Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISTNA PARANOJA!!!!

SKANDAL!!!KATARZYNA W. JEST POD OCHRONA POLICJI!!!!

Polecane posty

Gość zacb\k
nie wiem jak mogli ja wypuscic, to jest chore, cory kraj i polskie prawo. powinni ja wsadzic na 2 na 2 dwa kilometry od madzi i dwa kilometry pod ziemia.

Gość ascc.l/'][
Mam już dostyc tej historii!!!!!!!!!Madzia odpoczywaj w pokoju !!!!!

Gość warcholy!!!!!
TO WY JESTEŚCIE CHORZY! JA WSPÓŁCZUJĘ TEJ KOBIECIE I JEJ RODZINIE ZA TO CO ICH SPOTKAŁO. LUDZIE TO BYŁ WYPADEK. A W WAS SAM JAD I TRUCIZNA-KRAJ KATOLIKÓW. A SAMI BIJECIE ŻONE, ZDRADZACIE, KRADNIECIE, ŻYWICIE SIĘ PYCHĄ I OBŁUDĄ. JA JESTEM MATKĄ DWÓJKI DZIECI I WSÓŁCZUJĘ TEJ KOBIECIE, BO NAJWIĘKSZĄ KARĄ DLA NIEJ JEST UTRATA DZIECKA.

Gość lubie lizaczki
Do jasnej cholery, czy ktoś się mnie zapytał, czy ja życzę sobie, aby z moich podatków było teraz opłacane mieszkanie dla dziewczyny, która wykazała się totalną bezmyślnością? Pomijam już to czy jest winna czy nie, ale dlaczego JA mam płacić za jej głupotę? Już wystarczające były koszta całej akcji poszukiwania Madzi, za które MY PODATNICY płacimy, to jeszcze teraz jej należy się mieszkanko, coby miała komfort psychiczny tak??

Gość zimno i ponuro hejjjjjjjjjj
gdzies jeszcze pisalo ze ona sie podknela o ten prog wysoki i jej to dziecko wtedy pacło do tylu. no ale w tych wszystkich betach i czapce to musialo z mocna silą uderzyc ale bezsensu. mamy takich fachowcow w tej medycynie sądowej jak z koziej dupy traba.

Gość jedynkowe przedszkole
JESTEM MOCNO ZNIESMACZONA!!! MOIM ZDANIEM KOBIETA KTÓRA JEST PEŁNOLETNIĄ OSOBĄ POWINNA PONIEŚĆ WSZELKIE KONSEKWENCJE ZA SWOJE ZACHOWANIE, W TYM KONFRONTACJA ZE SPOŁECZEŃSTWEM.

Gość hkhi
z twoich podatkow karmia tez pedofilow :D

Gość a jajaj ja lubie ten kraj
A czemu ona ma ochronę, kto za to zaplaci. Może należy jej wystawic rachunek za koszta poniesione podczas poszukiwan dziecka, przecież to ona wprowadziła wszystkich w bląd. To tak samo jak FAŁSZYWY ALARM. Wystawic rachunek i niech teraz pracuje a nie rodzi dzieci.

Gość a jajaj ja lubie ten kraj
Za zabicie wlasnego dziecka wolnosc!!! no ale jak sie ma jednego z najlepszych obroncow w kraju ciekawe kto go zaplacil widac ze sekta dziala i ma sie dobrze tylko w polsce takie numery!!! a teraz niech sobie zrobia kolejne dziecko i tez niech go ZAMORDUJA

Gość budzik jest do dupy
zagrala piekne przedstawienie oszukala wszystkich SWIADOMIE .my podatnicy zaplacimy za jej przedstawienie a ona dostanie nowe zycie domek itp jaja .to jest skandal

Gość as123456
chore społeczenstwo w innym kraju za takie cos w zyciu by nie ujrzała swiatła dziennego a tu królowa bohater jeszcze jej bijcie brawo dajcie jej zadoscuczynienie za to ze została skrzywdzona i dajcie jej nobla brawo pani katarzyno tylko gdzie w tym wszystkim jest wczoraj pochowane dziecko biedne dziecko mogła miec innych rodziców i mogłoby zyc potwory !!!!jak mogłas zakopac dziecko biedna madzia

Gość mlody prokurator
Odpowiedź na pytanie dlaczego Katarzyna W otrzymała ochronę znajduje się na tym forum. Wymiar sprawiedliwości miałby spore kłopoty gdyby nie ustanowił ochrony. Sami jesteście sobie winni, że z Waszych/naszych podatków opłacona jest ochrona dla matki, której dziecko wg obecnej wersji zdarzeń umarło w skutek nieszczęśliwego wypadku. Społeczeństwo jak widać mamy nieobliczalne, ziejące nienawiścią chętne do samosądów więc takie środki zapobiegawcze muszą być ustanawiane. Mam nadzieję, że co mądrzejsi zrozumieli!!!!! Co do samej kwestii domniemanego wypadku i zachowania społeczeństwa to chciałam tylko o jednym wspomnieć. Idziecie do kościoła, modlicie się za dziecko, a wychodząc rzucacie najgorszymi bluzgami i życzycie śmierci Matce tegoż dziecka. Robicie tej niewinnej Madzi jeszcze większą krzywdę. Nikt o tym nie pomyślał ? Nie! bo to dla Was nie ważne! Ważne, że Wy się lepiej poczujecie i z "potrzeby serca" urządzicie samosąd i tym samym podbudujecie własne ego, tacy z Was porządni ludzie. Czy to nie podwójna moralność, hipokryzja i taka zwykła polska dulszczyzna?? Wiedzcie, że takie zachowanie jest niegodne, małe i nie różnicie się niczym od znienawidzonej przez Was Katarzyny W., hmmm ... choć nie wiem czy nie jesteście gorsi, bo uważacie się za lepszych i że z Wami jest wszystko w porządku. Życzycie drugiemu człowiekowi śmierci, czy to jest normalne zachowanie? Noo ale najważniejsze jest to Wasze święte oburzenie i te Wasze podatki.

nie powinni jej wypuszczac z aresztu.

