Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldka

powiedzial mi ze zostawiłby mnie gdybym

Polecane posty

fajnie sie przedstawiasz ty taka idealna wyrozumiala no no i wszystko co nie tak to tylko i wylacznie z nim czyz to czemus nie dowodzi?:D:D:D on ma cie po prostu dosyc na tyle ze przesakdza mu cala twoja osoba, nawet wlosy, a ty nawet tego nie widzisz, bo twoje przerosniete "ja" ci na to nie pozwala🖐️

Tak tak kochana gadaj tu co chcesz. Ale ja wiem w ilu procentach Twoje pytanie było hipotetyczne:-D:-D:-D gdyby powiedział że dla Ciebie jest gotowy wyrzec się tej swojej przyjemności to Ty przy najbliższej okazji mu o tym przypominasz robiąc jazdę:-D:-D:-D

Gość ldka
"facet jak i baba, ktora/y faktycznie rzucilaby/rzucilby WSZYSTKO dla drugiej osoby wg mnie jest chora psychicznie" tak , dokładnie , dlatego nigdy bym niczego mu nie zabroniła .i nie wiem ile razy jeszcze mam to napisac . nie chodzi o to ze chce zebym istaniała tylko ja i nic wiecej sie nie liczyło ja chce zeby on grał ale nie wiedzialam ze jestem na jego liście nr2

Gość ide spac
ja niczego mu nigdy nie zakazałam i nie zamierzam po prostu od poczatku naszego zwiazku nie ma osobnych wyjsc z kumplami i to jest dla mnie oczywiste ?? :D

Gość miliłoki
to są twoje opcje

chlop wie co jest grane daj palca, wezmie cala reke najpierw zrezygnuj z pilki (aby udowodnic mi kto jest wazny ) potem z kolegow, potem z gier, potem z rodziny, az dojdzie do tego, ze bedzie sluzyl tylko do tego zeby spelniac twoje zachcianki i tyral jak wol zeby na kazdym kroku udowadniac ci kto jest dla niego w zyciu najwazniejszy:D

Gość ide spac
ja niczego mu nigdy nie zakazałam i nie zamierzam po prostu od poczatku naszego zwiazku nie ma osobnych wyjsc z kumplami i to jest dla mnie oczywiste :D:D czy tylko ja widze w tym brak logiki? ja tam mu niczego nie zabranialam, ale z kumplami wychodzic nie moze :D

17:40 [zgłoś do usunięcia]ldka "facet jak i baba, ktora/y faktycznie rzucilaby/rzucilby WSZYSTKO dla drugiej osoby wg mnie jest chora psychicznie" tak , dokładnie , dlatego nigdy bym niczego mu nie zabroniła .i nie wiem ile razy jeszcze mam to napisac . nie chodzi o to ze chce zebym istaniała tylko ja i nic wiecej sie nie liczyło ja chce zeby on grał ale nie wiedzialam ze jestem na jego liście nr2 17:41 [zgłoś do usunięcia]ide spac ja niczego mu nigdy nie zakazałam i nie zamierzam po prostu od poczatku naszego zwiazku nie ma osobnych wyjsc z kumplami i to jest dla mnie oczywiste ?? ______ Stawiam diagnoze : hipokrycja do potegi entej :D

Gość co by nie gadali
aczkolwiek autorko, nie przesadzaj z zakazami, mam koleżankę, która swojemu facetowi zabroniła wychodzić gdziekolwiek z kumplami, wobec czego on też jej zabronił, i jak sie próbuje z nią umowić to mi odpowiada "ok ale tylko do 18, i nie mów tomkowi". Także nie doprowadź do takiej sytuacji. A co do klubów, cóż wiadomo jaka panuje tam atmosfera, swobody, swawoli, rozpusty. jest alkohol, głośna muzyka i masa rozebranych napalonych lasek. W większości związków które znam to wlasnie facet nie pozwala kobiecie chodzic samej do klubów, wiec chyba kobieta tez moze wymagac tego od faceta? (dziwne z drugiej strony ze facet w dojrzalym związku chcialby isć w takie miejsce). Co innego puby, jakieś domówki, na to tez mu nie pozwalasz?

