Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldka

powiedzial mi ze zostawiłby mnie gdybym

Polecane posty

miliłoki oni nie prowokują to jest przeciętnie myślący Polak wolak _____ no TAK, BO NORMALNY ZDROWY UMYSLOWO POLAK, POWINIEN BYC TAKIEGO ZDANIA JAK TY I AUTORKA, ZE W DOWOD MILOSCI POWINNO SIE NAWET OBCIAC SOBIE NOGE :D:D:D

Gość ldka
gdyby zadal mi takie pytanie , przedstawilabym mu swoj punkt widzenia i zgodzilby sie z nim lub nie. no tak zapomnialam jaka "śmietanka" siedzi całymi dniami na kafe.

Gość może nie nogę
ale nerke wypadałoby już oddać

a po chuja było gdybać? :O teraz masz babo placek :D

Gość ldka
no TAK, BO NORMALNY ZDROWY UMYSLOWO POLAK, POWINIEN BYC TAKIEGO ZDANIA JAK TY I AUTORKA, ZE W DOWOD MILOSCI POWINNO SIE NAWET OBCIAC SOBIE NOGE :D to jest włąśnie dowód jakie masz rozumowanie

ldka "Zatem jak możesz wymagać od niego, aby bez istotnego powodu, rzucał coś co jest dla niego bardzo ważne? " czytaj , czytaj , czytaj i jeszcze raz czytaj głupcze postawiłam mu pytanie a nie WYMAGANIE , czujesz różnice nigdy bym mu tego nie zabroniła bo wiem jak go to cieszy (co wedlug waszej teorii jest miłóscia bo jestem szczesliwa gdy on jest szczesliwy) ***zaraz zaczne to tylko kopiowac i wklejac *** ________________ TAK SIE KURVA CIESZYSZ Z JEGO SZCZESCIA ZE AZ JESTES NIESZCESLIWA BO TO ZE WOLI POGRAC W PILKE NIZ PATRZEC NA TWOJ ZAKAZANY RYJ CO JEST DLA CIEBIE DOWODEM NA TO, ZE W JEGO ZYCIU JESTES TYLKO DODATKIEM ludzie 3majcie mnie bo yebne zaraz :D:D:D:D

Gość ldka
napisałam z jakiego powodu gdybałam i nie zamierzam tego powtarzac bo jesli ktos nie przeczytal wszyskich postow nie powinien zabierac głosu w dyskusjii powiem wam ze po akurat moj facet jest w fazie myślenia intensywnej co rzadko mu sie zdarza wiec czekam na jego opinię w tym temacie

Gość ldka
"TAK SIE KURVA CIESZYSZ Z JEGO SZCZESCIA ZE AZ JESTES NIESZCESLIWA BO TO ZE WOLI POGRAC W PILKE NIZ PATRZEC NA TWOJ ZAKAZANY RYJ CO JEST DLA CIEBIE DOWODEM NA TO, ZE W JEGO ZYCIU JESTES TYLKO DODATKIEM " ty tez czytaj bejbe ze zrozumieniem. nawet jesli piłka jest dla niego wazniejsza to nie jestem na niego zła ze idzie grac (piłka to nie laska z którą sie spotyka )

Gość ldka
właśnie jedzie zaraz na hale , mam mu zabronic bo piłka nie moze byc wazniejsza ? ma siedziec w domu i piac ze mna ? oto waszz tok myslenia

Gość ldka
"jeszcze męczycie ten temat? dajcie biedakowi iśc na ta piłkę bo tak stoi w progu biedny i nie wie czy może iśc czy nie:/ podejmijcie w koncu jakąs decyzję" :D 3 osoby które umieją czytac sie pojawiły w temacie 4-stronicowym , poziom forumowiczow spada na leb na szyje

