Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meeryyyyeet

Jak reagowac gdy dziecko jest niegrzeczne w kosciele?

Polecane posty

Gość Meeryyyyeet
Takich rad nie biore sobie do przemyslania.Pisalam ze podjelam decyzje i przez jakis okres corci nie bedziemy brac na msze, dopiero za jakis czas wznowimy nasze "turne "gdy bedzie starsza i mądrzejsza, wtedy wiecej bedzie rozumiec o co w tym wszystkim chodzi

Gość najbrzydsze sa golfy
myślę że podjęłaś dobra decyzję.Ona jest po prostu za mała nudzi się jej i tego jeszcze nie rozumie! Mnie jako dziecko też rodzice zabierali do kościoła, nie cierpiałam tego, łaziłam po kościele i nawet dostałam za to w dupę.Do tej pory mam uraz do kościoła i chodzę średnio 3 razy w roku.

Gość Ganta
Wiesz co, nie piszę tak ludziom, ale każ córeczce popuścić szpary, żeby się z twoim ohydnym bogiem złączyło. Jesteś okropną matką, zmuszasz dziecko do chodzenia do tego ciemnogrodu, bez przerwy porównujesz ją do starszej siostry, nie potrafisz zrozumieć, że kościół to nie urząd, że w urzędzie dziecko może zainteresować się innymi ludźmi, a w kościele same barany siedzę i nie ma co robić. Łącz się z bogiem sama, dziecko zostaw w spokoju chora babo :O !

Gość daas
Moherowa DEWOTA Zmuszaj dzieci dalej a ciebie za to znienawidzą . Nic kościól nie pomoże i tak straci dziewictwo w wieku 14 lat...

Gość kociara1
Nie wszystkie trzylatki sie nadaja do koscioła. Widocznie jeszcze sie nie nadaje. Trzeba odczekac.

Gość konrad23
Moje dziecko zaczęło mnie słuchać. Problem był po mojej stronie. Brakowało mi cierpliwości i reagowałam złością Pomogli mi http://ascendo.pl/dlarodziny2.html

Gość 86t89bibk8
Wszędzie dziecko grzeczne, a w kościele nie. Widocznie przeczuwa że "PROWADZACY" ma co do dziecka "ZŁE ZAMIARY"!!!

idiotyzm wymagac od malego dziecka dobrego zachowania sie w czasie 45 minut kiedy widzi same mohery i zero ciekawych rzeczy

Gość gość
autorko, daj temu dziecku spokoj z tym kościołem, nie chce chodzić, to nie ma sensu ciagnac jej na sile!!