Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta Mamba

Prawiczki co wam zależy kupić jutro różę i podarować ją jakiejś dziewczynie?

Polecane posty

Gość manio ciekawski
Zuzanna Amelia & 13 offerma - idz i sobie napluj na swoje odbicie w lustrze bo nie ma nic bardziej zenujacego jak smierdzacy tchorz co nagle kozaka w wirtualu zgrywa. Taki mocny jestes w gebie za monitorem? to pokaz tez jaki jestes mocny w realu. nie tak dawno juz kazdy mial cie tak dosc ze kazdy jechal jak tylko sie pojawiales. nieduzo trzeba aby tak bylo jeszcze raz. idz i sobie pobiegaj dookola budynku. Ja nie miałem nigdy offermy dość. Jest jednym z nie tak wielu ludzi tutaj, z którym można sensownie pogadać. Ty nie jesteś w stanie bo drążysz bez przerwy temat, który jest dla niego specyficzny. Nie wnosisz do tematu niczego nowego, bo też i niczego już wnieść nie można, ale paplesz i paplesz. Fakt, że mu nie wychodzi z kobietami, nie znaczy, że jest tchórzem i nie stać go by się odezwać i obronić swoich przekonań. Przypieprzyłaś się do tych prawiczków i nie możesz przestać. Jakaś fiksacja? Uzależnienie? Poczucie misji? Do lekarza z tym, nie tutaj :D

Gość manio ciekawski
A ja wolę ładna i wierną. Trzeba mieć wymagania, trzeba się szanować :classic_cool:

Gość manio ciekawski
Oczywiście taka nawet na mnie nie splunie, ale marzenia dobra rzecz :classic_cool: 🖐️

Gość manio ciekawski
Ty, z gołym pyrtolem na wierzchu! Myślisz, że to jest takie zabawne, zestawić imię Jezus, ze swoim nędznym pyrtem? Gdzieś się tej gracji i kultury nauczył? Od Wojewódzkiego? Ćwoku

Gość manio ciekawski
Lubię jak ładne na mnie plują, podszywie ;)

Gość manio ciekawski
Otwieram wtedy usta jak młody pelikan i czekam aż z obrzydzeniem na mnie naplują :classic_cool: 🖐️

Gość 32e
4/ podejsc do niej, wreczyc kwiatka i powiedziec: prosze to dla ciebie czy spedzisz ze mna te walentynki? 5/viola myślisz że to takie proste ?

"Myślisz, że to jest takie zabawne, zestawić imię Jezus, ze swoim nędznym pyrtem? " to pewnie jeden z "młodych, wykształconych, z wielkich miast" którym komunistyczna propaganda wmówiła że jak sprofanuje to co od wieków było dla polaków najświętsze to będzie "nowoczesnym europejczykiem", matoł jebany. wtedy ci którzy go dymają z przodu i z tyłu na grubą kasę powiedzą mu w telewizji że jest zajebisty no to i się poczuje zajebisty a tego mu właśnie trzeba.

Gość zxspectrum
psychoanaliza - sie wie bo sie chodziło do takiej osoby

Gość kingsrar
Jutro jest Dzień Singla

Gość Samanta Mamba
i jak podryw? udany? offerma- zapytałeś jakaś dziewczynę o bankomat?