Gość ide spac
to prowo, nie? :D

Gość ldka
"on ma cie po prostu dosyc na tyle ze przesakdza mu cala twoja osoba, nawet wlosy, a ty nawet tego nie widzisz, bo twoje przerosniete "ja" ci na to nie pozwala" ha ha jestes boska :D tylko dlaczego powiedział mi o tym po rozmowie z kumplem a nie wczesniej kiedys tam ?:D i rano jak mu powiedzialam ze wystarczy go podpuscic i juz gotowe to mi przyznal racje ze sie zasugerował i jego włosy bardzo czesto sa na podłodze i ze jest hipokrytą tak zazdroscie mi faceta bo jest wspaniały a ja jestem księżniczką która o niego nie dba :D moje pytanie było w 100 % hipotetyczne ale żyby to wiedziec szczoto , musiałbys tak bardzo sie wysili zeby przeczytac wszyskie moje posty

Gość miliłoki
Dlatego daj sobie spokój z chłopami tylko poszukaj mężczyzny. Jeżeli zdanie "kocham cię ponad wszystko" jest niemożliwe do wymówienia to znaczy że jesteś zapchajdziurą w jego ciekawym życiu ,a on potrzebuje tylko rury do ładowania

Gość ide spac
a moze ona mysli, ze na tych meczach on jakie laski podrywa? 🖐️

Gość durna jestes masz takie smiesz
ne problemy...sama je sobie stwarzasz...gdyby mi moj facet zabranial np. jezdzic rowerem bo "tak" i juz to tez bym go zostawila mimo ze go bardzo kochasm...co to za glupie nakazy i zakazy?

Gość ldka
chwila , musze przeanalizowac

bo chcialabys "SZCZOTO" (hahaha:D) uslyszec jednoglosnie ZE STRASZNIE ON CIE KOCHA, ZE ON TYLKO SOBIE TAK GLUPIUTKO ZAZARTOWAL, NO BO KTO BY CHCIAL ZOSTAWIC ALBO BAWIC SIE TAKIM CUDOWNYM WYROZUMIALYM KWIATUSZKIEM JAK TY? TOZ TO ON POWINIEN CIE OZLOCIC ZA TWOJA TOLWRANCJE:) PRZECA MOZE CHODZIC NA PILKE, ALE Z KOLEGAMI BRON BOZE, BO AZ TAKIEJ DLUGIEJ SMYCZY SIE NIE DOROBILAS I MOGLBY TAKIEGO ANIOLKA CUDOWNEGO NIECHCACY ZDRADZIC :):)

Gość ldka
"najpierw zrezygnuj z pilki (aby udowodnic mi kto jest wazny ) potem z kolegow, potem z gier, potem z rodziny, az dojdzie do tego, ze bedzie sluzyl tylko do tego zeby spelniac twoje zachcianki i tyral jak wol zeby na kazdym kroku udowadniac ci kto jest dla niego w zyciu najwazniejszy" wystarczy jedno hipotetyczne pytanie aby jakas tępaczka wymysliła sobie całą resztę . POWTARZAM PO RAZ SETNY ZE NIGDY BYM MU TEGO NIE ZABRONILA BO LUBIE GDY GRA , NAWET Z NIM KIEDYS JEZDZILAM NA MECZE I OGLADAM JE Z NIM W TV , a wy dalej mowcie ze mu juz zakazałam ,a co pojdzcie dalej , pewnie w waszym mniemaniu zabronilam mu juz oddychac ? zaraz odniose sie do postu wktórym okazalam sei hipkrytka

