Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apolinka

dolarek

Polecane posty

Gość walgru
witam, no no widze , ze panowie i pani nie proznuja......zbyszek -to cenne info -przynajmniej dla mnie......dzisiaj jestem troche busy .....a tu hustawka na zlotym... a teraz z innej beczki --niezly ten zakamuflowany babski portal :)...Pola mysle , ze sie nie gniewasz???? -jak powiem zonie to sie ucieszy..ha,ha,ha

Witam Waldi , właśnie dewagujemy co będzie i niektóre spostrzeżenia się pokrywają , obserwujemy, szukamy, czytamy itd na walcu nawet się ubawiłem z jednym takim na $$$$

No coś ty. Pokaż zonie. Mój mąż miał niezły ubaw z forum. No ale z racji zapracowania nie miesza się i każe mi to robić. Bardzo dobra jest taka wymiana myśli. Każdy coś fajnego znajdzie. Posłuchajcie sobie wizji Jackowskiego na 2012. Jakoś nigdy nie słuchałam takich proroctw ale po publikacji jego wizji ws malutkiej Madzi posłuchałam. Cała sytuacja to jak gra w ruletkę. Na szczęście zaczęłam (jak mąż kazał :)) słuchać własnego przeczucia a nie analityków.

poza tym chłopaki giełda ameryk na czerwono. i jak z tym wzrostem USD?

Łukaszku trzyma się, tylko rynek jest tak niestabilny, że tylko zdrowe myślenie daje efekty, popatrz na tego maka73 z którego darliśmy koty przed chwilką, kto miał wyczucie on czy my wystarczuło 30 minut i ktoś stracił lub mógł zyskać i kupić teraz lub np jutro wieczorem

Gość wucash
Kumam Zychu tylko to juz jest za czytelne. Walenie w ch..a (za przeproszeniem bo nie wiem jak to dobitniej ujac) na naszych oczach co bylo to przewidzenia o 9.00 rano... Wszystkim pasuje bo leci w gore... Czekam na moment kiedy pierdyknie... Jak to u nas jest w PL, jak wszyscy dostaja po kawalku to jest super ale jak jeden dostanie wiecej .... strach pomyslec i sami sie "obnaza", tylko czekac...

Gość wucash
nie Pla, chodzi o moj post o 10.22 - przeczytaj i odnies go do wykresu. Dokladnie przy prezebiciu 3.19 nastapil odwrot, o ktorym pisalem. Doszedl do 4 groszy in minus i jedzie sobie teraz horyzontalnie...

no już kumam. na wal pojawił się głos, ze to idzie w kierunku 2 z groszami. naprawdę tak sądzicie?

Gość wucash
zgadniesz jak nie wiesz? Dziwne rzeczy sie dieja i nawiasem mowiac, dzieki za linka dot. Panaze SKOKu - ciekawe! Poczytalem o nim troche i facet jest "lebski"... Jakas mala potyczka na waloo wiec ciekawie sie dzisiaj zrobilo, puszczaja nerwy copniektorym ;) Opracowuje mala rzecz i jak skoncze to wysle Wam, moze wyciagniemy wspolnie jakies wnioski. W tej chwili mam lipe bo PCet mi padl i czekam do czwartku na nowy a na laptopie to jest tragedia pisac bo mam grube paluchy ;) hahahaha

Waldi niezły młyn był dzis na wałku, widzę że coniektórym puszczały nerwy a ja spokojnie patrzę ,obserwuję, Ty znowu coś tam liczysz i chyba malujesz ale też to przynosi efekty. Nowi bo chyba oni teraz zabierają głos prubują coś udowodnić ale musi troszkę minąć by kapneli się o co chodzi. Myślę .że my to mamy już poza sobą. Przewiduję jutro dalej spadki E ale tak do 11-13 potem jak sprzedadzą te obligacje będzie się E umacniać i odwrotnie jesli chodzi o $$$ . Jak to sie potwierdzi mamy jakis szablon działania w przyszłości.

Posłuchałem Pana ze skoku i musze przyznać że... nie kupuję tego co mówi. Moim zdaniem, choć nie da się kłócić z niektórymi tezami, cała wypowiedź jest mocno nacechowana chęcią ataku na rząd. Nie to żebym miał darmozjadów bronić, ale nie uważam, że ktokolwiek w obecnej sytuacji mógłby zrobić lepiej. Ciekawa abrdzo część o rezerwach - daje do myślenia. Jak łatwo byłolby polske pogrążyć...

