Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISTNA PARANOJA!!!!

SKANDAL!!!KATARZYNA W. JEST POD OCHRONA POLICJI!!!!

Polecane posty

Gość ISTNA PARANOJA!!!!

Teraz jej bezpieczeństwem zajmują się profesjonaliści z policji

Gość ISTNA PARANOJA!!!!
teraz będą wydawać kolejną kase na jej ochronę ... ku** wa w Polsce jest mega bezprawie !

Gość aga zgaga*
No i dobrze, zlinczowali by ją.

Gość wstyd ze jestem polakiem
HAŃBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MORDERCZYNI Z PREMEDYTACJĄ DOSTAŁA OCHRONĘ 24 NA DOBĘ I TO ŻE SĄ ONI NA KAŻDE JEJ ZAWOŁANIE I TO ZA NASZE PIENIĄDZE MAŁO JUŻ NAS NACIĄGNEŁA ZA RZEKOME POSZUKIWANIE DZIECKA SKANDAL CO SIĘ DZIEJE W NASZYM KRAJU!!!!!!!!!!!!!!! JA NIE MOGĘ SIĘ DOPROSIĆ O RODZINNE DLA MOICH DZIECI A ONI WYDAJĄ NA KRYMINALISTKĘ SZOK SZOK SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kizka i mizka
Obciazyc Suke za Akcje Policji !

Gość ewdw3
biedny motloch bez wlasnego zycia szuka taniej sensancji :o

przez takich niedorozwojów jak ty autorze dostala ochrone. bezprawie to jest grozenie jej kalectwem a i śmiericią przed kamerami i na forach internetowych. wiec przez pojebanych ferujących wyroki ludzi podatnik zabuli za ochrone tej kobiety

Gość leon nie zawodowiec
Do wszystkich piszących o marnotrawstwie pieniędzy podatników. Możecie podziękować tylko sobie. Gdybyśmy żyli w cywilizowanym społeczeństwie na miarę 21 wieku, rozumieliby Państwo, że nawet najgorszy przestępca ma prawo do niezawisłego sądu a nie samosąd. Z drugiej strony należałoby się zastanowić o co Państwu tak naprawdę chodzi. Wydaje i się, że nie o dziecko. Mieliśmy przecież w ostatnich latach kilka spraw gdzie dziecko zostało skatowane przez rodziców. Nikt z was nie napisał jednego słowa, a z pewnością nie groził "rodzicom". Tak naprawdę bardziej niż o śmierć dziecka chodzi wam o to, że zostaliście oszukani przez matkę. Duma, złość. Trochę szacunku dla samych siebie.

Gość do wiesniakow internetowych!!!
WIECIE CO ZASTANÓWCIE SIĘ CO PISZECIE I ZADAJCIE SOBIE PYTANIE JAK TY BYŚ SIĘ ZACHOWAŁA ZACHOWAŁ W TAKIEJ SYTUACJI POWIEM TAK NIKT NIE MOŻE SOBIE NAWET TEGO WYOBRAZIĆ A DLACZEGO BO CZŁOWIEK W TAKIM STRESIE I SZOKU NIE MYŚLI NORMALNIE A WTEDY WRĘCZ PRZECIWNIE WCHODZĄ TAKIE POMYSŁY W GŁOWĘ ŻE NAPRAWDĘ NIKT NIE JEST W STANIE TEGO OPISAĆ JA JEJ NIE BRONIE ALE NAWET PSYCHOLODZY NIE SĄ W STANIE OKREŚLIĆ JAK SIĘ KTOŚ ZACHOWA W TAKIM SZOKU BO NIGDY W TAKIM SZOKU NIE BYLI. DLA MNIE TO JEST TROCHĘ WSZYSTKO TAKIE POPLĄTANE ALE POCZEKAJCIE CO BĘDZIE DALEJ NIE OCENIAJCIE JEJ TAK POCHOPNIE JEJ TERAZ JEST NAPRAWDĘ CIĘŻKO I BARTKOWI TEŻ MUSZĄ SOBIE SAMI Z TYM PORADZIĆ A NAPEWNO IM CIĘŻKO STRACILI BARDZO WAŻNĄ OSOBĘ W ICH ŻYCIU.DAJCIE SPOKÓJ I ŻUCCIE NA LUZ BO TO ŻE WY SOBIE WYPISUJECIE TO I TAK NIC NIE DA BO NIC TAK NIE BOLI JAK STRACIĆ BARDZO WAŻNĄ OSOBĘ SWOJEGO ŻYCIA

