Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfjdjdjdjjd

A jednak to matka zabiła MAdzię !!!! tvn24

Polecane posty

Gość depresja nie tlumacczy
chodzby nawet tego co zrobila tyle klmast biedne to dziecko inni naprawde nie zasluguje na dziecko ja staram sie juz 4 lata lecze itd i wszystko bym dala zeby w koncu miec a inni na nie nadzwyczajniej w swiecie nie zasluguje przykre to jak tak mozna biedne dziecko serce sei az kraje:O

Gość zapraszam do mnie
a ja myślę, ze moghło byc tak jak pisze jakaś osoba na onecie : matka sprzedala Madzie!!!!a miejsce gdzie znaleziono jej rzeczy bylo miejscem w ktorym umowila sie z kupujacymi!!!dlatego nie mozna znalezc ciala Madzi!!!gdyby dziecko znalezli bezdomni wiedzieliby z plakatow,ze jest poszukiwana.gbydy zabrala je zwierzyna psy wytripolyby to!!!

Gość przykre jest to ze
cała polska szukała Madzi tym samym zaniedbując innych ludzi, swoich bliskich. Wszystko odbywało się kosztem innych żyjących dzieci. Myślę ze rodzina powinna ponieść konsekwencje finansowe i pokryć choć część wydatków związanych z poszukiwaniami dziecka.

Gość ale z was naiwniacy
wiem czym jest baby blues i wiem że zdarza się że kobiety zaraz po porodzie są w stanie zabić swoje dziecko nigdzie nie napisałam że twierdzę że matka cierpi na depresję, nie tłumacze jej ani nie usprawiedliwiam równie dobrze może mieć zaburzenia psychiczne

Gość adlkfhhd,sc
niezła patola na tym śląsku mieszka

Gość teraz bedzie robic wszystko
by uniknąc kary, czyli nieszczęsliwy wypadek, potem chora psychiczna..

Gość ja jestem w szoku
jak tak mozna, naciagnela nie tylko policje media ale tez ludzi ktorzy dawali pieniadze na niby okup, w sosnowcu ja zlinczuja normalnie. a swoja droga policja w sosnowcu juz mowi ze ojej matka jest w bardzo zlym stanie psychicznym, a w dobrym byla jak to wszystko wymyslala, nie ma boga i sprawiedliwosci na tym swiecie, teraz uznaja ja za psychiczna i reszte zycia spedzi w cieplym domu wariatow, a jak dla mnie powinna zgnic w wiezienu, a niby taka wierzaca...podla

Gość Sosnowiec to nie śląsk
tylko Zagłębie.

Gość adlkfhhd,sc
po co policja tam szuka??? Aż takie bezmózgi tam pracują? Cisnąć matkę, niech mówi cąła prawdę

Gość ale z was naiwniacy
nie wierzę w porwanie, sprzedaż najprostsze rozwiązania są najbardziej prawdopodobne a najbardziej prawdopodobne w przypadku młodocianych rodziców i nieplanowanej ciąży jest to że dziecku stała się krzywda i ktoś to tuszuje o ilu przypadkach katowanych i zabijanych dzieci słyszelicie ?

Niestety taki kraj. Nie udzieliła dziecku pomocy,wyrzuciła ciało (oczywiscie jesli nie żyło) na mróz,wymyśliła całą szopkę z porwaniem i teraz zostanie uznana za chorą psychicznie....Masakra i tyle. Swoją drogą nie jest lekarzem tylko prosta kobietą-na jakiej podstawie stwierdziła zgon dziecka?

Gość OlkaFiolka1974aaaa
nie wiem, ale ja nie wierze tej matce, nastepna sciema tylko idiotka nie mysli, niby co wyrzucila cialko w worku i co zwierzeta zjadly, nie rozszarpujac worka, (na tnv24 jest zdjecie worka i jest caly), albo niby co ktos obcy zabral martwe cialko- tylko po co mial to robic??? Ona klamie, to jest nastepna sciema, nie wiem co sie tam stalo, ale skoro policja przeszukiwala teren i nic predzej nie znalazla to co nagle worek sie pojawil???? podrzucili no cos trudno czekamy na dalszy rozwoj wydarzen.... mam nadzieje, ze ja sprzedali a nie zrobili jej krzywdy, i mam nadzieje, ze Madzi nie znajda, ze bedzie zyla z rodzicami co za nia duzo zaplacili i beda ja kochac!

Gość trrudna sytuacja
wiem czym jest baby blues i wiem że zdarza się że kobiety zaraz po porodzie są w stanie zabić swoje dziecko Tyle, że to 2 różne sprawy.

