Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldka

powiedzial mi ze zostawiłby mnie gdybym

Polecane posty

Gość niiikitaaa
po prostu przez takie coś można poczuc się mało ważnym wobec tych innych rzeczy, tak jakby ktoś traktował tą drugą osobę na ostatnim miejscu a wszystko inne było najważniejsze

Gość ldka
gdyby mi chodzilo o spotkania z kolegami na piłce to musialbym sie zastanowic nad zwiazkiem z nim ładnych pare lat temu , ja sie ciesze ze on wychodzi do ludzi , pogra sobie , a ze jest gadułą to lubie jak sobie z kims pogada. pytanie było HIPOTETYCZNE

Gość ide spac
jedno jest pewne te wszystkie ktore opieraja autorke to takie typy heter, ktore uwielbiaja zdominowac facetow i byc z pantoflarzami 🖐️ uwiebiaja miec to poczucie, ze taki pantoflarz wszystko by rzucil dla nich (bo to w koncu slaby pantoflarz) zanm sporo takich kobiet, ich faceci to zazwyczaj takie dupy wolowe

"nie jestem i nie chce byc dziewczyna która bez problemu pusci chlopaka samego do klubu zeby zarywał inne panny bo po porostu za duzo mam do siebie szacunku aby byc traktowana jak śmiec i gdy sie kolesiowi nudzi to ze mna spedza czas a jak ma kumpli to tylko imprezy" a zaufanie?😭 :D

Gość miliłoki
Ale co to za szacunek jak musisz trzymac go na smyczy? musisz go pilnować żeby cię nie zdradził? Przecież to bezsens i prowadzi do nerwicy

Gość ldka
tak , nam wystarczylo by klamstwo ze jestesmy najwazniejsze a wam wystarczyłoby "kochanie ale ja na tych wszystkich imprezach naprawde żadnej nie rucham " i kto jest mądry ?

Gość no i dobrze
ej autorko, nie przejmuj się czarnymi nickami, nie próbuj też z nimi rozmawiać - to są stali bywalcy, którzy opanowali to forum x czasu temu, wprowadzili własne zasady, ogłosili się bogami i bluzgają po wszystkich. Oczywiście nie wszystkie czarne nicki są takie cyniczne - akurat miałaś pecha bo do twojego tematu wtargnęły te najczęściej tu bywające...

Gość miliłoki
To co niby nie ma facetów którzy chcą być w związku? Którzy szukają miłości i przyjaźni? Każdy komplement to kłamstwo żebyś zamknęła dziób i rozłożyła nogi? To współczuję. Jeżeli uważasz że "kocham cię z" jego strony to tylko kit to jesteście warte swoich fagasów.

Gość ldka
czy ja go trzymam na siłe ? do +ide spac+ ile jestes w zwiazku ? oboje postanowilismy ze to powazny zwiazek a nie zabawa dwojga gówniarzy wiec nic dziwnego ze od siebie pewnych rzeczy wymagamy i nie jestem osobą która robi test i myśli "ile ten facet jeszcze dla mnie wielkiej księżniczki poświeci "

Hahahahaha już ja kurwa znam takie jak ty:-D:-D zapytaj go jeszcze czy z dupczenia zrezygnuje bo Ty masz taki kaprys:-D:-D:-D oczywiście czysto hipotetycznie:-D:-D

Gość kalinaaaaaa
nie przeczytałam całego topike :P ale pytanie na równi z takim: gdybym zabroniła Ci jeść to rzucił byś mnie ?

Gość ldka
nie nie kazde kocham cie to klamstwo zeby cos ugrac pisalam ze ostatnio nam sie nie uklada jakos i dlatego mozje przemuślenia, wczesniej nie mialam zadnych wątpliwosci

strasza krzywda cie autorko spotkala, bo poznalas i jestes z facetem, ktory ma czym myslec i nie pozwoli sie udupic tylko dlatego ze jakas rozkapryszona egoistka ma taka zachcianke:classic_cool: jak widac on woli ZYC i cieszyc sie z zycia a nie tylko siedziec i gapic ci sie w oczy

Gość ldka
tak tak to jest moj kaprys a nie czystko hipotetyczne pytanie. najpierw nauczcie sie czytac ze zrozumieniem a dopiero potem bierzcie sie za pisanie

Gość miliłoki
ja mówiłam to małej. A facet małej tak wyznaje "miłość' - wcale nie byłem na kurwach, poszedłem z kumplem tylko do towarzystwa.