Gość wucash
CO do Pana ze SKOKu to mi przypadl do gustu, nie ze wzgledu na orientacje ale na meritum wypowiedzi i wiedze, ktora jak pozniej poczytalem o nim, ma... CO do jutrzejszych ruchow na walutach to bedzie kolejny dzien wahan, podejrzewam, ze krotkiepozycje beda sie zamykac ale nie wiem czyje (jest oglna zmowa milczenia na temat spekulacji walutowych) Zbyszek napisal o obligacjach i to wsespol bedzie tworzylo trampoline szpica w gore, szpica w dol... Zbyniu, o ktorej przewidziane sa wynki pierwsze posprzedazowe?

Wyniki mogą byc o różnej porze ale jak dotąd ok. 13 było wiadomo jak im poszło więc tak przewiduję, że wzrost E I SPADEK $$$ będzie zaraz po ich ujawnieniu o ile tego nie wiem

a ja uważam, ze Szewczak dużo racji ma w swoich wypowiedziach i oby jego scenariusze nie sprawdziły się na walu rzeczywiście ostro było. mnie wkurzają ostatnimi czasy

Gość walgru
w koncu mam troche czasu i nadrabiam zaleglosci.......troche poczytalem, nawet przejrzalem forum na walku../szkoda marnowac zdrowie i czas na szamotanie sie...../ czas sie zabrac do pracy, no zaczne od faktow-eur/usd przebil granice 1,3215 no ima otwarta droge na polnoc-ale moim zdaniem jutro powroci do poprzedniego kanalu w ktorym sie poruszal. zlotowka wraz z pozostalym e.m. sporo zyskala ale wystarczy lekkie piardniecie i jutro znowu powinnismy zobaczyc hustawke......musze sie zaglebic bardziej w wykup tych zobowiazan a ruchy walut/ ale juz w tym temacie mamyZbyszka licze na dalsze spostrzezenia/. idac za waszymi spostrzezeniami -jutro chce pare groszy uciulac na szybkiego ,moze sie uda ....

Jak coś będziecie działać to od 11 mogą zacząć się prawdopodobnie nieprzewidziane ruchy czas na ucieczkę lub zakup w zależności kto co posiada - tak coś czuję od 11 E w górkę ale nie wiem na jak długo

Gość wucash
Jedno jest pewne na dzisiaj - bedzie nerwowo wiec zycze Wam dystansu i spokoju na dzis ;) - tez mam nadzieje cos dzisiaj ugrac... YO!

Gość wucash
Yo. Dopiero dzisiaj zaobserwowalem jak faktycznie (live)dae publikacyjne wplywaja na kursy EUR/USD na przyklad - najlepiej opisana para ze wzgledu na jej popularnosc wsrod FX masteroof ;) Hmmm, granie na krotko na forex moze miec calkiem niezly sens posilkujac sie takimi danymi. Krotkotrwale (skalpowaniem) bedac rygorystycznym co do otwierania i zamykania pozycji mozna sprobowac cos szarpnac. Korci mnie juz od roku ale na dzien dzisiejszy chyba jestem za slaby... Bede obserwowal nadal. Kolejne wiadomosci to 13.00 - Ameryka poda dane dotyczace zlozonych wnioskow na kredyty mieszkaniowe. Poprzedni odczyt to -2.9%, hmmm - dla tych, ktorzy maja ograniczony dostep, nadam na forum po 13.00

Gość wucash
co do k...y nedzy???? EUR/USD stoi a USD/PLN i cale reszty par z /PLN wala w dol? Arghhhhh!!! CO to jest, gdzie wybuchlo?

Gość wucash
oki podazaja juz razem... hmmm... ciekawe... OCB?

Gość walgru
witam, no i zloty sie umacnia dalej.........hmmm ,,,slabe obroty i brak dobrych ofert na euro...w londynskim citi duze zainteresowanie czk ,pln, to dobry znak :)

Gość wucash
Czolem Waldek!

dzięki Tomek za link dla mnie to za nerwowe i na razie się wstrzymuje z decyzjami. nie mam czasu ugrywać po 2-3 grosze ale chętnie śledzę co się dzieje a przypomina mi to rosyjską ruletkę

Gość walgru
no i wystarczy......zamykam pozycje ............. Pola codziennie po grosiku ...........kazdy zarobiony pieniadz cieszy!!! zaraz lece na zasluzony lunch!!!!