Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apolinka

dolarek

Polecane posty

mi już się lżej zrobiło bo dałem rade stop loss na 50pln zrobić, teraz obserwuję na spokojnie czy da rade mi straty zminimalizowac...

ale trzeba przyznac ze dolar niezlego kopa dostal... chyba wreszcie czas na dlugo oczekiwana korekte - realizacje zyskow rekinow.

Gość wucash
3.1640 znalazl opor, dzwignie czy spikuje w dool?

Gość wucash
ciekawym jest fakt, ze USD/PLN w gore a na EUR/USD dosyc stabilnie... Tylko czekac na spekulanta ("ktos") aby zareagowal...

wydaje mi się że właśnie wraca do równowagi bo się pln ługo trzymał wyżej spodziewanego przeze mnie kurwu względem eurusd...

Gość wucash
wazny (wg mnie) poziom testuje za chwile... Przebicie oznacza w perspektywie 10 minutowej kontynuacje lub tapniecie - czujnym byc!

Gość wucash
START ;)

Gość wucash
TRZYMAJ!!!! ;)

Gość wucash
mozesz wystawic przeciana o polowe tansza?

nie rozumiem pytania zamnąłem pozycję. Strata 37zł - mogło być znacznie gorzej. Odechce mi się zabaw z usdpln - wracam na pewniejszy grung eurusd.

Gość wucash
chodzilo mi czy mozesz wystawic "sprzdaj" za polowe zlecenia "kup", ktore broniles ale juz nie wazne... oki, zycie... ;)

Gość wucash
to wszystko przez tgo laptopa i grube paluchy, czekam na pc ale firma sie chyba nie wyrabia albo wali w -------------

mogę ustawić sprzedaj lub kup z bramkami nie bliżej miż ileśtam pipsów od aktualnego kursu. Miałem automat na -50 ustawiony, ale ręcznie uratowałem troszkę kaski. Pisałem wcześniej że gram darmowym bonusem 75zl z plus500 i mi schudł do 130 zł niestety, a miałem nadzieję w tym tygodniu 200 przekroczyc . Cóż nie raz tak bywa się powoli odegram ;)

Gość wucash
proste ;) ciekawy dzien dzisiaj :)

Gość wucash
tylko nie wchodz teraz ;)

bardzo, powiem ci ze bardzo dobrze mi się w grudniu i styczniu grało a w lutym.. czuję się wciąz głupi.

Gość wucash
3.1661 - 3.1741 w ciagu 10 minut, 2:0 ;)

Gość wucash
jestesmy swoimi najwiekszymi wrogami a z samym soba jest najwieksza walka. Licho zle podpowiada... Nie ma reguly...

Gość wucash
droga do 3.19 otwarta, pytanie tylko czy i kiedy bedzie interwencja? Czy EBC ma teraz lunch i przegapilo akcje czy odposcili?

Gość wucash
na gieldzie lawina, sypia sie mikro i midi inwestorzy, Rekinow ju nie ma.

wiesz zawsze twierdziłem że lepiej żalować że się coś zrobiło niż że się czegoś nie zrobiło :D wczoraj biernie patrzyłem jak żarło i nagle zjazd w dół, że nie chciałem dziś przegapić; )

jakby wierzyć wykresom, to teraz eurusd będzie w górę przeć. Co za tym idzie z dolara miałem parcie żeby się wymiksować bo miałem postawione przeciw swoim aktualnym przekonaniom.

Gość wucash
masz racje. Czytam mozgow inwestycyjnych i pisza czesto, ze najwiekszym problemem inwestorow jest ten wlasnie moment, kiedy rosnie i zamykaja pozycje w najmniej odpowiednim momencie - to jest glebsza nauka ale to jest to co sprawia mni zajebista radosc i zadowolenie. Po latach znalazlem cos w czym szkolenie sie, nauka i samodyscyplina ma sens!!!

Gość wucash
czyli kupujesz EUR/USD teraz?