Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantha przez nieme H

Kto dzis sie upija sam przed kompem????

Polecane posty

to ze uogólniacie jednego faceta do całej populacji mężczyzn i patrzycie tylko na własny czubek nosa

Autorko - jeśli chodzi o samochód, to możesz go przecież gdzieś wprowadzić. Zostaw go na mieście, kluczyki zatrzaśnij w środku, a bramę wjazdową u siebie zostaw otwartą. Rano do niego zadzwoń, że ukradli i tyle :P A do bagażnika wrzuć wszystkie jego rzeczy.

Gość Lady Kenzo
m...m....a ten moj arabus wydwal sie taki porzadny...Wlasna firma, nawet wlasna kurzarnie zakladal w Iraku...a ja myslalam,ze to wszystko to prawda a on sie dobrze bawi na czacie i szuka coraz to nowego dymania...

Gość .,m,.m
Quis- ja kiedys brzydzilam sie rasizmem , bolaly mnie uwagi na temat odmienych nacji..ale jest rozncia miedzy niechecia czy rasizmem mowiac juz wprost uzasadniona a takim z dupy rasizmem bo tak bo jest czarnt=y wiec won....do murzynow nic nie mam. nic mi nie zrobili nie znam przypadkow patologicznych zachowan, czego wlasnie o arabach powiedziec nie moge. i u mnie rozwijao sie to latami...przez doswiadczenia ludzi, przez historie wyczytane w necie widziane w tv , przez moje osobiste podroze do egiptu maroko tunezji...kto byla wie o czym mowie.

Gość lubie lodz
Lady Kenzo-> podryw Twojego Araba kurewsko romantyczny, ja pitoleeee:D:D I Ty za nim tęsknisz?

Gość ja wypije z pol litra
lomu a jak mnie oskarzy o cos? to kurwa jest z tego co wiadomo tak? sukinkot, nienawidze go!!!!!

Gość Lady Kenzo
lubie lodz: bo ja desperatka- zakomplesionaaaa

auto zostaw w nienaruszonym stanie , ale jego rzeczy wypwierdol przez okno niech zamarzna wpizd*** jak bedzie pytal dlaczego to powiedz ze smierdzialy :D

Gość ja wypije z pol litra
no to wypierdalansko!!!!

Gość Lady Kenzo
Quis leget haec? i m...m...a jak tam u was z turkami???

Gość lubie lodz
Tylu jest Polaków o fajnej, "egzotycznej" urodzie, jak Araby. Chyba lepiej brać takiego "podrabianego" Araba, bo ci oryginalni to mają niezłe zdanie o kobietach :/

A o co Cię niby oskarży? Powiesz, że rzeczy do samochodu spakowałaś, bo nie miałaś ochoty go widzieć. A to, że ktoś podprowadził z podjazdu... Zdarza się. Albo w ogóle do niego nie dzwoń. Jak przyjedzie i zapyta, gdzie samochód, to udawaj głupią i powiedz, że zapomniałaś bramę na noc zamknąć. A rzeczy i kluczyki były w środku, bo chciałaś, żeby po prostu wszystko zabrał i nie chciałaś się z nim widzieć.

Gość .,m,.m
lady kenzo a nie czytalas nigdy, nie sluchalas wiadomsoci co sie dzialo?? np o lasce z lodzi skatowanej przez pakola?? chocby na kafe roi sie od tematow o tym. zaloz temat: jestem z arabem a doczekasz sie 100 (jak nie wiecje)stron reakcji , ale ok...mzoe nie widzialas rozumiem to ...teraz juz wiesz kochana czym to smierdzi ja?:) jak to powiedziec po niemeicku nigdy wiecej arabow? po nl nooit meer...yyyy arabos:) pijaczynka-:):) prosze cie:) pierscionek chcialas wyrezucic a martwisz sie ciuchami wartymi z pewnoscia mniej?:) wyobrazam sobie ze jest to ciezkie, ale z drugiej strony jak on ciebie potraktowal??? sory ale jak szmate i on zasluguje na na taki sam bol , nie zastanawiiaj sie

Jeśli chodzi o Arabów, to u nich chyba kwestia wychowania - facet jest bogiem, a kobieta to podgatunek...

Gość lubie lodz
Też jestem trochę rasistką:D Murzyni są ok. Ale Araby wszystkie na jedną śpiewkę- kobieta ma gotować i dać się przeruchać. A szkoda.

Gość Lady Kenzo
m...m...czytalam o tej lasce i az mi sie wlos jezyl...A Ty m...m...mialas cos z Arabami??

.,m,.m---bardzo nieciekawie :O sa dzielnice gdzie nie mieszkaja rodowici szwedzi :O stworzyli sobie panstwo w panstwie i ''rzadza'' :O mam nadzieje ze wytepia ta zaraze :O

no wlasnie szukacie nie wiadomo czego jakiś toraskow czy innych figo fago, a potem takie rozczarowania nie kierujecie się uczuciem tylko jakimiś innymi wartościami narzuconymi przez wasze maniery i zachcianki

Gość Lady Kenzo
lubie lodz : ja mieszkam w Niemczech...ciezko tu poznac Polak...sami araby i turki na mnie leca:(

Gość .,m,.m
lady ale turek tunezykjczyk, marokanczyk , pakol to jedno i to samo. chodzi o ich kulture w lktorej kobieta jest traktowana przedmotowo, na poczatku sa szarmanccy bardziej niz jacykolwiek inni faceci, i wlasnie tu ejst problem-bo kobiety wyglodniale atencji na to leca. ale to tylko trik. pozniej pokazuje swoje twarze

Gość Lady Kenzo
Perconiti: ja zawsze kochalam i wielbilam Polakow i nagle ten sie pojawil i koniec...przepadlam....:(:(:(

Perconti- czytanie ze zrozumieniem boli ??? poki co Lady miala stycznosc z arabem. !!! wiec nie zmyslaj ze szukamy przygod i lecimy na egzotyczna urode :O

Gość Lady Kenzo
Lomu :ten moj byl na jedna spiewke...naiwna polka, ja...bije sie w piers i przepraszam swoja wagine...

Gość .,m,.m
Quis to bylo chyba do lady:) lady- a niemcy??? ja bym wolala niemca zdecydowanie, nie mozesz sie gdzies zakrecic, nie sa tacy straszni, ba..niemcy uwazam za p[rzystojnych. arab-zlo -do zakodowania forever:)

"bije sie w piers i przepraszam swoja wagine..." "Biję się w pierś" rozumiem, ale wagina chyba zadowolona była :P

Gość .,m,.m
niemcow

Gość Lady Kenzo
Lomu: No tak wagina byla zadowolona...i to nawet bardzo....do dzis sie slini:):):):)

Quis leget haec? ale wspominała o turkach, wiec tez są w jej zainteresowaniu, wiec twoja sugestia nie była trafna

Gość lubie lodz
Oooo w Niemczech. No to inna sprawa. Moze zaloguj się na mypolacy.de. Turki w Niemczech lecą na Polki, nie wiem dlaczego, ale sama tego doświadczyłam, będąc na wakacjach u siostry, która mówi, że też ma takie brańsko u "zmazańców". Pewnie wyczuwają, że my jesteśmy przystosowane do takiego matko-polkowania, Chociaż, wiesz. Poznaliście się na fuck friends, to trudno mówić, że Cię oszukał. Po prostu za badzo się zaangażowałaś:(

Gość Lady Kenzo
m..m...poznalam Niemca to on tylko mi mowil, ze polki sa dobre w lozku...ale przystojny byl...to fakt...