Gość dmariazanizm
ja sie pytam dlaczego z moich ciężko zarobionych pieniędzy ona dostała ochrone!!!! ten kraj to jest jedna wielka farsa! dziewczyna zabiła dziecko i omamiła cały kraj bajką z mchu i paproci..dlaczego opinie biegłych sądowych które jednoznacznie mówią że nie ma możliwości zgonu z takiej wysokości nie są bagatelizowane?! jest mi wstyd że "jestem częścią" tej farsy..

Gość dmariazanizm
Haa..!! Paranoja!!! Jeszcze troche i zobaczymy ich w kolejnej edycji Taniec z Gwiazdami lub w czyms podobnym :D:D Masakra jakas!! Bezpieczny Domek i Ochrona :D Wiekszy szum medialny i prosze co mozna uzyskac.. :)) Zeby dobrze w Polsce zyc trzeba miec łep na karku:D

Gość matiaczka
Jesli to był jak to powiadasz "wypadek" czemu później zrobiła całą tą szopkę....??? Z wyrachowaniem wszystko zostało przemyślane i zorganizowane...Gdyby mojemu dziecku zdarzył się taki wypadek to natychmiast wezwałabym pogotowie, żeby je ratować a nie myślałabym gdzie je zakopać, schować i jak zorganizować (tak sprytnie) cały ten późniejszy cyrk...Nie wierzę w ani jedno słowo tej kobiety....jest zakłamana i obłudna - prze kamarami wylała morze łez, zmanipulowała społeczeństwo, policję, tysiące ludzi szukających martwego dziecka...doskonale wiedziała co się wydarzyło a w telewizji prosiła "oddajcie mi dzieciątko to nie spotka was żadna kara".... BŁAGAM - takiej żenady dawno już nie widziałam...A teraz jeszcze za nasze podatki policja ją chroni i zapewnia jej luksus....Żyjemy w chorym państwie, a wszyscy którzy współczują tej bestii (bo inaczej nie można jej nazwać) są ograniczonym umysłowo pseudo-katolikami....Współczucie itd...bełkot - A GDZIE W TYM WSZYSTKIM KRZYWDA TEGO DZIECKA SPONIEWIERANEGO PO ŚMIERCI!!!????

Gość Aaaaron
oglądam tvn24 :classic_cool:

Gość black succcl
Śmiech na sali Zabiła z zimną krwią i za to ma ochronę ha ha ha Taka matka zasługuje tylko na śmierć i to w najgorszej męczarni Mam tylko wielką nadzieję,że wszystko szybko się wyjaśni i pójdzie z powrotem do więzienia Jej zachowania nie można tłumaczyć tym,że miała trudne dzieciństwo Ja też miałam trudne i w życiu bym czegoś takiego nie zrobiła Ale cóż to jest nasza chora polityka w tym naszym chorym kraju .......

Gość dada z biedronki
żebyście się nie zesrali.nie macie wlasnego życia/?

TAKIM LUDZIOM PODZIĘKUJCIE ZE Z WASZEJ KASY BEDZIE OPLACONA OCHRONA: 12:13 [zgłoś do usunięcia] black succcl Śmiech na sali Zabiła z zimną krwią i za to ma ochronę ha ha ha Taka matka zasługuje tylko na śmierć i to w najgorszej męczarni JA PIERDOLE KOLEJNY SĘDZIA, PROKURATOR, ŚLEDCZY, TECHNIK, SPEC OD KRYMINALISTYKI I KRYMINOLOGII CZY CHUJ WIE JESZCZE CZEGO KTÓRY SWYM AUTORYTETEM OBWIEŚCIŁ ŚWIATU JEJ WINĘ :d:d:d::d:d ZAŁOŚNI LUDZIE:o

Gość zielona sukaaa
zostawcie Ich juz w spokoju, zajmijcie sie swoimi sprawami i swoim zyciem... jestescie zalosni

Gość Koleś123
"Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą. Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?" Mt 7,1-3

