Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldka

powiedzial mi ze zostawiłby mnie gdybym

Polecane posty

Gość mam pytanie do autorki
A Tobie to nie dalo do myslenia? Mysle, ze chcial Ci w ten sposob przekazac cos w stylu "irytujesz mnie takimi pytaniami", a Ty od razu dorabiasz do tego ideologie pt. "on mnie nie kocha, jestem na ostatnim miejscu, olaboga". Zejdz na ziemie, tak, jak napisalam, skup sie na realnym zyciu, a nie na "hipotetycznych rozwazaniach".

Gość zabawne to
"ale ZOSTAWILBYM CIE powiedziane bez wahania i dobitnie naprawde dałoby do myslenia nie jednej z was" gdyby przyszło mi do głowy zadanie tak głupiego pytania, to raczej to by mnie zdziwiło a nie jego odpowiedź jaki czas zastanawiania się nad odpowiedzią uznałabyś za odpowiedni? minuta, pięć czy dziesięć?

Gość ldka
mam jeszcze raz powtorzyc czemu zadalam to pytanie ? zakladam ze czytaliscie caly temat

"jaki czas zastanawiania się nad odpowiedzią uznałabyś za odpowiedni? minuta, pięć czy dziesięć?" ANO WLASNIE, NAWET GDYBY JEJ CHLOP POWIEDZIAL, ZE MUSI SIE ZASTANOWIC TO JASNA SPRAWA JAKA BYLABY JEJ NASTEPNA ROZTERKA :) JAKBY SIE ZA DLUGO ZASTANAWIAL, TO DALEJ BY SOBIE COS UROILA, ZA KROTKO TEZ BY BYLO ZLE TAKI TYP IDIOTKI, KTORA SAMA NIE WIE CZEGO CHCE

Wiesz co, moze rozstan sie z tym chlopakiem, a moze zamiast tego zacznij sie spotykac z jakims studentem akademii teatralnej, bedziesz mu rozpisywac cale scenariusze rozmow, z jego dokladnymi wypowiedziami (zgodnymi z tym, co sobie zyczysz uslyszec), i koniecznie z zaznaczaniem w didaskaliach, kiedy ma zrobic pauze i oddac odpowiednie zastanowienie i namysl mimika oraz milczeniem.

A GDYBY NAWET ODPOWIEDZIL, ZE SIE MUSI ZASTANOWIC, TO BYLBY PROBLEM BO "DLACZEGO ON SIE MUSI ZASTANOWIC? NGDYBY MNIE NAPRAWDE LOFFCIAL TO WIEDZIALBY OD RAZU, A NIE MUSIAL TO PRZEMYSLEC:(" HAHA

Gość ldka
mogłby odpowiedziec w kazdy inny sposob byle nie tak chamski jak to zrobił

taki typ pierrdolony - ze nigdy nie dogodzi. szkoda mi tego chlopa a tera ide, bede pozniej see ya :D

Wiemy wiemy:-D czysto hipotetycznie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość zabawne to
"mam jeszcze raz powtorzyc czemu zadalam to pytanie ?" bo ostatnio jest między Wami nie najlepiej tak? jeżeli to był powód to wybacz ale takie pytanie nie wyjaśnia Ci niczego, ile Ty masz lat? 15? chociaż z drugiej strony może dało to do myślenia chłopakowi; tak sie czasem kończą głupie podchody :) więc jakby co podziękuj sama sobie oczywiście hipotetycznie :)

Gość ldka
taka mała w miche popatrz lepiej niz narzucac komus tok myslenia nie do konca rozwinęty. szkoda cie go ohoho pewnie bys takiego chetnie przygarnęła

Gość jedyna słuszna opinia
Przeciez od dawien dawna psychologia mówi ze faceci są w miniejszym stopniu zdolni do wyrzeczeń w imie tak zwanej "miłości". Wystarczyłoby po prostu poczytać i przyjąc to jako fakt, a nie rozdmuchiwać wyimaginowane problemu. Autorko jesli taki stan rzeczy, który podkreślam jest NATURALNY, nie odpowiada ci to polecam poczukac faceta z zaburzeniami osobowości, który jest spragniony akceptacji, tylko ostrzegam - jeśli bedziesz miała go dość przez tę jego zaborczość, lepiej uważaj bo może się to zakończyć rozlewem krwi

Idka mam pytanie do autorki odpowiedzialam ci juz o co mi chodzilo gdyby odpowiedzial to samo ale w inny sposob nie mialabym pretensji ale ZOSTAWILBYM CIE powiedziane bez wahania i dobitnie naprawde dałoby do myslenia nie jednej z was i tutaj właśnie potwierdziłaś nam, że jednak jesteś egoistka, bo najchętniej to usłyszałabyś od niego słowa, które usatysfakcjonowałyby ciebie. Po prostu z góry założyłaś jak ta rozmowa miałaby wyglądać, byś ty poczuła się po niej usatysfakcjonowana.

dzięki, chociaz jak teraz przejrzalam swoje wpisy, to doszlam do wniosku ze chyba dalam sie poniesc emocjom :P