Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kusi_mnie

Czy warto mieć kochanka? Która miała/ ma kochanka?

Polecane posty

Gość kusi_mnie

Mam 34 lata, męża, 2 dzieci. Nigdy nie byłam z innym facetem niż mąż. Obecnie kusi mnie już od paru miesięcy sąsiad. Wiem,że ja jego też. Na razie nic oprócz przypadkowych dotyków między nami nie było. Kusi mnie on, ale też obawiam się czy jest sens by wdawać się w romans, przygodę z nim. Proszę o wypowiedzi osób które był, są w podobnej sytuacji.

Oczywiście, że warto. Jak chcesz zniszczyć rodzinę i zrobić z siebie szmatę.

Gość kusi_mnie
Właśnie nie wiem czy warto. Czy sumienie by mi pozwoliło dalej żyć i jak potem mijac się z sąsiadem na klatce czy osiedlu...

Loooosery i inne prawiczki nasze kochane! :) Macie modelowy przykład tego, że nie warto brać sobie dziewicy za żonę, bo prędzej czy później natura upomni się o porównanie, jak to jest z innym. A natury nie oszukasz...

E tam. Tak samo mogłoby sie stac, jakby kogos wczesniej miala. Poczuła pociąg i tyle.

Gość kusi_mnie
Wlasnie najbardziej boje sie o to mijanie.sadzicie,ze moge byc przyparta na klatce?

Gość kusi_mnie
już się podszywacze bawić zaczynają...

Na razie nic oprócz przypadkowych dotyków między nami nie było :D o masz! a gdzie wy się tak przypadkowo dotykacie?:D w zasadzie to idziecie w dobrym kierunku zdradzić też na dobrą sprawę można "przypadkiem" :D