Gość ale z was naiwniacy
szukają tam gdzie wskazała bo nie mają innych teorii zresztą szukanie ciała małego dziecka nie wiedząc gdzie szukać to szukanie igły w WIELU stogach siana zimą jest trudniej znaleźć ciało niż wiosną czy latem, wiadomo mrozy, śnieg, ciało nie rozkłada się, mniejsze szanse że ktoś je przypadkeim odnajdzie czy wyczuje zapach

Gość agfaa
Człowiek w depresji bywa agresywny jedynie w stosunku do siebie - stąd próby samobójcze. Nie zabija innych.

Gość OlkaFiolka1974aaaa
trzeba ich podejsc, trzeba jej walnac prosto z mostu, ze klamie, pozmieniac fakty, zacznie sie bac i moze sie w koncu przyzna

Gość kaskadaaa
ja miałam depresje poporodową, siedziałam sama z dzieckiem w dom, maż w delegacji i co??? moje dziecko żyje i ma się dobrze. Teraz matka bedzie zasłaniać się depresja ale mam nadzieje że jej nikt nie wierzy i że zgnije w wiezieni

Gość fadssada
moim zdaniem ten ojciec to psychopata jakis i to on tym wszystkim steruje

Gość antyteza
Jeszcze nie znaleziono ciała, a już sąd się odbył?

Gość firuhfiu4
Tylko zwróccie uwagę na to, że matka nie była jednak taką dobrą matką... Sami dziadkowie powiedzieli że dzieckiem nie interesowała je, podrzucała do nich na parę dni i znikała i nie dawała znaku życia..Widocznie stwierdziła, że lepiej będzie pozbyć się dziecka raz na zawsze niż bawić się w podrzucanie go dziadkom.

Gość ale z was naiwniacy
tak jak wspomniałam, mozliwe że nie ona chowała ciało inna mozliwość że celowo zmyla tropy nie przyszło wam na myśl, że gdy jej partner tak sie angażował w rozklejanie plakatów mógł również przemieścić ciało ? wygląda na to że bardzo postarali się by trudno było je odnaleźć boje się że nigdy nei znajdą ciała a matka będzie udawała chorą psychicznie by uniknąć kary

Gość szkoda mi jej
dodam, że Rutkowski się teraz puszy- a kto utrzymywał i miał przeczucie, że dziecko jest w Niemczech? Poza tym utrzymywali, że "przeczesali" teren rzeki. NO WIĘC JAK?? a matki mi szkoda, wypadki się zdarzają. lepiej upuścić dziecko niż po pijanemu samochodem zabić człowieka. Niech się Kasia trzyma.Wierzę, że kiedyś odzyska równowagę i będzie po tym mogła żyć normalnie.

Gość faxxxx
Ona jeszcze coś musi ukrywać !!!!

Gość ona go nie upusciła
..........................................teraz znów łże!

Gość to nie byl wypadek!!!!!!!
http://www.tvn24.pl/0,1733587,0,1,matka-powiedziala--ze-zdarzyl-sie-wypadek,wiadomosc.html Potrafila nawet na 2 tyg zostawic dziecko bez opieki, widocznie miała jej dość i zabiła...

Gość ale z was naiwniacy
szkoda Ci kobiety która kłamała przed całą Polską ? nie wiem jak można przez ponad tydzień wszystkim wmawiać że dziecko zostało uprowadzone, patrzeć ludziom w oczy i kłamać ? żal Ci takiego człowieka ? gdyby faktycznie to był tylko wypadek nie bałaby się wezwać lekarza, nie bałaby się o tym powiedzieć bać to się może ktoś kto wie że celowo zrobił dziecku krzywdę, ktoś kto je wcześniej bił i wie że są na to dowody ewentualnie bać sie może ktoś kto wie kto temu dziecku zrobił krzydę (zakładając że to np ojciec dziecka był sprawcą)

Gość pitolicie o tej depresji.;.;
baby blues jest zaraz po porodzie i trwa do kilku tygodni, a depresja poporodowa może ujawnić się nawet do roku od porodu... poczytajcie: http://www.depresja-poporodowa.pl/

Gość adlkfhhd,sc
Ona jeszcze wiele ukrywa Świetna aktorka i wbrew pozorom bardzo inteligentna kobieta

Gość ona go nie upusciła
skończ z ta depresja!

Gość :::::::::
Co jak co ale niezla z niej aktorka, ze udalo jej sie az tyle ludzi nabrac na swoja spiewke