Gość Biniaa
Akcja poszukiwawcza kosztowała pewnie setki tysięcy,2 razy przeszukano rzekę,dziesiątki policjantów na mrozie. To jest smiech na sali,myślałam ,że chociaz psychiatrycznie ja przebadają. Myślę,że dziecko mogło wypaść z wózka wszak już siedziało,w nieszczęsliwy wypadek nie wierzę.

witam..ja bym jej dala kare ze to ze dziecko tak pozocila pomino tego ze zmarlo..chociaz nie wiadomo na 100%czy juz malenstwo nie zylo jak je wyzucila..co sie dzieje w tym kraju;/;/czytalam na naecie ze Rutkowski chce zapewnic im przyszlosc za granica ze tam sobie maja zycie ulozyc masakra;/;/

Gość nie lubie alkoholu
Pęknąć można ze śmiechu. A cała świta do pilnowania i robienia zakupów za pieniądze społeczeństwa przez 24 godzimy. BRAWO...... Trzeba było trzymać dziewczynę w kryminale i czekać aż sprawa przycichnie. Byłoby taniej.

Gość nie lubie alkoholu
Ja jestem obywatelem Polski, płacę podatki. I uważam, że mam coś do powiedzenia na temat tego, co się dzieje z pieniędzmi, które państwo ode mnie wyłudza! Ja się nie zgadzam na dalsze finansowanie tej rodziny!!!

Gość Biniaa
Celebrytka,nie długo wywiadów za kasę bedzie udzielać,czujecie to,czujecie? Całe życie nikt się nią nie interesował a teraz gwiazda.

Gość asia z trojmiasta
No najlepiej.zabila,ukryła ciałko, a teraz bedzie żyla jak gdyby nigdy nic :/ i jeszcze ochrone jej dali.no nie wiem,poprawcie mnie jeżeli sie myle,ale chyba polskie prawo chce nam dac do zrozumienia ze mozemy popelnic przestepstwo,pokazac sie w telewizji,troche porozpaczać i tyle.żadnej kary,bycie celebrytą,ochrona,domek- ładna nagroda,co nie?

Gość asia z trojmiasta
p.s tylko patrzeć jak wystąpią w jakimś "szoł" w TVN-ie

no wlasnie i niby ze miala dziecintwo spaprane -wiekszosc wiezniow wywodzi sie z rodzin patologicznych to ich tez trzeba powypuszczac bo tacy biedni i w ogóle.

Gość ide lulku op
Dlaczego ktoś taki jak Katarzyna W. dostała ochronę? Dlaczego każdy z Nas ma płacić za to, że ona ma obawy? Nie rozumiem tego. Czyżby tu ona była ofiarą? Ludzie co się dzieje w tym kraju?

Gość macieja dla niego
Powiem tak!!!!jesteśmy jesteśmy popier........m narodem zbeszczescila zwloki narazila na koszta wprowadzila wszystkich w blad a teraz jest ofiarą dajemy jej wszystko z naszych podatkow poza tym daje przyklad innym matkom w desperacji zyciowej ty jakbys nie zaplacil swojego zadluzenia zaraz masz komornika i pol wyplaty ci sciagaja tutaj nasuwa sie pytanie czy sady sa sprawiedliwe?moim zadaniem NiE

Gość jak ja was nienawidze
zawistne, obrzydliwe Polaczki:--O

Gość dary losu56
jak by jej kazali splacic cala akcje policji to i tak by nie splacila bo nie ma za co -umorzyli by z powodu nie sciągniecia zadluzenia

Gość Biniaa
A Rutek da jej kasę? Tak se gadał,myślał,że Kacha wyjdzie za 10 lat,albo 20.

Gość Biniaa
Bartek chyba nie jest z biednej rodziny,jego starsza ma sklep.

Jeżeli to był nieszczęśliwy wypadek, to dlaczego NIE RATOWAŁA małej? Dlaczego wyrzyciła ją jak śmiecia? To właśnie bulwersuje ludzi. Mówię to do osób broniących mamy dziecka. Pomyślcie, czy to normalne zachowanie? NIE, więc dlatego tak wiele osób uważa, że świadomie zabiła córkę.

Gość bbbbbbbbbbbbbb
jak tak sobie czytam co niektóre komentarze, to wychodzi mi,że najbardziej jest winne społeczeństwo, bo msciwe, nietolerancyjne,żadne zemsty i w ogóle się czepia nie wiadomo czego.Wstyd mi ,ze mieszkam i zyje w tak popapranym kraju, zupełna degrengolada i upadek na wszystkich frontach.Słuzba zdrowia do dupy, policja potrafi chyba jedynie wypisywać mandaty i troszczyć się o swoje przywileje emerytalne.

Mlody prokurator - daj spokoj. Tutaj nikt nie czyta wywazonych wypowiedzi, a jesli juz przeczyta to nie zrozumie. Wiekszosc tutaj chce igrzysk i krwi, a reszta ich nie obchodzi. Oni sa madrzejsi niz sedziowie, prokuratorzy i policja razem wzieci. Szkoda czasu na tlumaczenie jakimi sa koltunami.