Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISTNA PARANOJA!!!!

SKANDAL!!!KATARZYNA W. JEST POD OCHRONA POLICJI!!!!

Polecane posty

Ludzie.. czy do was nie dociera, ze placicie z podatkow na ochrone Katarzyny na wlasne zyczenie? Nie dociera do was, ze ona nie zostala uniewinniona tylko wyszla z aresztu i czeka ja proces? A czy bedzie sadzona za nieumyslne spowodowanie smierci czy za morderstwo zalezy od materialu dowodowego jaki zostanie zgromadzony? Byc moze stanie sie zadosc waszym modlom i Katarzyna trafi do pierdla na wiele, wiele lat.

Gość arnold ze spychowa
Dosyć że jest winna temu wypadkowi to dostała jeszcze ochrone to sie w głowie nie mieści , po za tym dlaczego ona wyszła z tego aresztu. Mogę sobie dać ręke uciąć że oni ja uniewinnią i jeszcze panstwo jej pomoże .Brak słów w takim kraju zyjemy

Gość forumowicze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem powinniśmy nauczyć się wybaczać, ale oczywiście nie zapominać ich czynu. Już samo to jest karą dla niej, dla nich oboje. Niech chodzą po mieście , niech widzą nasz wzrok na każdym kroku, albo nie patrzmy na nich, bo nie warto...Warto jednak zaprzestać finansowania ich z naszej kasy, kasy podatników na którą tak ciężko się w naszym kraju pracuje.

Gość zorro i garsia
ktoś wcześniej trafnie zauważył ,że nie było wizji lokalnej więc jest możliwość mataczenia ,nasz kraj to kraina bezprawiem płynąca

Gość wszystko mnie dziś wku...
Anita Anita chyba nie słuchasz wypowiedzi w mediach różnych autorytetów,wszyscy są bardzo przejęci pomoćą pani Katarzynie na nowej drodze życia ,ona już jest uniewinniona już nikt nie mówi o Madzi tylko użalają sie nad nieszczęśliwą Katarzyną W

Gość uupp
to ta sprawa juz sie skonczyla? ona juz nie bedzie sadzona?nie wierze za to wszystko co zrobila i nie sama bo jej cudowny maz tez bral w tym udzial!!! gdzie policja czemu nie wyjasnia tej sprawy jest tyle do zrobienia jeszcze a oni juz machneli reka??

Gość uupp
tatus nawwet lzy nie uronil brak mi slow :( biedna Madzia..teraz matke bronia a o niej zapomnieli..

Gość Yulia354
Najwazniejsze jest to ze Kasia jest juz razem z mężem Bartkiem No powiedzcie czyż nie jest to romantycznie?

Gość a no chyba sie zakonc.tyle jes
t warte zycie malej szesciomiesiecznej kruszynki.to do;uupp to ta sprawa juz sie skonczyla?ona juz nie bedzie sadzona?nie wierze za to wszystko co zrobila i nie sama bo jej cudowny maz tez bral w tym udzial!!!gdzie policja czemu nie wyjasnia tej sprawy jest tyle do zrobienia jeszcze a oni juz machneli reka??

Gość a no chyba sie zakonczylo.tyle
jest warte zycie malej szesciomiesiecznej kruszynki.to do;uupp ,,to ta sprawa juz sie skonczyla?ona juz nie bedzie sadzona?nie wierze za to wszystko co zrobila i nie sama bo jej cudowny maz tez bral w tym udzial!!!gdzie policja czemu nie wyjasnia tej sprawy jest tyle do zrobienia jeszcze a oni juz machneli reka,,??

Gość marek siudym
I ja mam jeszcze płacić za ochrone tej baby? Jeśli jest taka przebiegła to niech się ochroni/ukryje sama jeśłi czuje taką potrzebę !!! Co za porypany kraj, żeby chronić zwyrodnialów !!!! - ŻENADA !!!

Gość beata cieslik tesciowa
To jest jakies chore!!! jeszcze maja ja chronić, co za kraj, za to co zrobiła ze swoim dzieckiem, bezczelnie kłamała wszystkich do samego końca, biedne dzieciunio zakopała pod kamieniami!!! Wyszła sobie teraz na wolność i jeszcze ma ochrone, co za absurd!!! Tyle ludzi jest narażonych na niebezpieczeństwo z różnych przyczyn, np. ile przestępców wychodzi z wiezienia wraca do rodziny swojej i nikt tej rodziny nie chroni a to własnie wtedy jest potrzebna ochrona rodziny, ile jest innych przypadków kiedy naprawde potrzeba jest ochrona bezbronnych, poszkodowanych ludzi. Widać jakie państwo daje przykład dla młodych matek, teraz bedzie coraz wiecej młodych zabijało swoje dzieci i powiedzą że to nieumyślnie i ujdzie im to bez winy bez kary, przecież mogła wezwać pogotowie, kogokolwiek aby jej pomógł, nie wybrażam sobie takiej sytuacji a też mam małe dziecko, nawet jak coś dziecku dolega, boli coś to nie wiem co sie dzieje i ide z nim do lekarza i to jak najszybciej, a tu zakopała sama i problem z głowy!!!! Po prostu ta dziewczyna powinna odpowiedzieć za to co zrobiła i to teraz a nie za jakiś czas, dlaczego policja ja chroni, ona na to nie zasługuje, przecież to niewinne dziecko jest ofiara a nie ona!!!!!!!!!!!

