Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

||MimisiA||

Kobiety kierowców ciężarówek łączmy sie

Polecane posty

Mój właśnie dziś pierwszy raz wyjechał... Chyba nie muszę mówić jak się czuję,\...... Dziewczyny odezwijcie się.

Gość fredimercurry9
nie , nie lubię brudasów myjących sie na stacjach

O Boże.... Liczę na normalne komentarze... Nie macie nic wspólnego z tym tematem to DO,WIDZENIA!!!!!

Gość fredimercurry9
a co Ci sie w moim nie podoba? Jest nienormalny ? Wyraziłam swoją opinie

Gość fredimercurry9
a no masz rację nie mam :) gadaj sama ze sobą bo tłumów nie widzę chyba mało takich kobiet ciao bella

fredimercurry9 no too się ciesz ,że nie masz....:( Ja nie mam zamiaru się kłócić naprawdę...

Gość rghfghfgh
dziewczyno ty ważysz ponad 100kg... porucha jakieś szczupłe dziwki na 100%

Gość ech...........................
Ja jezdzę osobówką. I tak: Kierowcy tirów polskich to brudasy. Standard to kuchenka gazowa + zbiornik na wodę. Mycie się na orlenach. Syf syf syf i dziwki dziwki dziwki. Naprawdę moze 10 15 % nie korzysta. Ja jestem prawiczkiem więc :) I nie ciągnie mnie. Pomyśl że w taką ktoś się spuści a potem następny wchodzi bo nawet się nie umyje bo nie ma gdzie. Dlatego to przykład jakimi są brudasami. W usa całkowicie odmiennie. Tam na ciężarówki na sam malunek wydaje się 20tyś$. Trackstopy mikrofale i logówki standard klimy 4 strefowe itd itd Tak że sory ja tirowców na mężów nie polecam. Ani takich jak ja ciągle w podróży ale za coś trzeba żyć. A ja bynajmniej nie lubie podróżować i zwiedzać. Ale jazda to tylko 30% mojej pracy

Gość rajdowykierowca
moja żonka pracowała w firmie gdzie tirami jeździli, nasłuchała się jak ruchali w trasie wszystko co się ruszało...hhhmmm w trasie, jakby im było mało to i w firmie też sie nie nudzili, kobiet w firmie było multum, moja baba tez się załapała na rżnięcie, wiesz niby wygłodniali wracali, a tenu który posuwał moją babę jednego roku urodziły się trojaczki...haha...tylko że każde miało inną matkę...

Gość :o:o:o:o leeeeeeeeee
a tenu który posuwał moją babę jednego roku urodziły się trojaczki...haha...tylko że każde miało inną matkę... :D :D :D ojebawszy się :D

Gość dutotkaaa
Ja bym nie chciała, żeby mój mąz pracował jako kierowca... Dla mnie najważniejsza jak i dla niego jest rodzina, a ciężko być z rodziną będąc jednocześnie kierowcą tira... Taka prawda. I skąd ta pewność, że Cię nie zdradzi? To raczej zaufanie a nie pewność

Gość dutotkaaa
A co miał Ci powiedzieć? :P Może zmienić zdanie jak się nasłucha opowieści od kolegów ;) Oczywiście nie życzę Ci tego bo i tak masz już nieźle przesrane będąc kobietą tirowca 🖐️

Gość pokerzystaaaaaaaa
o juz usunęłaś swoje całe 104 kg ze stopki? :D:D:D:D:D:D:D:D:D tak tak nie zdradzi Naiwna durna dziewczyno :O 🖐️

pokerzystaaaaaaaa ale ty jestes durna. a widzialas tak laleczko kg??????????????????????????????????? tak ufam mu bezgranicznie bo milosc na tym polega

Gość raaaaaaaaany
więc jak to nei byly kilogramy to czemu usunęłaś :P

Żeby taki pustak jak Ty nie zadawał takich pytań.!!!!!!!!! były to odliczane dni a do czego to juz was nie powinno interesowac i tłumaczyc sie wam nie musze.

Gość pokerzystaaaaaaaa
nie widziaŁEM ale nie każdy jest taki głupi ze się nie domyśli naiwna dziewczyno To po co usunęłaś? :D 🖐️ zresztą... na początku wątku jest stopka ;) To ufaj mu dalej ale za miesiąc nie zakładaj tematu: " o boże, zdradził mnie, jestem załamana!!!" :D 🖐️ Wszystkiego dobrego! :D

Gość raaaaaaaaany
haha, dobra jesteś

Gość ModelkaNaWybiegu
"były to odliczane dni" 31.01-107 07.02-104,5 haha:)