA Z PREMEDYTACJĄ!!! http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/501135,jasnowidz-jackowski-magda-zostala-zabita-z-premedytacja+,2,id,t,sm.html#galeria-material

Gość ZOSTAŁA ZABITA Z PREMEDYTACJĄ!
MUSICIE WKLEIĆ CAŁY LINK ŁĄCZĄC GO BO SIĘ NIE OTWIERA

O co tyle wrzasku? Zrobią sobie nowe jak będą chcieli.

Gość tez matka od 4 lat
darker mam nadzieje ze to zart chodzi o to, ze jak juz sie cos stalo, to sie stalo, ale najgorsze jest ukrywanie prawdy i celowe manipulowanie, klamstwo i oszustwo, nie maja honoru i godnosci sie do tego przyznac, !perfidne dymanie ludzi w oczy !

Gość tez matka od 4 lat
zrobili jej cos, ok, sa winni jest kara, jakas wzmianka w prasie, atak to sa skonczeni, dla znjomych , dla wszystkich za te klamstwa, kady polak zna ich twarze i kazdy przezywal to bardzo

Nie to nie żart. Mogą sobie zrobić kolejne. Może tym razem matce z rąk nie wypadnie. Tysiące dzieci umierają każdego dnia i wszyscy mają to w dupie ale wystarczy trąbić o jednym patologicznym przypadku non stop i wszyscy dostają wścieklizny.

"kady polak zna ich twarze i kazdy przezywal to bardzo" O ile nic innego nie robią tylko siedzą przyklejeni do TV przez 8 godzin jak tylko wrócą z pracy.

wlasnie trwa konferencja rutkowskiego maja tez tam byc dziadkowie ogladajcie!!!!!!!!!!!!!!!! na TVPinfo

Gość tez matka od 4 lat
darker uwierz mi nie siedze 8 h przed tv, ale z kadego kiosku z wystaw rzucalo sie w oczy zdj dziecka i apele w radio , tv internecie , to porwanie bylo , niby porwanie naglosnione, i ktos kto nie jest na biezaca jednak mogl to uslyszec a co nich? wlasnie chodzi mi o to ,ze sami naglosnili sprawe, sami robili cyrk, nie wiem co to mialo na celu, dzieci umieraja, ludzie umieraja, ale to w jaki sposob oni sie zachowuja to zenada