PODSUMUJMY JESTES HIPOKRYTKA I DO TEGO FALSZYWA, NIE ZABRANIASZ MU GRAC W PILKE NIE DLATEGO, BO CHCESZ JEGO SZCZESCIA, A TYLKO DLATEGO, BO WIESZ ZE ON W ZYCIU BY SIE NA TO NIE ZGODZIL, NAJPIERW PISZESZ ZE NICZEGO MU NIE ZABRANIASZ, A ZA CHWILE ZE NIE ZYCZYLABYS SOBIE ZEBY WYCHODZIL Z KUMPLAMI A FALSZYWA - BO JEGO SPELNIANIE SIE I ROBIENIE TEGO CO KOCHA JEST DLA CIEBIE ROWNOZNACZNE Z TYM, ZE NIE JESTES DLA NIEGO NAJWAZNIEJSZA. TYPU: MISIU IDZ, JA CHCE ZEBYS BYL ZADOWOLONY, A W DUCHU OBLUDNA ISTOTO TRZESIESZ SIE ZE WOLI KOPAC PILKE NIZ BEZMYSLNIE SIEDZIEC I SIE GAPIC NA TWOJA GLUPIA JAPE

Ja przeczytałem wszystkie dokładnie i nadal uważam żeś kłamliwa sucz i tępa dzida a ode mnie się odpierdol bo to kurwiszcze które zrobiło w trąbę mnie,już niedługo nie będzie miało w czym dupy umyć i zobaczymy kto tu jest puszczony w trąbę czego i tobie życzę

Gość ldka
"Ja przeczytałem wszystkie dokładnie i nadal uważam żeś kłamliwa sucz i tępa dzida a ode mnie się odpie**ol bo to k**wiszcze które zrobiło w trąbę mnie,już niedługo nie będzie miało w czym d**y umyć i zobaczymy kto tu jest puszczony w trąbę czego i tobie życzę" czyli jednak trąba :D

"i czy wy wszystkie umiecie czytac ? mowie ze bym mu tego nie zabroniła nigdy !! nie jestem głupia po prostu zadawalam mu po kolei pytania i to bylo ostatnie bo ostatnio jak mi zaczelo sie nie podobac ze wychodzi coraz czesciej do kolegi (ktory jest typem podrywacza, lubi go podpuszcac itp) powiedzialam ze za czesto do niego wychodzi i powiedział "o nie , ty mi nie bedziesz nic zakazywac " wiec skoro mam moje zdANIE w dupie to kim ja jestem ?" _____ "niestety ale ja mam tak ze albo wszystko albo nic system zero jedynkowy albo jestem z nim i sie angazuje w 100% i od niego wymagam tego samego albo sajo nara mam napisac jeszcze raz ze bym mu tego niegdy nie zabronila czy juz zauwazylas ?" to twoje slowa autorko. ale oczywiscie to my jestesmy tumanami nie?:D:D:D:D:D

"mowie ze bym mu tego nie zabroniła nigdy !! nie jestem głupia" a teraz przeczytaj dalej : "bo ostatnio jak mi zaczelo sie nie podobac ze wychodzi coraz czesciej do kolegi" CZY PYTANIE TYPU "CZY NASZEJ AUTORCE ZA POL ROKU NIE PRZESTANIE SIE PODOBAC ZE JEJ CHLOP GRA W PILE" NIE NARZUCA SIE SAMO W TEJ CHWILI?:):D

Gość Evvvvvka
Zadałas hipotetyczne pytanie z dupy co by zrobił gdybys ot tak dla kaprysu zabroniła mu wykonywania jego pasji. On ci przedstawił hipotetyczną wersję ze w takiej sytuacji by cię zostawił. Mysle ze nie dla tego ze piłka jest dla niego absolutnym priorytetem tylko dla tego ze trzeba miec niezle naje.bane w głowie zeby takie kretynskie ultimatum postawic a jak kazdy rozsadny człowiek wie, nie warto marnowac czas na ludzi z trocinami zamiast mózgu. Uderzasz w pasje faceta robiąc idiotyczne podchody ktorych nawet ja jako kobieta szargana czesto humorkami i hormonami zupelnie nie rozumiem i zakladasz rozpaczliwe tematy na forum. Jestem pewlna podziwu dla wyobrazni co niektorych:D

