Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfdkjrfofr

O, jest konferencja, cicho!!

Polecane posty

Rutkowski stwierdził, że matka dziecka, Katarzyna, jednoznacznie przyznała się, że dziecko wypadło jej z rąk i uderzyło głową w próg. Powiedział, że podejrzane zachowanie 22-letniej kobiety dało się zauważyć najlepiej w wieczór przed ustalonym badaniem za pomocą wariografu. - Odmówiła praktycznie w ostatniej chwili. Wieczór przed badaniem rozbiła też głowę Bartkowi (ojcu dziecka - red.), uderzając nią w drzwi. Według detektywa przyznała też, że sprawdzała w internecie jak oszukać wariograf. W jego opinii sfingowała napad, którego miała być ofiarą. Wieczór przed badaniem rozbiła też głowę Bartkowi (ojcu dziecka - red.), uderzając nią w drzwi. Cos nie halo z nią!!!!!!!!!!!!!

Gość nie wierze normalnie ne wierze
nie wierzę mu. Grali 9 dni, to co to pograć jeszcze jeden dzień dłużej. Wyraźnie powiedział w materiale jak wychodzili we dwójkę. Wyraźnie, że ZNIÓSŁ WÓZEK. Czyli był w domu, czyli widział dziecko - wygadał się. Mam nadzieję, że policja to weźmie pod uwagę.

A teraz mówi jak uwolnił Nicolę w Norwegii. No sorry, to już w ogóle nie jest istotne.

Gość A PO CO RUTKOWSKIEMU
Ciemne okulary? czyżby się bał że ktoś po oczach pozna że kręci?

Gość ...2...
a powiedzcie mi, moze ja za malo wiem w tej sprawie, ale gdzie sa rodzice tej dziewczyny??? sa tescie, maz... a nigdy nie ma drugich dziadkow magdy...

Gość co sie na tym swiecie dzieje
wicie co, ja napisalam temat ktory mnie zastanawia.. bartek powiedzial ze pomogl kasce zniesc wozek, kawalek szli razem a potem rozstali, nie wiedzial ze cos bylo nie tak?prosze was, a rutkowski wszystko pomija i robi z siebie gwiazde, wiecej mowi o sobie niz o tragedii, a bartek mysle ze jest tak samo winny

pobili się, bo już obydwojgu puszczają nerwy. Razem to zrobili, a teraz chłopak umywa ręce. - ja tak to widzę.

Gość rrrrrrrrr558546545
gwiazdorzy

a bartek ma wsparcie rodziców - więc nie jest sam. Dziewczyna została kompletnie sama. Ojciec Madzi też maczał w tym palce.

Gość kurde belejj
Kiedy mowil o tym kinie? Kurde ominelo mnie

nie wierze normalnie ne wierze no dokładnie. Nie zainteresował się? Skarbek86 to jakaś wariatka stuknięta :o

Gość matira6
Dlaczego nie mówią nic na temat sprzecznych zeznań Bartka o tym znoszeniu wózka itp?

ej a co z wynikami obdukcji? przeciez wyszło, ze zostala udezona! na bank ojciec w tym siedzi!

może nawet sam proponował kino - tylko teraz za wszelką cenę odwraca uwagę od siebie. WÓZEK - JEST DOWÓD w Uwadze - powiedział wyraźnie, że byli razem!!!

Gość matira6
Skarbek- rutek mówił, że podobno specjalnie uderzyła głowa o plytę chodnikową

Gość ale ten rutkowski robi z
siebie gwiazdę :o dziennikarz pyta o coś konkretnego, a ten pieprzy o innych historiach :o

Gość huyjdt
Zabiła dzecko jak nic. 2 tyg.kiedys je zostawiła iu dziadkow i nie interesowała sie nim,wiec dziecko jej przeszkadzało i pewnego dnia miała dośc całkowicie i zabiła córkę

a ojciec się interesował dzieckiem w te 2 tygodnie?????

Gość sa,mmasgjaska
no rozbiła mu głowę drzwiami, Rutkowski podejrzewa, że moze popełnić samobójstwo

Gość ...2...
mnie tez ten chlopak zastanawia i to ze on nic nie wiedzial, jak sie jest kilka lat z osoba jakas to nawet po mimice twarzy czy ruchach czlowiek widzi juz ze cos jest nie tak? prawda? moj maz nie musi podejsc i mi powiedziec ze cos sie stalo, ze jest zly... ja widze juz po kilku latach bycia razem to w jego ruchach, w tonie glosu, to sie da wyczuc... a ona wynosila martwe dziecko, on jej pomogl i ja odprowadzil i nie zauwazyl tego...? ze cos jest nie tak? to co ona sie w ogole nie przejela takim wypadkiem? czy byla zadowolona i nie mozna bylo poznac tego po niej? albo wiedzial... w kazdym razie dla mnie to jest niezrozumiale, i to sie chyba powinno wyjasnic

Skopiowałam to z tvn24 wiec to prawda, o tej płycie chodnikowej to nie słyszalam! masakra!

Gość matira6
Tak, przyznała się do tego, że chciała oszukać wariograf i szukała informacji. A co do Bartka to podobno jak zorientowała się, że Rutek zna prawdę to zapytała go czy Bartek już o tym wie.

Gość matira6
A ona wczoraj przed badaniem chciała uciec z domu.

po co Rutkowski gada, że dziecko jest wielkości czterech ogórków?? to chore

kurde rutkowski mnie wkurza. taki pewien, że to jedyna wersja? przecież nie ma ciała!!

szkoda, że nikt nie zadał tam pytania o bartka, przecież ci z tvn powinni wiedzieć co gadał chłopak w ich programie.

Gość matira6
mówią o znoszeniu wózka!

o teraz o wózku będzie!!

jest pytanie :) przyjąć wersję dla jej obrony? To znaczy, że wiedział Jasne jak słońce!!!