Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta Mamba

Prawiczki co wam zależy kupić jutro różę i podarować ją jakiejś dziewczynie?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 13
Offerma a Ty jakie masz zyczenia na walentynki ?

życzę sobie żeby choć tego jednego dnia zuzanna amelia przestała zadawać te swoje kretyńskie pytania.

Gość Zuzanna Amelia & 13
Jak macie chce to mozemy zrobic koncert zyczen. Dla kazdej wybranej osoby jakas piosenka ktora pasuje do wirtualnego obrazu. Razem z zyczeniami .

Gość koksownik w parku
dla oferrmy i ciepłe majty

Gość manio ciekawski
!offerma życzę sobie żeby choć tego jednego dnia zuzanna amelia przestała zadawać te swoje kretyńskie pytania. :D amelia Bardzo, bardzo tani sposób na poprawianie komuś humoru :D Zasrany koncert życzeń z youtube i wrzuty :D

Gość Zuzanna Amelia & 13
Offerma - zazalenia prosze zglaszac do podszywow. Ja juz od bardzo dawna z Toba nie gadam .

Gość Samanta Mamba
Prawiczek bez wiary- ja nie mam problemów z zagadaniem do kogokolwiek

Gość Zuzanna Amelia & 13
Manio - wymysl cos lepszego i bardziej atrakcyjnego jak ci sie moj pomysl nie podoba. Co z Wami jest do cholery? nic zyczliwosci czy usmiechu? Nawet na to was nie stac?

"dlaczego do obcej nie podejdziesz? a co to za sztuka podejść i zagadać?" No ale co ja mam powiedzieć? Skoro mam zagadać to chyba do kurwy nędzy muszę coś powiedzieć, wydusić z siebie? Co? Pierdolisz jak ta co wszystko pod nos miała podstawiane. "każdy jakiejś się w końcu spodoba " To, że na twoją dupę są zapisy nie znaczy, że my mamy tak samo. "Po cholerę zadajesz te pytania???" Bo to ta idiotka Ziuzianna Lamelja. Postów nie czyta tylko swoje wkleja.

Gość manio ciekawski
Samanta bo jesteś pewna siebie, być może dość ładna i nikt cię nie zgnoił tak jak te ofiary losu :D

Gość Samanta Mamba
!offerma- lepiej kup jutro kwiatka i daj jakiejś sympatycznej dziewczynie, tylko nie zapraszaj ja na browara na lawce w parku bo ciagle piszesz ze tam siedzisz

"ja nie mam problemów z zagadaniem do kogokolwiek " ja też nie o ile chodzi o godzinę czy drogę na włocławek. nawet wolę zagadywać fajne laski bo są fajne :D no ale to nie oznacza że mogę liczyć na cokolwiek więcej i robić z siebie bałwana.

Gość Samanta Mamba
Argen- nie

Gość manio ciekawski
samanta byłbym gotów zrobić eksperyment i podejść do ciebie z tym kwiatkiem dla mnie żaden problem i ciekawe co z tego wyniknie a/jeśli zrobię to a la offerma/darker czyli bez przekonania i na siłę, a oni tak właśnie by to mogli zrobić, gdyby się na to powazyli b/ gdy zrobię to bez oporów, odważnie z uśmiechem a/ najwyżej się uśmiechniesz i odejdziesz jak najszybciej b/ chociaż mi się przyglądniesz i jakieś potencjalne szansę będę miał

Gość Zuzanna Amelia & 13
21:44 [zgłoś do usunięcia] Darker "Po cholerę zadajesz te pytania???" Bo to ta idiotka Ziuzianna Lamelja. Postów nie czyta tylko swoje wkleja. I tu sie bardzo grubo mylisz. To jest ktos zupelnie inny

Gość darker nagral filmik
i sie nim chwali :D

My nie umiemy zagadywać. Nie dośc, że wyszłoby to sztywno i nienaturalnie to jeszcze i tak nie byłyby nami zainteresowane. 🖐️ Ale co atrackyjna kobieta może wiedziec o życiu takich facetów jak my? W realu nawet takich nie zauważasz. 🖐️

"I tu sie bardzo grubo mylisz. To jest ktos zupelnie inny" Akurat druga cześć się zgadza :D

Gość Zuzanna Amelia #amp;11
Darker- to Twój film ?

Gość Zuzanna Amelia & 13
Darker - czy to Ty sie pode mnie ostatnio podszywasz ?

Gość koksownik i rura
i tak są obaj poyebani, podszyw jest fajniejszy od łomfermy

Gość pararam
matko nadal to biadolenie :o :) samanta , oni na to biadolenie podrywają :)

Gość pararam
prawiczek jak mogłeś przegrać życie jak wogóle nie zagrałeś ? nie znasz zasad , nie wszedłeś na pole gry , to na czym polega to przegranie ?

co wy ciągle z tym "biadoleniem"? jedynymi "biadolącymi" są ci wszyscy nieszczęśnicy którzy bez prawiczków żyć nie mogą.

Gość manio ciekawski
może to tzw walkower ? albo dyskwalifikacja przed zawodami? :D

Gość Zuzanna Amelia & 13
Nie schlebiaj tak sobie. Kazdy tu swietnie sobie poradzi. Tego kwiatu jest pol swiatu.

Mnie tam dobrze i nie biadolę. Biadolą ci, którzy każą nam zrobić z siebie idotów, abyśmy jak cyganie chodzili i żebrali aby jakaś brzydula chciała z nami drinka wypić, za którego oczywiście zapłacimy, a na końcu i tak nas oleje. Bycie prawiczkiem nie oznacza bycie idiotą ani żebrakiem. Każdy ma swoją godność

Gość Samanta Mamba
!offerma- ty tez tak jak darker jestes abstynentem?

Gość manio ciekawski
nie każdy, nie każda zuzanna amelia nie ma godności żebrze o uwagę prawiczków :D