Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia98374325825244

Czy ma to jakieś konsekwencje zdrowotne?

Polecane posty

Gość Kasia98374325825244

Czy jedzenia dziennie ok. 1200 kcal, caly czas, dzień w dzień i picie dużej ilości herbaty czerwonej, zielonej, innych herbatek ziołowych, wspomagananie się balsamami wyszczuplającymi, masażami, przyprawami przyspieszajacymi przemianę materii,spacerowanie przynajmniej 1 godzinę dziennie i kręcenie hula-hop 30 minut ma jakieś konsekwencje zdrowotne? Nie umrę?

Gość Kasia98374325825244
Wiem, że trochę głupi temat, ale potrzebuję w tej sprawie porad.

Gość Kasia98374325825244
Nikt się nie wypowie? :-(((((

Gość TaksańskaMasakraPiłą
Porad szukaj u psychologa, bo prawdopodobnie wpadłaś w sidła anoreksji.

Gość Kasia98374325825244
Nie nie, ne jestem anorektyczką, to na pewno :-) Anorektyczki są strasznie wychudzone, a ja noszę rozmiar 34 nie 32. Jestem w pełni zdrowa.

Gość oblicz sobie BMI
i sprawdź, czy jest w normie.

Gość Kasia98374325825244
Czy nikt nie może mi nic doradzić? Po prostu czuję się bardzo dobrze, jestem szczęśliwa, ale to podobno za mało kalorii, ale ja więcej nie potrafię, bo szybko się najadam.

Gość ja taka jedna sobie
jesteś anorektyczką , rozmiar 34 porażka, no chyba że jesteś bardzo drobniutka i malutka. A kto normalny wie ile je codziennie kalorii??????. W życiu bym nie wiedziała ile dziś zjadłam kalorii, musiałabym dlugo szukać w necie i się zastanawiać ( od razu dodaje: Jestem szczupła - na figurę nie narzekam). Ile kalorii zjedli to wiedzą tylko ci co się wiecznie odchudzają, lub są nawiedzeni w tym temacie i nie wezmą nic do ust póki się nie dowiedzą ile w tym siedzi kalorii... normalnie dramat

Gość ale marudzisz
to co chcesz usłyszeć?

Gość medialna hiena cmentarna 2
a dla mnie akurat to zaden problem policzyc kalorie na kazdym opakowaniu prosuktu ma ilosc kaloroi wiec wystarczy ze zerkne i dodam z calego dnia

Gość ze srodka
nic cie nie bedzie nie słuchaj tych czubów, bedziesz nawet zdrowsza jak bedziesz mniej jesc. tylko pozniej stopniowo zwiekszaj kalorycznosc posiłków a nie od razu rzucaj sie na tone jedzenia, kazdego dnia 100 kcl wiecej az dojdziesz do około 2 tys kalorii.

Gość ja taka jedna sobie
Kaśka skoro tak liczysz te kalorie a masz ten rozmiar 34 i jesz 1200 dziennie to wygląda na to że się odchudzasz? To wytlumacz po co tak rygorystycznie trzymasz się tej ilości kalorii bo nie bardzo rozumiem?? Bo jeśli boisz się zjeść więcej tzn. że masz jednak problem.

Gość Kasia98374325825244
Mam 170 cm wzrostu i ważę ok. 50 kg, więc nie jestem wychudzona. ze srodka dziekuję za wsparcie!

Gość ale marudzisz
Ze środka - przeczytaj ze zrozumieniem. Ona nie prosi o radę jak przybrać na wadze. Ona jest na diecie pt. 1200kcl

Gość Luna_31
A ile ty masz wzrostu i ile wazysz ?

Gość Luna_31
ahaaa to dlaczego 1200 kalorii tylko zjadasz ?

Gość ze srodka
ee nie ma za co tylko że ja nie doczytałem ze nosisz taki rozmiar :( kurde ty dziewczyno nie jedz 1200 kalorii ale przynajmniej 1800 jak nie chcesz przytyć i tyle. Chesz schudnąć czy przytyc bo juz nie wiem :(

Gość ja taka jedna sobie
http://jekyllhyde.kakadoo.pl/?p=919 stronka do obliczenia zapotrzebowania na kalorie. 1200 dziennie to jest dieta odchudzająca. Przy tej wadze i wzroście , nawet przy mało aktywnym trybie życia potrzebujesz więcej.

Gość Kasia98374325825244
Chciałabym trochę zrzucić z ud.

Gość Luna_31
Kasia odżywiaj się zdrowo warzywa owoce i jedz normlalne pislki a bedziesz zgrabna aldna dziewczyna, w sumie juz pewnie jestes w co nie watpie, wiec nie maltretuj sie dietami tylko ciesz sie zyciem bo masz swietna wage no moze z 5 kg bym dorzuciła jeszcze ale nie chudnij czasami juz bo :(

Gość Kasia98374325825244
BMR:1347 Zapotrzebowanie kaloryczne: 1852 Kalorie potrzebne do utrzymania obecnej wagi.

Gość ale marudzisz
ze środka - fajny jesteś, ale co ty robisz na babskim topiku? Ahaaa... doradzasz...? Spoko, szacun.

Gość Luna_31
Kasia z ud to ruchem bo jak sobie obnizysz kaloryczność posiłków to poleci waga z całosci i po co skoro juz jestes taka jak masz byc ? maszeruj sobie ale jak bedziesz sie wiecej ruszac to tez musisz wiecej jesc aby nie chudnac dratsycznie a ciało sie wymodeluje ladnie.

Gość Kasia98374325825244
No właśnie tak się odżywiam! Wychodzi zawsze ok. 100 g białka, ok. 70 g tłuszczu i ok. 100 g węglowodanów, to dobrze czy źle? Czuję się ok.

Gość ze srodka
a skad wnosek ze ejstem facetem ? hehe

Gość ja taka jedna sobie
z "nie doczytałem" :D

Gość Luna_31
Kasia widzę że jesteś mega skupiona na tym co jesz, na swojej wadze a po co ? czuję że siedzisz tylko i liczysz co ile ma kalorii, szkoda życia na to.

Gość ze srodka
przjezyczyłam sie hahah znaczy przliterkowałam sie :D zartuje jestem chłopczykiem :)

Gość ale marudzisz
ze środka - Bo nawet własnego tekstu nie przeczytałeś ze zrozumieniem.