Gość ide spac
iDKA JESTEM 3 LATA w zwiazku i nidgy niczego nie zabranialam facetowi, i wierz mi ze tak jest lepiej - on caly czas zabiega o moje wzgledy i pielegnuje nasz zwiazek

Gość ldka
tak spotkalam faceta który ma czym myslec - i stwierdzasz to po historii "z włosami" brawo , penwie każda by takiego chciala i szkoda go dla mnie ?

Podobne kurwiszcze do autorki mam w domu. Szkoda tylko że tak długo dałem się wodzić za nos. Ale już niedługo. Poświęc się wyrzecz się wszystkiego-takiego wała jak polska cała

Gość no i dobrze
autorko pisałam przecież że z "nimi" się nie dogadasz...Przemawia przez nich dziwna frustracja i pewność, że pozjadali wszystkie rozumy...Możesz i z 1000 razy pisać im i cytować zdania ze swojej wypowiedzi, jak czepią się jednego to koniec. W ich oczach już jesteś egoistką i zapatrzoną w siebie pustą pipą...naprawdę dalej chcesz im tłumaczyć? To jak walka z wiatrakami...

Gość miliłoki
no i pewnie do swoich kumpli mówi o tobie kurwiszcze

Gość ldka
"ja mówiłam to małej. A facet małej tak wyznaje "miłość' - wcale nie byłem na k**wach, poszedłem z kumplem tylko do towarzystwa." ha ha ha :D ja niczego mu nigdy nie zakazałam i nie zamierzam po prostu od poczatku naszego zwiazku nie ma osobnych wyjsc z kumplami i to jest dla mnie oczywiste

Gość ldka
michaił i co pewnie zrobila cie w wała ?

Gość co by nie gadali
no cóż, ja przynajmiej w przeciwienstwie do was nieudaczników, mam faceta od 7 lat, jestem młoda, zajebista dupa, przyjaźnie sie ze swoim facetem, niczego mu nie zabraniam (bo fakty są takie że on sam nie lubi łazic po klubach, ani jeździc na motocyklu). To mądry rozsądny facet, nic mi w nim nie przeszkadza, ale jakby chciał nagle zacząć cpać tobym go przywiązała do kaloryfera łancuchem, bo związek to porozumienie i ustępstwa, niestety czasami, jak się jest ze sobą wiele lat i razem się mieszka, oraz wiele do siebie czuje. Ja trafiłam na prawdziwą miłość, i jak zapytam "co byś zrobił jakbym była sparaliżowana" to nie odpowie mi "poszedł bym do "takiejmałejjednej", tylko odpowiedziałbym "pierdolą mnie inne, byłbym z tobą do konca zycia". Niestety nieudacznikom z tego forum nikt tak nigdy nie powie. aha...i abstrahując od tematu, co za jebane cioterstwo pisać "TZIPA" albo "FORUME", nadal wam się kurwa nie znudziła ta zabawa sprzed roku ? (wtedy mniej wiecej ostatni raz tu byłam, i pamietam nawet kto to wymyślił". Taka pisanina pokazuje jakie z was głupisze pizdy i jebane prawiki które całymi dniami siedzą przed kompem i wypluwają na innych swoje kompleksy

a co bys kurva wolala? zaklamanego debila ktory mowilby ci tylko to co chcesz uslyszec? a potem zakladac tematy "MOJ MISIO MNIE OKLAMUJE:(" szczery - zle klamie - zle zamij sie lepiej czyms pozytecznym, bo jak widac chyba masz za duzo wolnego czasu i najchetniej i jemu bys go ukrocila bo woli pilke niz ksiezniczke 🖐️

Gość manio ciekawski
Gość ma poukładane w głowie. Zakazując mu gry w piłkę, skrzywdziłabyś go. Krzywdząc go okazałabyś się człowiekiem złym. Złego człowieka należy od razu zostawić, żeby nie krzywdził nas więcej i nie udawał, że nas kocha.

facet jak i baba, ktora/y faktycznie rzucilaby/rzucilby WSZYSTKO dla drugiej osoby wg mnie jest chora psychicznie🖐️

Gość ldka
na domiar złego mam jeszcze inne obawy niedługo zacznie lepiej zarabiac a ma zapędy do buractwa i lanserstwa wiec obawiam sie ze moze mu kasa uderzyc do głowy , niestety ludziom ze słabym charakterem szybko uderza sodówa

Gość miliłoki
nie no lepiej żeby mówił- jesteś kurwiszem takim jak inne kurwy i służysz mi do dymania. No jak to jest szczerość wg ciebie to biedna jesteś