Gość ldka
PODSUMUJMY JESTES HIPOKRYTKA I DO TEGO FALSZYWA, NIE ZABRANIASZ MU GRAC W PILKE NIE DLATEGO, BO CHCESZ JEGO SZCZESCIA, A TYLKO DLATEGO, BO WIESZ ZE ON W ZYCIU BY SIE NA TO NIE ZGODZIL, NAJPIERW PISZESZ ZE NICZEGO MU NIE ZABRANIASZ, A ZA CHWILE ZE NIE ZYCZYLABYS SOBIE ZEBY WYCHODZIL Z KUMPLAMI nie zabraniam mu grac bo nie zabroniłabym mu czegos co kocha i to bardziej ode mnie ... nie napisalabym ze nie zyczylabym sobie aby wychodzil z kumplami. nawet byla taka sytuacja i mu pozwolilam ale po przedstawieniu mu swojego toku myslenia on juz nie chce wychodzic. A FALSZYWA - BO JEGO SPELNIANIE SIE I ROBIENIE TEGO CO KOCHA JEST DLA CIEBIE ROWNOZNACZNE Z TYM, ZE NIE JESTES DLA NIEGO NAJWAZNIEJSZA. nie spełnianie sie i robienie co sie kocha jest równoznaczne z tym ze nie jestem najwazniejsza lecz powiedzenie mi wprost "zostawiłbym cie" daje do myślenia TYPU: MISIU IDZ, JA CHCE ZEBYS BYL ZADOWOLONY, A W DUCHU OBLUDNA ISTOTO TRZESIESZ SIE ZE WOLI KOPAC PILKE NIZ BEZMYSLNIE SIEDZIEC I SIE GAPIC NA TWOJA GLUPIA JAPE gdybym chciala mogłabym jeżdzic do niego na 7 dni w tygodniu lub nie daj boże zamieszkac u niego ,ale jezdze do niego na 3 dni i w tym czasie on chodzi do pracy i jezdzi na hale i sie ciesze , ale tak jestem chora :D

Ta bo kurwa wierzyłem w Twoje śmieszne ideały,dla ukochanej osoby wszystko. Otworzyłem oczy i cię to gryzie psie ogrodnika. I nie puściła w trąbe dosłownie tylko narobiła w życiu gnoju ale nie widzę powodu by to roztrząsać na forum

Gość ldka
"mowie ze bym mu tego nie zabroniła nigdy !! nie jestem głupia" a teraz przeczytaj dalej : "bo ostatnio jak mi zaczelo sie nie podobac ze wychodzi coraz czesciej do kolegi" a widzisz różnice miedzy zaczeło mi sie nie podobac ze ZBYT CZESTO chodzi do kolegi a zabroniłam mu kontaktu z kolegami ? czy ci oczy pizdą zaszły może ?

"gdybym chciala mogłabym jeżdzic do niego na 7 dni w tygodniu lub nie daj boże zamieszkac u niego ,ale jezdze do niego na 3 dni i w tym czasie on chodzi do pracy i jezdzi na hale i sie ciesze , ale tak jestem chora " _____ nie bede sie powtarzac, juz napisalam, jak bardzo widac, ze sie cieszysz zaklamana egoistyczna "SZCZOTO"

TEPAKU ZASRANY, NIEDLUGO I NA PILKE WG CIEBIE BEDZIE CYTUJE "ZBYT CZESTO WYCHODZIL" TAKAS HIPOKRYTKA, ZE NIE WIDZISZ SWOJEGO PROBLEMU SAMEJ Z SOBA:)

Gość ldka
tak ty najbardziej widzisz jak sie ciesze. nie , nie zalewa mnie krew gdy wychodzi grac , ale to nie pasuje do portretu psychologicznego "narysowanego" przez ciebie prawda ?

Gość ldka
tak za często na piłkę ha ha , dla mnie moze grac codziennie po 5 godzin i bede sie cieszyla . posluchaj masz faceta , a on ma przyjaciólke i on woli do niej wychodzic niz do ciebie , na kogo bedziesz kierowac swoja złośc ? na faceta dla ktorego powinnas byc wazniejsza czy wylewac swoją frustracje na jego przyjaciółke ? wg twojego toku myślenia powinnam zaciukac przyjaciolke, brawo za myslenie

Gość ldka
"TEPAKU ZASRANY, NIEDLUGO I NA PILKE WG CIEBIE BEDZIE CYTUJE "ZBYT CZESTO WYCHODZIL" " o widze ze juz cie nerwy biorą :D

Gość ldka
zaraz wychodzi na piłkę :D

I gdyby nie zalewała to byś z tematem swej 'hipotezy' na forum nie wyyebała jaki to twój miś niedobry,:-D