Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISTNA PARANOJA!!!!

SKANDAL!!!KATARZYNA W. JEST POD OCHRONA POLICJI!!!!

Polecane posty

Gość DO DADY Z BIEDRY
ja pitolę co sie dzieje na tym świecie.zawsze byłam wrazliwa na krzywde dzieci,gdybym tylko miała jakąś większą gotówke to załóżylabym jakąś fundację,a tak to wplacam tylko po pare złótych.

Gość DO DADY Z BIEDRY
do lubie pączki -dokładnie -tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono.

Gość zaskronka
Ludzie gdzie ja jestem?????? Co tu się odp....a?! Żarty jakieś?? Czytam to jak jakąś telenowelę wenezuelską. Nie wierzę, doprawdy nie wierzę:" ochrona, młodzi, policja na każde wezwanie" co to jest???? To ta dziewczyna jest teraz poszkodowana???????? Ją ktoś pobił, okradł, czy ona ZBESZCZEŚCIŁA SWOJE DZIECKO????!!!!! MOŻE JESZCZE ŻYŁO?? NIE UDZIELIŁA POMOCY, KŁAMAŁA, WSZYSTKICH OSZUKAŁA A TERAZ WYCHODZI NA WOLNOŚĆ I MA POLICJĘ NA KAZDE SKINIENIE???????? STRACIŁAM WIARĘ W SĄD I SPEAWIEDLIWOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anna z montanyy
MY jako społeczenstwo powinnisy oddac sprawe do strasburga..tam bym sie tym zajeli - my spoleczenstwo polskie kontra polska bezprawie! Ona wychodzi na wolnosc..daja jej nowe zycie i ochrone...znow naszym kosztem bo niby czyim? Kto tu jest ofiara do jasnej...kto?Gdzie sa zarzuty??Gdzie jest zarzut nie udzielenia pomocy jedynej osobie na tym swiecie za ktora była odpowiedzialna??Madzia sama sie zabiła...sama sie zakopała pod murem tam gdzie bezdomni oddaja swoje potrzeby...az zamarzła...a co na to jej matka? - tam jest jej dobrze gdzie jest teraz..pytam sie wiec - dlaczego tak sie dzieje? Czemu Polska pozwala na to? Czemu jest tyle dzieciobojst i znecania sie czy ci mali obywatele nasza przyszłosc nie maja tu juz zadncyh praw? Gdzie jestes POLICJO??KTO TU JEST OFIARA?bo pani K...napewno nie...a znow gra naszym kosztem w ta tragiczna gre..tym razem ofiary losu...

Gość kogo 86543
to jest chore,dlaczego dla niej ochrona-niech się obroni sama bo jej piękna maleńka córeczka nie mogła się obronić przed matką!!!!!!!!!

Gość kogo buxton
hahaha normalnie gwiazda z niej teraz hahaha bo pęknę normalnie gwiazda z niej teraz!ma ochrone:)jejku to tylko zabijać i być dobrą aktoreczką!!!!dziecka nie chciała od początku a teraz co?????co za sąd wydał ten wyrok!!!!!ludzie czy wy ślepi????? 1

Ochronę ma przez wściekły motłoch, do którego sie zaliczacie :/.Macie czego chcieliście.

Gość niewiasta z pl
OK OCHRONA ALE CZEMU ONA POCHOWALA SOWJE DZIECKO POD GRUZAMI?? TU COS JEST NIE TAK I DO TEGO 10 DNI KŁAMAŁA CAŁĄ POLSKE POLICJE........ WIEM SZOK STRATA DZIECKA ALE SPAŁA ROBIŁA SOBIE HERBATKE A WIEDZIALA ZE JEJ DZIECKO JEST POD GRUZAMI ...... AZ PŁAKAC SIE CHCE!!!! ;(

Gość to wy pseudo katolicy
Wstyd mi za was jakich mam durnych rodaków.Wy potraficie osadzac tylko wymierzac kary a nie wiecie co kobieta czuje skad wiadomo jaka miala mocna psychike ???nie wiadomo co sie naprawde staloo jaka byla przyczyna jej zachowania kazdy potrafi byc madry ja bym tak nie zrobil jak bym zrobila tak a ja zadzwonila odrazu po pomoc ona wtedy byla w szoku ludzie rozne rzeczy wtedy robia. Fakt nie popiera sie jej zachowania ale to mowimy my ktorzy nie jestesmyw tej sytuacji i zdrowo myslimi o tym a ona wtedyyy napewno myslala tak jak my teraz.Wiec moze zostawcie to policji sadowi niech dojda jak to bylo a nie odrazu oceniajcie.Zajmijcie sie woimi błędami!!!!

Gość rydzyk to moj idol
w ameryce dostalaby dozywocie tylko u nas taki system porabany, mozg staje w poprzek co sie tutaj dzieje, jaki przyklad daje panstwo spoleczenstwu...poczekajmy jeszcze troche a dojdzie do zamieszek w polsce lod sie zbuntuje, dla mnie ta sprawa i tak jest jeszcze nie wyjasniona, skoro zabila swoje dziecko to powinna dostac dozywocie lub 25 lat pozbawienia wolnosci bo tak niby nasz kodeks karny przewiduje ale jak widac zycie sobie a praktyka sobie.

Gość pechowy jupek
Tej modrenczyni ochrone,za co?niech cierpi jak to biedne dzieciatko...