Gość zaglebie spod rury
To te 2000tys zł zebrane na poszukiwania dziecka od ludzi którzy wierzyli w porywacza zostaną teraz wykorzystane na cel Katarzyny.W żeby ją wesprzeć i zapewnić jej ochronę, dobre warunki mieszkaniowe to ona się czuje jakby by była na wczasach ,jej życie zmieniło się na lepsze trzeba jej zmienić jeszcze dane osobowe i wtedy będzie bezpieczna .Jeszcze taka mała prośba do ludzi o dobrych sercach wpłacajcie dalej pieniążki na to konto bo to ma starczyć na parę lat dla pani Katarzyny.W i wy jej będziecie fundować te luksusowe życie jeszcze, jakiś sponsor mógł by fundnąć jej karnety do kina na horror żeby się relaksowała i nie nudziła w tym nowym miejscu gdzie mieszka .Ja też bym zmienił w swoim życiu coś ,bo moje życie jest monotonne chyba wezmę przykład z pani Katarzyny.W i wymyśle sobie historyjkę o porwaniu dziecka ale czy ludzie w to uwierzą drugi raz ????

Gość la pasta belmondo
to juz ponizej krytyki dac jej samochod sluzbowy,mieszkanie,ochrone i my bedziemy za to placic.a co powiedza matki samoptnie wychowujace po kilka dzieci ,zyjace w nedzy i ubustwie,niech tez pozbawia zycia swoje dzieci,zakopia i otrzymaja nagrody.jestem ciekawy kto finansowal uroczystosaci pogrzebowe moze tez podatnicy.To sa drwiny z uczciwych ludzi.

Gość kocham ojca rydzyka
sucz za nasze bedzie teraz zyc nawet sluzbe dostala gratis!!!!

Gość fdfdfdfdd
taka jest własnie w polsce kuwa sprawiedliwość

Gość mam malego smyka
Ten przyklad nieodpowedzialnych mlodych rodzicow moze byc pozywka dla przyszlych pokolen,mlodzi ludzie beda brac z tego przyklad,przecierz oni stali sie bohaterami z czego SADY NIE ZDAJA SOBIE SPRAWY.ZAWINILA A WIEC POWINNA BYC UKARANA!!!

Gość adwokat diabla
POLSKIE PRAWO UZNAJE ZASADĘ : NIGDY DO NICZEGO SIĘ NIE PRZYZNAWAJ !!! JEŚLI CIĘ ZŁAPIĄ ZA RĘKĘ -MÓW ŻE TO NIE TWOJA RĘKA !!! JEŚLI ZABIŁEŚ -MÓW ŻE TO BYŁ NIESZCZĘŚLIWY WYPADEK !!! BRAWO !!!

bo chodzi oto że wielka inteligencia pokaże nam plebsowi ,jacy oni są ponad to wszystko jak to oni potrafią przebaczać ,a częśc zakompleksionego plebsu będzie przytakiwac jak kukły żeby przypodobać sie inteligencji,chociaż wszystko wskazuje ,że to nie był zwykly wypadek ,dziwi mnie tylko ,że jest tylu mądrych ludzi psychologów policjantów że oni nie potrafią powiedzieć głośno ,że ta sprawa jest śmierdząca

Gość jestem narkomanka
to skandal nawarzyła piwa i teraz ma bezplatna ochrone z policji za PIENIADZE Z NASZYCH PODATKOW SKANDAL . NIECH SOBIE SAMA RADZI ZA BLEDY TRZEBA PLACIC ALBO NIECH MA TA OCHRONE ALE ZA CALA AKCJE I TERAZ OCHRONE WYSTAWIC JEJ RACHUNEK!!!!!!!!!!!!!!!

Gość costa jest the best
a co bedzie teraz sie dzialo ile to rodzin bedzie zabijac dzieci, zby polepszyc sobie zycie i miec bezpieczne domki... masakra jakas

Gość qazws
jak czytam te wszystkie tutaj wpisy to 96 % jest wsciekłych ze tak sie stało ze ja wypuscili ze dostała ochrone z kieszeni podatnika tylko myslicie ze plucie jadem tutaj to cos da? po za tym ze wyładujecie tutaj swoje frustracje a ta Kaska bedzie chroniona i mieszkała przez jakis czas na nasz koszt

Gość brat kasi wasniewskiej
Czy Minister Sprawiedliwości nie powinien zajać się ta sprawą?też ma służyć społeczeństwu tak?Oprócz tego jednego zarzutu powinna miec jeszcze inne zarzuty postawione ,a tu już się planuje nowe życie za granica jeszcze wyrok nie zapadł czyżby był juz przesądzony na korzyść podejrzanej?Nawet rozprawy sądowej nie było coś nie słychanego.

Gość Tadzio C5C
kurwa ludzie dlaczego macie pretensje do Kaski miejcie pretensje do prokuratury i do policji ze spartolili tę całą robote nie znajdujac twardych dowodów na tę Kaske to wypuscił ją sąd i dostała na jakis czas ochrone bo ona jest nadal oskarzona

Gość justynka palce lizac
Agresja ,zawiść i nienawiść!!! i dlaczego tacy jesteście!?. Nikt nie wie jak doszło do tej tragedii,prócz samej zainteresowanej.Nikt nie wie jaki na prawdę wyglądało życie K.W i nikt nie powinien jej osądzać do puki do póty wszystkiego się nie wyjaśni.A tak na marginesie to za tę ochronę to obciążył bym p.Rutkowskiego bo to wszystko co teraz spotyka K.W to przez brak profesjonalizmu i SHOW MENSTWO wymienionego pana.

Gość mis uszatek zjadl zabe
Dla mnie ta kobieta jest chora psychicznie i powinna się leczyć.

mam matke pijaczke ,męża co mnie zaniedbuje ,teściowa co ciągle czegoś wymaga ,zrobie komuś krzywde ,albo cos ukradne ,bo mam trudną sytuacje i słaba psychikę ,przecież teraz uczynione każde zło możemy tak tłumaczyć