Czemu kłamiesz dziewczę drogie? Zabroniłabyś zabroniła nie kłam proszę:-D:-D:-D

wystarczy jedno hipotetyczne pytanie aby jakas tępaczka wymysliła sobie całą resztę . NIER JA MOJA DROGA WYMYSLILAM, TWOJ CHLOP MA ROZUM I DOBRZE WIE JAKBY SIE TO SKONCZYLO, BO MOZE DZIS SOBIE NIE ZDAJESZ JESZCZE Z TEGO SPRAWY, ALE JESTES TYPEM WLASNIE TAKIEJ CHCIWEJ EGOISTYCZNEJ HETERY I PREDZEJ CZY POZNIEJ DOJDZIE DO TEGO, ZE WSZYSTKIEGO MU ZABRONISZ. madry chlopak z niego, ale ty jakas malo dojrzala:D

Gość ldka
"ja niczego mu nigdy nie zakazałam i nie zamierzam po prostu od poczatku naszego zwiazku nie ma osobnych wyjsc z kumplami i to jest dla mnie oczywiste" przypuscmy ze od poczatku twojego zwiazku twoj facet nie wychodzi nigdy z kumplami wiec po co bedziesz mu zakazywac czegos na co nie ma ochoty i nigdy nie wspominal ze chce ?

Gość manio ciekawski
Jesteś po prostu głupia. Kochasz go? Zatem jak możesz wymagać od niego, aby bez istotnego powodu, rzucał coś co jest dla niego bardzo ważne? Człowiek kochający takich oczekiwań NIE MA! ponieważ pragnie, by ukochana osoba, była przede wszystkim szczęśliwa! Wiem, że taki tok myślenia, jest dla Ciebie zbyt trudny, niedosięgły, więc przedstawiam go jedynie, jak hipotetyczny model, który może przybliży ci, zjawisko miłości :p gupia picz :D

Gość co by nie gadali
idka tu trzeba urwać rozmowę, oni zaczynają już wyłącznie prowokować by zabić nudę w swoim żałosnych życiu, mi i Tobie proponuje za to na dziś zajebisty seks z naszymi facetami. ja spadam

Gość ldka
no tak , niedlugo to zaczne zabraniac mu jest zeby umarl bo jak umrze to nie bedzie mół grac w pilke :D ha ha wasz tok myslenia jest zbyt daleko posunięty i michaił nie wylewaj na mnie swojej frustracji tylko na swoje "kurwiszcze" bo nie moja wina ze ci wszystkiego zabroniła a ty sie na to zgodziłeś a potem puściła cie w trąbę

przypuscmy ze od poczatku twojego zwiazku twoj facet nie wychodzi nigdy z kumplami wiec po co bedziesz mu zakazywac czegos na co nie ma ochoty i nigdy nie wspominal ze chce ? -______ ALE GDYBY DZIS ZAGADALBY, ZE CHCIALBY WYJSC Z KUMPLAMI DO KLUBU CZY NA PIWO TO OCZYWISCIE BYS SIE ZGODZILA:) TY TAKA PRZECA WYROZUMIALA:)PRAWDA?:)

Gość no ja cieeee...
ależ nie mogę, no nie mogę :D oni się już czepiają wszystkiego :D uważaj bo za chwilę zaczną ci wytykać pisownie/błędy ortograficzne, uważaj :D Patrz jacy psychologowie - znają cię już na wylot, wiedzą nawet ile będziesz miała dzieci, gdzie będziesz pracować i kiedy zachce ci się kupę :D nie mogę :D

Gość miliłoki
oni nie prowokują to jest przeciętnie myślący Polak wolak

Gość ldka
"Zatem jak możesz wymagać od niego, aby bez istotnego powodu, rzucał coś co jest dla niego bardzo ważne? " czytaj , czytaj , czytaj i jeszcze raz czytaj głupcze postawiłam mu pytanie a nie WYMAGANIE , czujesz różnice nigdy bym mu tego nie zabroniła bo wiem jak go to cieszy (co wedlug waszej teorii jest miłóscia bo jestem szczesliwa gdy on jest szczesliwy) ***zaraz zaczne to tylko kopiowac i wklejac ***