Gość a tego zakatowanego dzieciatka
do;catalina90 zastanow sie co ty wypisujesz!a czy ona zasluzyla na lincz?jedyna ofiara tutaj jest ten malenki dzieciaczek,ktorego ta suka wydala na swiat zeby zabic bo szmacie przeszkadzal sie kurwic!jakby matka i tesciowa byly takie zle to by nie zostawaly z tym dzieckiem kiedy ta szmata szla sie lajdaczyc!!!!tyle w temacie!nie jestem katoliczka,i nie piszcie mi tu tekstow o rzucaniu kamieniem bo mnie te tanie teksty nie ruszaja!

Gość belinna
A ja się bardziej boję tych psychopatów, którzy w te gruzy ciągną 4-6-letnie dzieci, każą im pisać laurki "mamo dlaczego mnie zabiłaś" i tym podobne głupoty - to powinno być KARALNE! Zastanócie się: opowiadać 4-letniemu dziecku: "tutaj pani zabiła swoje dziecko i zakopała w gruzie" ... Obrzydliwe i zostawiające ślady w psychice takiego dziecka - po to, żeby mamusia mogła poczuc dreszczyk emocji... Moze teraz nagranie z egzekucji? Na pewno w necie się coś znajdzie dla takich "mamus kochających swoje dzieci"! W czym jesteście lepsze od tej która zabiła?

,,a czy ona nie zasluzyla na lincz,,mialo byc!

Gość mamaa miaaaao90
Mam jedno pytanie: kto za te wszystkie luksusy zapłaci?

Gość pająkowa
Kto jest niewinny niech pierwszy rzuci w nią kamień...zajmijcie sie swoim zyciem ludzie....

ja t tylko chcę żeby pokryła koszty poszukiwań. albop chociaż ich część. reste mam w d

zamknij sie pajakowa moherze jeden

Gość och fasolki, fasolinki
a tam zazdroscicie jej roli w najlepszym polskim horrorze 2012 produkcji słynnego reżysera Krzysztofa Rutkowskiego, przy czym scenariusz napisał Bartłomiej Waśniewski- nowe olśnienie polskiego kina :)

Gość zosia z samosiowa
Jezeli ta Pani płaci za to wszystko zrozumie?,ale z państwowych pieniędzy to nie tak sobie wyobrażam pracę policji, według mnie podatki ludzi powinny być wydawane z rozsądkiem .A wy wspierające i promujące patologie to chyba tylko w naszym kraju.Pozatym po jaką cholerę wy pismaki piszecie jeszcze o niej na każdej stronie ?Dajcie już na luz ,chyba, że takich kobiet cwanych i obłudnych zakłamanych chcecie mieć w naszym kraju więcej,bo przeciez to ta matka teraz taka biedna czy nie?Najpierw wam pluje w oczy pózniej mówi, że deszcz pada?

Gość pająkowa
sama moherem jesteś hehe , do tego bezdzietnym skoro nie wiesz ,że dzieci spadaja z łózek , schodów itd...to był nieszczesliwy wypadek ..

Gość plac targowy9000
tak pluli na policję a teraz ochrone to kto im dał przeciez nie rutkowski tylko wlasnie ta nieszczesna policja. wczoraj na onecie Jackowski sie wypowiadal że nie prawdą jest ze takl zmarla madzia.

Gość pająkowa
i tą kobiete co zabiła córkę i wnuczke pod Krakowem...

Gość plac targowy9000
Jackowski o śmierci Madzi - Sprawa Madzi wcale nie jest wyjaśniona, a jej finał będzie zaskakujący - twierdzi Krzysztof Jackowski. Słynny jasnowidz Krzysztof Jackowski uważa, że sprawa śmierci małej Madzi nadal nie jest rozstrzygnięta. W ten dramat, zdaniem Jackowskiego, zamieszana jest jeszcze jedna osoba, a aktualna wersja wydarzeń jest po prostu fałszywa.

Gość plac targowy9000
pod wariograf powinni ja teraz podpiąć to by wyspiewala wszystko.

Gość osz przegapilam ciag dalszy
nie zostalo na 100% ustalone kto Madzie zostawil pod gruzem i co sie tak naprawde stalo... wiemy tyle ile Katarzyna powiedziala, a nie zapominajmy, ze czesc slow wlozyl jej w usta Rutkowski!!!

Gość a moja coo
po drugie czemu mówila ze juz wychodzila i dziecko bylo w kaftaniku i w tym wszystkim ,chyba by powiedziala ze bylo dziecko ubrane w kombinezonie . co ma kaftanik do tego ze dziecko jej fiknęło ???

Gość bbbbbbbbbbbbbb
mnie zastanowiła jedna rzecz, podczas rozmowy z Rutkowskim, kiedy wyjawia mu co się stało K. powiedziała,że jak wyjdzie z więzienia będzie stara kobietą, innymi słowy zakładała,że będzie sądzona za morderstwo a nie za nieszczęśliwy wypadek.Poza tym za każdym razem, kiedy pojawiała się w mediach miała w uszach inne, efektowne kolczyki, ale w końcu to typowe dla wszystkich matek, którym giną dzieci, nieprawdaż.Ludzie zacznijcie myslec logicznie, ona ma na sumieniu krew tego dziecka , i niewykluczone,ze nie tylko ona.A o zrozumieniu dla niej mowy być nie może, ktos kto jest w szoku nie buduje w okamgnieniu tak misternego planu dalszego działania.I nie może byc dla niej litości, bo to otwiera furtke dla innych zdesperowanych matek.Teraz wystarczy rzucic dzieckiem o sciane i po kłopocie.