Gość nie mam prawa jazdyyyy
Dlaczego nie linczujecie pijanych kierowców, którzy w wypadku zabili całą rodzinę? Byliście na pogrzebie 12 letniego chłopca, zamordowanego (celowo) przez własnego ojca z zemsty na matce? Byliście tam? Dlaczego nie grozicie śmiercią kobiecie z Gorzyc, która urodziła w domu żywą córeczkę, po czym zapakowała do reklamówki i włożyła do szafy - dziecko zmarło po kilku godzinach. Ona nie musi się bać, że o swoje bezpieczeństwo. Wstańcie wszyscy sprawiedliwi i w Polskę. Wymierzajcie ją sami! Tylko wszystkim - a nie tylko tym, z których zrobiono ( lub oni zrobili sami) medialną papkę. No w drogę - winni/niewinni czekają.

Gość cbnckiasll8675
Tera dopiero wszyscy zioną do niej nienawiścią !!!! za nasze pieniądze prywatna ochrona i nowe mieszkanko ! ps. mam nadzieję, że wyjdzie na jaw niedługo, że jej mężulek brał w tym udział ( jego zachowanie od początku na to wskazuje... jego chore zainteresowania, wyjście do kina na Horror!!? po zniknieciu dziecka?! - kto normalny tak robi, czy reakcja na słowa Rutkowskiego, że Magda jednak nie została porwana tylko matka ją zabiła - reakcja bezcenna :/ )

Gość jeden graficzny znak
pozamykac sady, pozwalniac prokuratorow, pozamykac kancelarie adwokackie i szkoly prawa, po chooj skoro tu co druga osoba, ktora nawet kolo polskiego kodeksu karnego nie stala wie lepiej jak dziala nasze prawo i wszem i wobec bez zadnego wstydu i zajakniecia sie bierze glos w dyskusji z taka wielka stanowczoscia i przekonaniem.

Gość lubie kozy z nosa
ludzie ktorzy pisza ze trzeba JEJ zalowac to przypomne kilka faktow pani Katarzyna W poszla do kina na seans odstresowac sie wraz z mezem. wtedy jeszcze wciskala kit ze dziecko jest porwane a sama widziala ze malenstwo nie zyje bo sama jak mowila "jej wypadlo" pytanie jakie przyspieszenie bylo przy tym upadku. nastepny fakt ktory normalny czlowiek ma czas na to zeby sie tak odpicowac do TV jak oni normalny czlowie ma w D. jak wyglada i nie ma czasu na takie bzdury tylko chce jak najszybciej odalezc diecko. fakt trzy kto zatrudnia mecenasa jak porywaja mu dziecko kto mysli o tym zeby najpierw byl mecenas bo i po co jest policja detektyw ewentualnie jakis jasnowidz jak ktos w to wierzy itp ani mecenas wnioski pozostawiam do wyciagniecia

Gość DO DADY Z BIEDRY
koleś 123 dobrze gada

Gość a ja wole swoja mame
KATARZYNO LUDZIE TYLKO CZEKAJĄ AŻ POJAWISZ SIE NA ULICY. JUZ LUDZIE ZACIERAJĄ RECE:)

Gość DO DADY Z BIEDRY
a nie mam prawa jazdy jeszcze lepiej.reszta to tepy naród ,który oglada tvn i daje sobie wcisnąć medialna papkę.a śmierć 12 latka przezyłam bardzo,nawet gorzej niż madzię,która byla mało swiadoma co sie dzieje.

Gość lubie paczki
Jak łatwo oceniać a jak trudno spojrzeć na siebie... Nikt nie wie tak na prawdę co w środku przeżywa ta kobieta. Smutne:( Za to mąż Pani Kasi będzie z nią dopóki media się tą sprawą interesują. Mam wrażenie że lubi być medialny. Ludzie potrafiA być okrutni co widać po komentarzach... Pani Katarzyno! Są ludzie którzy wierzą w to że zdarzył się wypadek i że strach który był w Pani był tak silny że zachowała się Pani nieracjonalnie, a Ci co tak krytykują i napiętnują też nie wiedzą jakby się zachowali w wielu dla nich ciężkich chwilach. Nikt nie zna do końca swoich reakcji...