Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta Mamba

Prawiczki co wam zależy kupić jutro różę i podarować ją jakiejś dziewczynie?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 13
Bardzo slusznie. Niech sobie glupie baby nie mysla ze ktoregos zbajeruja. Prawictwo nalezy honorowo obnosic az do emyrytury.

Gość pararam
leśny dlatego trzeba wchodzić na pewniaka tzn uderzać do tych lasek , którym się podobamy . poznaj tą "tajemną" wiedzę i wszystko będzie prostsze :)

Samanta Mamba-A gdzie napisał że jest abstynentem? On napisał że nie chodzi po barach, a chleje w domu. Jak zapewne większość z nas

ja nie rozumiem tego uporu w namawianiu nas do robieni rzeczy z jakich nie mamy żadnej przyjemności ani korzyści. to jest kurwa zupełnie bez sensu.

Gość Zuzanna Amelia & 13
A co jak oni sie nikomu nie podobaja?

"dlatego trzeba wchodzić na pewniaka tzn uderzać do tych lasek , którym się podobamy . " no to ja tak robię. jak się tylko podobam to od razu "walę jak w dym" :D tyle że nie bardzo się podobam.

Gość Zuzanna Amelia & 13
Offerma ale ciebie akurat to chyba juz od dawna nikt do nieczego nie namawia

pararam-Kiedyś taki jeden mówił, że nie wolno pozwalać dresiarzom na zaczepki i trzeba reagować, bo zdecydowana postawa odstrasza dresiarzy i pękają. Dziś jeździ na wózku, bo spotkał dresiarzy i zareagował.Już pisałem że lepiej zagrać w totolotka i szybciej się trafi 6, niż poderwie jakąś fajną laskę. Pomijam fakt że jak trafimy 6, to laski same zaczną nas podrywać. Gra w totka jest łatwiejsza i nie trzeba robić z siebie idioty.

Gość pararam
właśnie sęk w tym , że nigdy nie wiadomo dlaczgo ktoś się podoba dziewczynie , kiedyś widziałem super laskę , to był film : sex w ameryce czy coś takiego i powiedziała ,że w facetach kręcą ją duże nosy i krzywe zęby , dlaczego ? , sama nie wie , tak jest i już

Gość Zuzanna Amelia & 13
Lesny - Ty zrob skok na bank. Nie tylko bedziesz kasiasty ale i slawny i do tego bad boy. Kobiety beda do Ciebie walic tlumami.

pararam-Życie to nie film. Facet musi mieć albo urodę, albo kasę albo gadane. Jak nie jednej z tych rzeczy, to szkoda czasu na startowanie do kobiet

Gość Zuzanna Amelia & 13
Nie. To co on mowi to pewne elementy na ktore kazdy mniej lub bardziej nieswiadomie reaguje. Mozesz sobie zrobic profil wlasnych jak chcesz.

Gość pararam
jak boisz się , że laska cię pobije to faktycznie , brak mi słów poza tym co mnie obchodzi ta twoja historyjka i kto coś powiedział , ja ci mówię jak jest , trzeba się nauczyć reagować na subtelne reakcje dziewczyny subtelne tzn niezbyt łatwe do wychwycenia , dla amatorów oczywiście :)

"Offerma ale ciebie akurat to chyba juz od dawna nikt do nieczego nie namawia" to se kup okulary jełopie.

Gość pararam
to był człowieku dokument , a nie fikcja :)

Zuzanna Amelia & 13-Kobiety facetów w więzieniu nie lubią, a ludzie co napadają na banki, to zazwyczaj kończą w pierdlu.

Gość Zuzanna Amelia & 13
No i jak zwykle. jak offermie brakuje argumentow to sie przerzuca na chamstwo. Szkoda ze w realu taki odwazny nie jestes.

Gość Samanta Mamba
!offerma- skoro lubisz zagadywać ładne dziewczyny to zrób to jutro, może wywiąże się z tego miłość

a ja ciągle pamiętam ten dokument w którym jakieś dwie stare raszple "uczyły seksu" ok 30 letniego patałacha. no po prostu to było tak żenujące że mała bania.

pararam-Nie boję się że mnie pobije, ale że zrobię z siebie idiotę, a tak by było, bo tak już mam, że się na tym nie znam. Co najwyżej poprawiłem humor danej dziewczyny, bo takiego idioty zapewne nie często spotyka. Podryw to sztuka, takie same jak wyłudzenia itp

"No i jak zwykle. jak offermie brakuje argumentow to sie przerzuca na chamstwo." ano jak zwykle. jełop nie wie co ma powiedzieć to wygaduje jakieś bzdety a potem się żali że mu "chamstwem a nie argumentami" odpowiadam. tak ci odpowiadam jak na to zasługujesz, zachowuj się kulturalnie to będziesz dostawał/a kulturalne odpowiedzi.

Samanta Mamba-Daj komuś jutro tyłka, może wywiąże się z tego miłość. Chyba nie masz z tym problemów? Bo skoro my nie mamy mieć problemu z zagadaniem laski, to ty nie powinnaś mieć problemu z dania tyłka obcemu facetowi

"skoro lubisz zagadywać ładne dziewczyny to zrób to jutro, może wywiąże się z tego miłość " zrobię to specjalnie dla ciebie. jak tylko zobaczę jakąś fajną laskę to ją zapytam gdzie jest najbliższy bankomat :D z pewnością "wywiąże się z tego miłość".

Gość pararam
podryw to sztuka , tylko ona chce być poderwana , tu nie ma oszustwa

pararam-Każda laska chce być podrywana, pod warunkiem że robi to przystojny facet a nie brzydal.

Gość Zuzanna Amelia & 13
offerma - idz i sobie napluj na swoje odbicie w lustrze bo nie ma nic bardziej zenujacego jak smierdzacy tchorz co nagle kozaka w wirtualu zgrywa. Taki mocny jestes w gebie za monitorem? to pokaz tez jaki jestes mocny w realu. nie tak dawno juz kazdy mial cie tak dosc ze kazdy jechal jak tylko sie pojawiales. nieduzo trzeba aby tak bylo jeszcze raz. idz i sobie pobiegaj dookola budynku.

"a ja ciągle pamiętam ten dokument w którym jakieś dwie stare raszple "uczyły seksu" ok 30 letniego patałacha. no po prostu to było tak żenujące że mała bania." Dodajmy, że nic mu to nie dało, poza kompromitacją ogólnoeuropejską :D "jak mogłeś przegrać życie jak wogóle nie zagrałeś ? nie znasz zasad , nie wszedłeś na pole gry , to na czym polega to przegranie ?" Na tym, ze jestem cholernie niesmiały, a jak przełamuję niesmiałość to dostaję jasny sygnał, że mam spierdalać :D

Gość pararam
leśny to jest właśnie to biadolenie o którym mówiłem , nie szukaj argumentów na nie , bo ja ich znajdę więcej , szukaj argumentów na tak

Gość Zuzanna Amelia & 13
offerma ty na milosc nie licz bo kobiety czuja tchorza na kilometr i na kilometr od niego stronia. na kafe mozesz najwyzej ublizac bo w realu sie nie odwazysz. te dziewczyny co na ciebie pluja maja racje.