Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreliana

wypowiadamy walke samotności

Polecane posty

Gość kreliana

hej, czy sa tu single pragnący zmienić swoje życie? jak walczycie ze samotnościa? wiadomo, że od siedzenia przed tv nic sie nie zmieni

Gość verbener
Ja tam często wchodzę na kafeterie i szukam drugiej połówki;D A bez sarkazmu, mówiąc poważnie to imprezy i imprezy, bo gdzieś indziej szukać?

Gość ejże
nosz, kurva, a może by tak w bibliotece :D

Gość smutna159
jestem za!

Gość verbener
Taaaa... już idę do biblioteki:D

Gość kreliana
hmm, pomyślałam że warto troche pomóc szczęściu i zawalczyć wychodzę do knajp zaplanuje jakieś ciekawe wakacje\ mam konto na badoo i w sumie kilka ciekawych osób sie tam przewija, ale cieżko sie zdecydować na spotkanie a tak poza tym to zrzucilam 7 kg;-) staram sie być milsza dawajcie jakieś pomysły;-)

wiadomo, że od siedzenia przed tv nic sie nie zmieni" E tam gadanie ... mojej koleżance zmienił sie brzuch od siedzenia przed Tv :P

nie stac mnie na slub ani utrzymanie dzieci wiec nie szukam dziewczyny myslcie troche rozsadnie

Gość ty nie jestes singielka
tylko stara dupa , singiel nie jojczy jak mu zle tylko zyje pelna piersia 🖐️

A ja przez pewien czas imprezowalem. Przepuszczalem spore ilości kasy i chodzinem napruty czym popadlo. Sypialem w różnych ciekawych miejscach. Teraz siedze bez kasy i pomysłu co jutro robić, a moja broda rośnie. W obliczu faktu ze moi koledzy to fiuty a ja jestem na poziomie lajna slonia, fakt ze na moim telefonie od grudnia nie pojawił sie numer do zadnej panienki nie jest jakos specjalnie dokuczliwy.

Gość takie tam duperele nic więcej
A ja już przestałam się wysilać i szukać, szkoda czasu bo wokół same oszołomy :( Chyba szczęście we dwoje nie jest mi pisane....szkoda....

Gość kreliana
może i jestem desperatką nie singielka biorąca z życia co sie da...ale nie interesuje mnie dupczenie sie w clubach itp. szukam przyjaźni, miłości , niekoniecznie historii, która ma zakończyć sie ślubem, ale czegoś wartościowego

Gość tezmicoss
"Z kolei dziewczyny z internetu nie szukają miłości, ale znajomości i przyjaciół, którzy pomogą im w tym lub innym aspekcie życia - skłonne są jedynie brać i niczego od siebie nie dać. A miłość u nich taka, że kochają sąsiada zza płota mimo że on je traktuje jak ostatnie szmaty - i takiej do rozumu nie przemówisz. " mozesz wyjasnic jakiej znowu pomocy szukaja?i skad wiesz ze nie szukaja milosci,moze im sie nie podobasz ze swoja desperacja i nieudacznictwem ogolnym...kobiety nie ccha byle kogo,bo z byle kim gorzej niz samej

Gość kreliana
"wiadomo, że od siedzenia przed tv nic sie nie zmieni" "a od siedzenia przed kompem" no to już prędzej...właśnie rozpracowuje jednego fajnego faceta na portalu...nie nakręcam sie, ale fajnie sie pisze:-) poza tym jestem w pracy teraz, nie siedze przed kompem 24 h

Program naprawczy dla osób walczących z samotnością. 1) Zastanów się jakie cechy mają osoby lubiane, które się często zaprasza. Jakie mają cechy. 2) Czy uważam, że JA mam cechy z punktu 1) ? 3) Pracować na cechami z punktu 1 których NIE MAM. Rozwijać je. Tutaj spotkamy się ze swoimi kompleksami, przekonaniami o sobie. Zakwestionować je i polemizować z nimi. 4) Prowadzić aktywne życie towarzyskie. Wychodzić poza swój świat.