tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 mi już się lżej zrobiło bo dałem rade stop loss na 50pln zrobić, teraz obserwuję na spokojnie czy da rade mi straty zminimalizowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 ale trzeba przyznac ze dolar niezlego kopa dostal... chyba wreszcie czas na dlugo oczekiwana korekte - realizacje zyskow rekinow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 3.1640 znalazl opor, dzwignie czy spikuje w dool? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 ja stawiam że szpica w górę jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 ciekawym jest fakt, ze USD/PLN w gore a na EUR/USD dosyc stabilnie... Tylko czekac na spekulanta ("ktos") aby zareagowal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 wydaje mi się że właśnie wraca do równowagi bo się pln ługo trzymał wyżej spodziewanego przeze mnie kurwu względem eurusd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 kursu mi skreśliło - czyżbym literówkę walnął? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 wazny (wg mnie) poziom testuje za chwile... Przebicie oznacza w perspektywie 10 minutowej kontynuacje lub tapniecie - czujnym byc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 chłopie mam otwarte okienko zamknij zlecenie cały czas od pół godziny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 START ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 TRZYMAJ!!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 kurde emocje jak na wyscigach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 mozesz wystawic przeciana o polowe tansza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 nie rozumiem pytania zamnąłem pozycję. Strata 37zł - mogło być znacznie gorzej. Odechce mi się zabaw z usdpln - wracam na pewniejszy grung eurusd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 chodzilo mi czy mozesz wystawic "sprzdaj" za polowe zlecenia "kup", ktore broniles ale juz nie wazne... oki, zycie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 to wszystko przez tgo laptopa i grube paluchy, czekam na pc ale firma sie chyba nie wyrabia albo wali w ------------- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 mogę ustawić sprzedaj lub kup z bramkami nie bliżej miż ileśtam pipsów od aktualnego kursu. Miałem automat na -50 ustawiony, ale ręcznie uratowałem troszkę kaski. Pisałem wcześniej że gram darmowym bonusem 75zl z plus500 i mi schudł do 130 zł niestety, a miałem nadzieję w tym tygodniu 200 przekroczyc . Cóż nie raz tak bywa się powoli odegram ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 proste ;) ciekawy dzien dzisiaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 tylko nie wchodz teraz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 bardzo, powiem ci ze bardzo dobrze mi się w grudniu i styczniu grało a w lutym.. czuję się wciąz głupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 pieniądz nie śpi już zainwestowany w ojro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 haha niezle moglem nie zamykać - jak zwykle :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 3.1661 - 3.1741 w ciagu 10 minut, 2:0 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 jestesmy swoimi najwiekszymi wrogami a z samym soba jest najwieksza walka. Licho zle podpowiada... Nie ma reguly... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 droga do 3.19 otwarta, pytanie tylko czy i kiedy bedzie interwencja? Czy EBC ma teraz lunch i przegapilo akcje czy odposcili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 na gieldzie lawina, sypia sie mikro i midi inwestorzy, Rekinow ju nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 wiesz zawsze twierdziłem że lepiej żalować że się coś zrobiło niż że się czegoś nie zrobiło :D wczoraj biernie patrzyłem jak żarło i nagle zjazd w dół, że nie chciałem dziś przegapić; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 jakby wierzyć wykresom, to teraz eurusd będzie w górę przeć. Co za tym idzie z dolara miałem parcie żeby się wymiksować bo miałem postawione przeciw swoim aktualnym przekonaniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 masz racje. Czytam mozgow inwestycyjnych i pisza czesto, ze najwiekszym problemem inwestorow jest ten wlasnie moment, kiedy rosnie i zamykaja pozycje w najmniej odpowiednim momencie - to jest glebsza nauka ale to jest to co sprawia mni zajebista radosc i zadowolenie. Po latach znalazlem cos w czym szkolenie sie, nauka i samodyscyplina ma sens!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 czyli kupujesz EUR/USD teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach