Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to ,nigdy

A co z ojciem Magdy?przeciez byl w domu w czasie "wypadku" i znosil wózek!!!!

Polecane posty

Gość Windykator bankowy
A skąd masz takie informacje dddddddd?

Gość sluchaj 890
890 a jak myslisz dlaczego on mial 2 profile na FB?????? na jednym - teraz skasowanym - mial 500 znajomych prawie no i tam wkleil w dzien zaginiecia Madzi o 17.55 satanistyczna piosenke. Na tym profilu byby ronwiez jegp prosby o szukanie Madzi. no i mial drugi profil na ktorym do dzisiaj ani slowa o Madzi. Ten profil zostal do dzisiaj. nie rozumiem tego

Gość dsdsdddd
jak to skad,?? na konferencji prasowej wszystko bylo mowione, !! i przedwczoraj i tez wczoraj jeszce policja na tv 24 glosno do mediow o tym mowila na żywo..O tym kinie i wariografie pierwszy zacząl mowic Rutkowski a policja przytaknlla, powiedziala ze to prawda ,matka sie przynzla do tego

Gość qwertmnujik
myślę,ze dziecko im przeszkadzało i zawadzało w życiu, nie mogli sobie na wszystko pozwalać ani robić tego co chcą, realizować si, być może nie dojrzali do tego zresztą widać to po tym zachowaniu; kino, lody, zakupy itp.

Gość blesssssssssssssss
A jakie zainteresowania miał ten ojciec Bartek?

Gość m .,m ,m
http://uwaga.tvn.pl/332907,reportaze,nie_chce_pomocy__nie_chce_takiego_zycia,wideo_detal.html w tym filmiku jest o tym jak rutkowski potwierdxza ze wchodzila na strone any wriograf oraz wypowiada sie specjkalista o tym ze z punktu widzenia medycyny sadowej mozliwosc nastapienia zgonu po takiego rodzaju upadku o jakim mowila kaska jest wykluczona ' powiem wam ze jak ogladam ja jej reakcje tu na filmie to az ciarki pzrechodza jest wiarygodna, ale to wszytsko kupyu sier nie trzyma. jak sie okaze ze klamala to chhyba przestane wierzyc ludziom. zeby ktos byl w stanie az tak klamac

Gość Windykator bankowy
O tym, że byli na lodach to nie wiedziałem.

Gość kolega Bartka WWWW
Bartka nie było wtedy w domu..był u swojej matki porąbać jej drzewo i przynieśc drzewo do domu do palenia w piecu...przyszedł do domu i Kasia powiedziała mu ,ze idzie do mamy, i żeby jej pomógł znieśc wózek..Bartek powiedział,że on pójdzie do sklepu jeszcze po pieczarki na pizze.zniósł wózek myslał ,ze mała spi..ot cała prawda

Gość 890
Na tym drugim profilu miał muzykę, książki. Ale satanistyczna? Miał linki do teledysków Rammsteina, no bez przesady. Nie róbmy z tego serialu kryminalistycznego.

Gość 890
Moim zdaniem teoria, że się wyśliznęła dziewczynka z kocyka jest prawdopodobną. Matka działa w szoku lecz była świadoma co robi.

Gość viCodinx
kolega Bartka WWWW No tak, nie zdziwiło go, że idzie do mamy chociaż tak naprawdę są w konflikcie Nie zajrzał do wózka i nie zauważył zasinionej twarzy :O

Gość sluchaj 890
ja zadnego serialu z tego nie robie:-O wiec nie mowimy o tym samym profilu. ja mowie o tym na ktorym o 17.55 wstawil piosenke satanistyczna.Ja bylam na tym teraz skasowanym profilu bo trabili o tym na necie i to z ta piosenka sie zgadza. To nie byl rammstein. ale nie o to mi chodzi. pytam sie po co 2 profile? dlaczego na tym jednym o pomoc ludzi blagal i ten profil skasowal. a na tym drugim do dzisiaj ani slowa o Madzi?

Gość kolega Bartka WWWW
znam ich nie od dzis.Ona robiła zawsze co chciała, on by jej i tak nie zatrzymał, chciała to poszła, oni żyli tak troche kazde swoim zyciem, pomógł jej znieśc ten wózek i tyle, pewnie nawet nie zaglądał do wózka.poszedł do tego sklepu przyszedł do domu i siadł na facceboka jak kazdy normalny młody chłopak

Gość 890
Czyli o 17:50 wstawił śmieszny filmik a o 17:55 ten satanistyczny, który skasował?

Gość kolega Bartka WWWW
bo to jego stary profil,ostatni tam wpis jest z 2010, zapomniał hasła do niego dlatego nawet go nie może skasować

Gość w dupie byla nie w szoku
Zamordowali dziecko, on pojchal je ukryc a nie kurwa po pieczarki. Jechal kuzwa jechal po pieczarki ojeju jakie to ciezkie i pewno na koncu miasta :O a nie mogl zony z corka zawiezc do matki tak? Takie bzdury to oni moga sobie mowic idiotom. Ona jezdzila z pustym wozkiem i padla na pysk w momencie gdy bylo malo ludzi wokol niej. Wchodzila na strony jak ukryc prawde przed wykrywaczem klamstw. Powiedziala gachowi co i jak. Ona i on sa gowno warci. Sekcja wykaze dokladnie co zrobili z dzieckiem:O Przstancie usprawiedliwiac tych s**********:O

Gość sluchaj 890
nie dogadamy sie jednak :-O nie wiem o jakim smeisznym filmiku ty mowisz :-O dobra nie wazne. ja tam nie wdizialam zadnego filmiku tylko ta piosenke o ktroej wszyscy trabili i dlatego zastanawiam sie czemu ten profil skasowany.

Gość kolega Bartka WWWW
skasowany bo mu ludzie głupie listy pisali, nk tez skasował

Gość hahahahahahahah
jak dobrze znasz bartka (sciemniaczu)?

Gość Natasza989222
kolega Bartka wwww Czy bartek wie już co stało sie z madzia? czytalam na jakims forum ze kolega bartka pisal ze kaska utopiła dziecko...

Gość kolega Bartka WWWW
juz troche , 6 lat

Gość hahahahahahahah
to pewnie wiesz kiedy ma urodziny, podaj chociaż dzień albo miesiąc (bo jako kolega powinienes wiedziec) ;)

Gość kolega Bartka WWWW
Bartek wie tyle co my, tyle co powiedziała Kasia, nie widział sie z nia odkąd ja aresztowali..musze kończyc pa

Gość hahahahahahahah
czyli nie wiesz kiedy ma urodziny :P

Dziwka klamala i klamie dalej. Najpierw z cala sprawa, potem z miejscem gdzie zostawila dziecko:O A wszyscy sie z nia cackaja jak z jajem. Jak jest wypadek to dzwonisz po karetke prawda a nie jak smiecia wyrzucasz pod plotem. Poza tym oni nigdy nie isteresowali sie malutka, zostawili ja na 2 tygodnie z rodzicami tego typa:O takie niemowle:OWlasne dziecko!!!Zabili to dziecko. Przestancie usprawiedliwiac kurwe!!!Na szubienice z nimi.

Gość kolega Bartka WWWW
15 sierpien naprawde musze juz isv

Gość hahahahahahahah
to już wiadomo, że ten kolega bartka to ściemniacz spierdalaj trollu

A co musi wedziec kiedy ma urodziny?:O Ja tez nie wiem kiedy moi znajmoi maja urodziny i co? :O Zabili dziecko mowie wam jestem na 100 procent pewna, stad ten ich spokoj, dlatego wlazila na stony www jak oszukac wariograf. Interesowalo ja tylko jak ochronic wlasne dupsko pred wymiarem sprawiedliwosci:O Od poczatku mowilam ze ona jej cos zrobila zle jej ze slepiow patrzy:OSekcja wszystko wykaze.

Gość Natasza989222
a skad to wiesz niby ze sciemniacz???? Zamknij jape !!!!!!!!!!!!!!!!