Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldka

powiedzial mi ze zostawiłby mnie gdybym

Polecane posty

Gość ldka
nie zalewa mnie krew ze gra tylko za to co mi pwiedział , mam znienawidzic pilke nozna ? ha ha michaił ty lepiej nic juz nie mow bo wiadomo z jakiego powodu piszesz to co piszesz , kobieta narobila ci gnoju a ty wylewasz swe żale . moze lepiej w piłkę pograj ?:D

Gość ldka
ty za to trafiłaś idealnie w tworzeniu profilu psychologicznego :D:D

nie zalewa mnie krew ze gra tylko za to co mi pwiedział , NADAL UWAZASZ, ZE CIE NIE ZALEWA? A NA JAKI TEMAT ZADALAS MU PYTANIE? WLASNIE NA TEMAT PILKI, CO BY WYBRAL NADAL OBSTAJESZ PRZY SWOIM?:)

Gość ldka
roznie gra , albo na ataku albo na pomocy

Gość ldka
mala po prostu moj tok myslenia w tej sprawie jest nie do ogarniecia przez ciebie.

Gość ldka
nie drogowej kurva :D

Gość mam pytanie do autorki
czy jest cos, co lubisz robic w wolnym czasie? czytac ksiazki, spotykac sie z przyjaciolmi, ogladac filmy, cokolwiek? Mysle, ze cos by sie znalazlo, i wcale nie musi byc to nie wiem, jak wielka "pasja". No i teraz wyobraz sobie, ze Twoj chlopak CZYSTO HIPOTETYCZNIE pyta Cie "co bys zrobila, gdybym zabronil ci czytac ksiazki* ?" (*-wstaw swoje ulubione zajecie) Co bys mu odpowiedziala? Jestes pewna, ze Twoja odpowiedz brzmialaby "spelnilabym twoja zachcianke bez mrugniecia okiem, chociaz jest bezsensowa, bo tak bardzo cie kocham?" - mysle, ze jednak nie. Kochana, jesli moge cos doradzic, to skup sie na sytuacji faktycznej, na "tu i teraz" - nie akceptujesz jakiegos jego kolegi-"wyrywacza", to stan na wysokosci zadania i np. zapytaj chlopaka, co on sadzi o "panu wyrywaczu" i jego stylu zycia (zakladam, ze bedzie szczery wobec Ciebie), a przede wszystkim postaraj sie zaufac chlopakowi (wcale nie jest powiedziane, ze jak Twoj chlopak spotka sie z tym calym podrywaczem, to nagle zapragnie go nasladowac). Bron Boze nie wymyslaj jakichs problemow z sufitu (bo zadawanie takich "madrych pytan" jest stwarzaniem sztucznych problemow, niewazne, czy to bylo "hipotetycznie", czy nie). Chlopak mogl sie domyslic, ze to pytanie to pewnego rodzaju test, i specjalnie odpowiedzial Ci, ze zostawilby Cie - i to nie oznacza, ze nie jestes dla niego wazna czy planuje z Toba zerwac, tylko to, ze nikt nie lubi byc testowany i podpuszczany. Szczerze mowiac, ja tez bym sie zirytowala, gdyby ktos zadawal mi pytanie nie po to, aby poznac moja odpowiedz, tylko po to, aby uslyszec to, co on sam chce.

Gość ldka
nie nie o to chodzi ze bylabym dla ciebie zbyt mądra ale w niektórych sprawach mam taki tok myslenia ze mało kto moze to ogarnąc , widocznie nalezysz do takich osób i nie rozumiem jak mogłabym byc teraz zła na to ze wychodzi na piłke ? piłka to nie jego kochanka :D

Rozumiem, że chciałabyś, żeby zrezygnował z czegoś, co uwielbia dla twojego widzimisię, bez racjonalnych powodów? Rozkapryszona księżniczka. Chłopak jest bardziej rozumny od ciebie, może trafi kiedyś na mądrzejszą i się ogarnie.

Gość ldka
"co bys zrobila, gdybym zabronil ci czytac ksiazki* ?" (*-wstaw swoje ulubione zajecie) Co bys mu odpowiedziala? Jestes pewna, ze Twoja odpowiedz brzmialaby "spelnilabym twoja zachcianke bez mrugniecia okiem, chociaz jest bezsensowa, bo tak bardzo cie kocham?" - mysle, ze jednak nie. Kochana, jesli moge cos doradzic, to skup sie na sytuacji faktycznej" wróc moze do pierwszej strony tego tematu na samym poczatku napisalam ze gdyby zabroniłmi czegokolwiek bez czego nie moge zyc to bym mu nie wypalila :zostawilabym cie tylko MUSIALABYM SIE ZASTANOWIC i wlasnie chodzi o to z jaką pewnościa to powiedzial

Poza tym, czy naprawde wolalabys, zeby Twoj chlopak byl czlowiekiem bez pasji, calymi dniami zalegajacym przed telewizorem z piwkiem w reku? Czy jego zamilowanie do sportu jest zla cecha? Mam wrazenie, ze na sile szukasz dziury w calym (=pretekstu, zeby strzelic focha na chlopaka). Uprawia sport - zle, odpowiedzial szczerze na pytanie - zle, bo powinien czytac w Twoich myslac i odpowiadac zgodnie z tym, co chcesz uslyszec.

TWOJ PROBLEM TO TAK JAK KTOS NAPISAL WYZEJ: MASZ USILNA POTRZEBE SLYSZENIA TYLKO TEGO, CO CHCESZ, NAWET JESLI TO JEST KLAMSTWEM pustostanie, ide juz sobie, bo umre z glodu probujac tlumaczyc ci jaka jestes glupia🖐️

Gość ldka
HellsKitchen jeśli czytasz wybiórczo to nie zabieraj głosu

Gość ldka
nasza rozmowa to jak przekonywanie siebie do zupelnie odmiennych argumentow w kwestii np aborcji wiec bezsensowna

ldka - widocznie on nie potrzebowalby duzo czasu do namyslu, tylko podjalby taka decyzje szybko (krotka pilka - mojej dziewczynie cos odwalilo i wydaje bzurne zakazy -> ewakuacja z tego zwiazku). Nie wiem, czemu nie mozesz tego pojac. Nie zadawaj po prostu takich pytan, na ktore nie chcesz poznac prawdziwej odpowiedzi i tyle.

Gość ldka
mam pytanie do autorki odpowiedzialam ci juz o co mi chodzilo gdyby odpowiedzial to samo ale w inny sposob nie mialabym pretensji ale ZOSTAWILBYM CIE powiedziane bez wahania i dobitnie naprawde dałoby do myslenia nie jednej z was

*bzdurne, nie bzurne :) przepraszam za wszystkie zjedzone literki, ale mysle, ze mimo tego zostalam zrozumiana (mam nadzieje) :)

Gość ldka
raczej nie przemierzę 35 km aby mu pokibicowac na treningu :D

Gość ldka
ja jestem ogarnęta do granic możliwosci:classic_cool: masz inne podejscie do zycia mala , ja mam inne wiec nie przekonam cie do swoich racji , nawet nie zamierzałam a ty sie najeżyłas tylko . idz juz jesc bo padniesz

Gość ldka
dobra to ide sie ubierac, moze dotrę na jutrzejszy trning 🖐️ :D

Chciałam napisać, że on się ogarnie i zrozumie, że jego dziewczyna jest GŁUPIA, w związku z czym ją zostawi. :p