Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta Mamba

Prawiczki co wam zależy kupić jutro różę i podarować ją jakiejś dziewczynie?

Polecane posty

Gość offerma na prezydenta
tak rzeklem :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 13
param - szkoda tych dziewczyn. jak maja trafic na takie offermy to niech lepiej beda same. przynajmniej nie beda na tobie psow wieszac ze przykladasz reke do ich tragedii.

no właśnie chodzi o to że życie bez laski też ma swoje uroki. może nie wtedy gdy się jest "młodym werterem" ale moim zdaniem to był bałwan.

!offerma-A gdzie widzisz banały? Nie znasz nie, więc nie możesz wiedzięć jakie są moje szanse na poderwanie laski.

"Nie ważne ile razy upadniesz ważne ile razy sie podniesiesz ... Sądzisz , ze wszystkie Bóg wie czego chcą ... Są tez takie same jak ty Uwierz ... Nie ma ludzi idealnych ." pisałem raczej o tym. każde zdanie to "prawda objawiona" i prawie po każdym wielokropek jakbyśmy potrzebowali "czasu na przemyślenie" zanim zaczniemy czytać kolejne :D

Leśny trędowaty jesteś ? ... Czy kazda dziewczyna wygląda jak Bóstwo ? Uwierz ... Nawet czytając te Forum są takie same jak "Ty" i mają takie same problemy . Więc przestań farmazony wbijać .

Gość Samanta Mamba
!offerma- jak wyglądasz? nie wierzę, że jesteś aż tak nieatrakcyjny żeby żadna na ciebie nie spojrzała

HuBeRtoS1988-Twoim zdaniem brzydkie nie chcą przystojnych, bogatych i wygadanych facetów? Czasy się zmieniły i brzydkie wolą być same, lub się puścić z przystojniakiem niż być z brzydkim facetem. To nie te czasy, gdzie kobieta wolała największego brzydala niż być samotna.

"farmazony - Głupoty, niestworzone rzeczy, bajki" dobre :D legutko miał rację szkoła obecnie produkuje debili.

Samanta nawet , moze wyglądać jak Edward nożycoręki i co ? ... Czy Wszystkie dziewczyny sa piekne ? . Chłop ma kompleksy .

Gość pararam
leśny skąd to przekonanie o tym jakie są dziewczyny kiedy jeszcze żadnej tak naprawdę blisko nie poznałeś co ?

Leśny Czyli sądzisz , ze każda jedna taka jest ? . To chyba oczy pizdą Ci zarosły ... Dowód te forum .

HuBeRtoS1988-Człowieku, kobiety nie muszą być piękne, mają otwór więc będą podrywane. Odwrotnie to nie działa. Brzydkie czekają aż ich jakiś przystojniak poderwie, one raczej nie marzą o brzydalu, chyba że są w głębokiej desperaracji.

Gość pararam
leśny ta ostatnia kwestia jest tak głupia , że aż szkoda :))

pararam-A jak myślisz, dlaczego nie poznałem? "Nie trzeba dotykać ognia, żeby wiedzieć że parzy"

HuBeRtoS1988-Równie dobrze mógł bym iść na dziwki i udawać że ona mnie pragnie. Jakoś nie miał bym przyjemności z tego, że jakaś laska chciała z mną być tylko dlatego, że nikt lepszy się nie pojawił i z braku laku musiała brać co było. To już wolę dziwki, one są przynajmniej ładne i nie trzeba je podrywać, a do tego też udają że ich pociągam.

"To już wolę dzi**i, one są przynajmniej ładne i nie trzeba je podrywać, a do tego też udają że ich pociągam." dobre :D

Leśny 1 prawda jest takowa ... Teoria moja ... 3/4 Facetów to świnie .... 3/4 Dziewczyn to pustaki ... Ja nie mam żalu do nich a one do nas ... A ty je stawiasz , że to Tylko ich wina ... "Nie" Takie życie , może i hujowe , ale cóz . Nikt nie mówił , że Życie będzie usłąne rózami .

Gość pararam
samanta i co?, myślałaś , że nawrócisz jakiegoś na "dobrą " drogę ? :))) sma widzisz , że to niemożliwe :))

Gość senna ja
Serdecznie zapraszam na mój sennik, ktory jest na moim blogu ( jest juz ponad polowa!) zaczyna pojawiac sie tez savoir vivre napewno bedzie tez Imiennik i wiele innych ciekawostek http://sennik-dreamer.blogspot.com/ *** sprawdz co dzis w nocy Ci sie snilo*** :*

więcej wielokropków, to najbardziej sensowne fragmenty tego co napisałeś.

HuBeRtoS1988-Nie twierdzę że to ich wina. Też jak bym miał wybór pomiędzy ładną a brzydką, to wolał bym ładną. Jeśli chciała by mnie jakiś totalny pasztet, to też bym jej nie chciał. Więc poniekąd je rozumiem i nie mam do nich pretensji.

Ok ale sądzisz , że każda chce Bóg wie kogo ...? . Uwierz mam kolegów wyglądają jak pokemony " nie jestem pedałem "a mają dziewczyny o których mógłbym marzyć ? . Wierzysz Mi ...

HuBeRtoS1988-Każda chce bóg wie kogo, a jak takiego nie pozna, to wybiera tego najprzystojnieszego, który ja chce. Uroda to nie wszystko, liczy się kasa i "styl bycia". Widocznie twoi koledzy mają albo kasę albo dobry "styl bycia", są zabawni, rozrywkowi itp.

HuBeRtoS1988-Ty byś nie chciał ładnej, miłej, rozrywkowej dziewczyny? Wolał byś jakąś brzydką , nudną zołzę?

"leśny to down z sopotu" napisał przymuł z kutasem na wierzchu.

Leśny ... Dla mnie charakter się bardziej liczy niż wygląd ... wiem , ze tak dużo pisze Osób , ale ja taki jestem i nie zmienię tego ... Mam przyjaciółki i wiem , ze sa też takie jak ja... Wygląd to nie wszystko . Mam mieć dziewczyne piękna a bedzie sie puszczala na prawo i lewo ...Wolę brzydką , ale wierną i z charakterem .