Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISTNA PARANOJA!!!!

SKANDAL!!!KATARZYNA W. JEST POD OCHRONA POLICJI!!!!

Polecane posty

rutkowski (celowo z malej), jego metody i umiejetnosci to osobny temat. Mam na tego pana uczulenie, jesli nie fobie. W tym temacie za to dokladnie widac jak proste jest myslenie przecietnego obywatela - widzi on czubek wlasnego nosa i nie przyjmuje w ogole do wiadomosci, ze moze sie mylic. Zero obiektywizmu, zero autorefleksji.

Gość Biniaa
Mysle,ze dziecko spadlo jej z wysokosci bo nie upilnowa,posadzila Madzie na chwil i ta sie gibla.

Gdyby nie Rutkowski to do tej pory nie bylo by wiadomo co siedzieje z dzieckiem !!! Naprawde postapil sprytnie i niewiem czemu zamiast zajac sie matka to czepiaja sie Rutkowskiego.a Pani katarzyna tak tak w szoku tak sobie tlumaczcie -tylko ilu matkom zdarzaja sie wypadki i matki dzwonia na pogotowie i dzieci ratuja a tu to bylo zrobione z premedytacja !! U nas prawo jest dla PRZESTEPCOW ,nie ma sprawiedliwosci i juz chyba nie bedzie !! Mozna zwatpic po tej sprawie .

Gość lord stront;
Ludzie, rozejrzyjcie sie na okolo, moze wlasnie w tej chwili jakies dziecko potrzebuje waszej pomocy, moze ktos jest bity, glodny i samotny!!! Nie raz tak samo pisałem, mówiłem. Ale tego osoby karmiące się sensacją, podsycającym własne "święte oburzenie" (napisałem w cudzysłowie, bo ich oburzenie nie jest święte), kierują się zaspokojeniem swoich egoistycznych potrzeb. "Psychologia tłumu" się kłania i zaprasza do czytania. Ja także mam swoje zdanie, też zakładam, że swoje dziecko ratowałbym do upadłego. Jednak to co się stało jest jednym z wielu tego zdarzeń. Bywają jeszcze bardziej drastyczne, wymienione tutaj. Nie widzę powodu, dla którego mam się wcielać w rolę sędziego i kata. Uderzyło mnie też to, podkreślanie, "że z naszych podatków". Ileż to naszych podatków, jest marnotrawionych w sposób ewidentny. Ciągle o tym słyszymy! Telewizja jest pełna aroganckich polityków i biznesmenów, którzy okradają nas, nasze państwo, na tak wielkie kwoty, że istotnie niszczą naszą przyszłość, czynią z nas dziadów. Jednak oburzenie, które byłoby jak najbardziej usprawiedliwione, nie sięga ich. Oni się cieszą, gdy takie sprawy jak sosnowiecka, zajmują ludzi. Dzięki temu mają więcej swobody i wakacje od natrętnych dziennikarzy. Nie mam na myśli, że to jest spisek, tylko jedynie opisuję stan faktyczny. Tak jest, że sprawy, które nie mają wymiaru ogólnospołecznego, mają charakter kryminalny intrygują ludzi bardziej, niż sprawy publiczne, zawikłane, ale wprost narodu dotyczące, każdej, każdego z nas! Wspomniano też, o tym, że ludzie poczuli się oszukani przez K.W. Trafna uwaga. Jednak należy sobie uświadomić, że do ciężkiej cholery, nie jesteśmy jej rodziną, znajomymi, aby tak się jej postawą przejmować. Myślę, że istota problemu leży w tym, że ogół ludzi bardzo łatwo ulega powierzchownym uczuciom, ale silnie działającym. Jak bardzo można się przejąć, losem nieznanego nam dziecka? Czy na tyle, aby jak wielu pisało, deklarowało, wychowywałoby ją, przygarnęło? Ilu z tych podnieconych erupcją swojej dobroci, rzeczywiście byłoby gotowych na taki wysiłek??? Łatwo jest coś zadeklarować, łatwo jest pałać oburzeniem i ponad wszystko łatwo jest to czynić w grupie, gdy czujemy się bezpieczni, silni i tak naprawdę nie zobowiązani do niczego! Stanisław Lem napisał mniej więcej tak: jedna połowa świata się męczy, druga importuje te męki telewizją i współczuje im zdalnie.

Gość szatan!!!
pewnie to jakaś żydowska rodzina,bo nam biednym to ku...rwy by bili i odebrali zdrowie pierwszego dnia,a ją już wypuścili,chońba dla rządu -gdzie jest uszanowanie nas podatników,nawet w celi pobyt miesieczny to 2500zł a ochrona po co, niech ludzie zrobią samosąd dobiją suke lub niech gnije w celi 8-mio osobowej,i niech jej w pic.ke wciskają reczniki frote

Gość elisa jeleniewska
ochrona po co, niech ludzie zrobią samosąd dobiją suke to bedzie sprawiedliwe-bo tak zrobili z własnym dzieckiem

tak takiej to ochrone daja !! a jak ktos naprawde potrzebuje i jest w potrzebie to wtedy ochrony niema !!!!!Co za krajjj !!! Nie moge juz tego sluchac !!!

Gość do;elisa jeleniewska
i tak by bylo najsprawiedliwiej ale zobaczysz jak wszystko szybciutko zatuszuja,i wszyscy zapomna,i zamordowanej dziecinie.do Strasburga z ta sprawa!

ale dlaczego oni to tuszuja??? Przeciez kazdy czlowiek ktory normalnie mysli wie jak bylo .

Ktos przeczytal zdanie, ktore padlo tu gdzies wczesniej: o to, ze Katarzyna dostala ochrone mozecie miec pretensje tylko do siebie.

Gość wszystko mnie dziś wku...
a wizja lokalna to była że ją wypuścili ,i są pewni że nie bedzie mataczyć .bo już słyszałem że upuściła maleństwo na ten wysoki próg i uderzyło główką ,a w ostatnim wywiadzie z M.Olejnik Rutkowski powiedział że ,niosła dziecko, podkneła się o ten próg dziecko jej sie wyślizgneło z kocyka i sie zabiło ,więc w końcu jak to było?uderzyło sie o próg czy matka sie podkneła o próg bo słyszałem juz w TV dwie wersje

Gość do;elisa jeleniewska
badz pewien ze prawdy nie dojdziesz...tak to jest jak oprawca dostaje ochrone,zeby przypadkiem temu oprawcy nikt kuku nie zrobil...smiech na sali...takie polackie prawo...ofiara nie zyje a oprawca, na wolnosci...zadnego sledztwa nie bedzie i wszystko tak sie zakonczy.tyle w temacie.panstwo prawa!zalosne

Gość bbbbbbbbbbbbbb
nie jestem fanka Rutkowskiego i mozna mu wiele zarzucic także w tej sprawie, ale gdyby wasze dziecko zaginęło,to komu powierzylibyście sprawee , policji czy Rutkowskiemu?

no jasne ze Rutkowskiemu !! bo na policje liczyc nie mozna .

Poczytaj sobie o rutkowskim, jak uwalnial zaginionych, jak przekazywal okupy i wierz mi, gdy cos sie stanie polecisz na policje z piesnia na ustach.

Gość krzysztof rutkowski NA SALI
Protestuję! Nie zgadzam się ! Ale kogo to obchodzi...mnie nawet za darmo morfologii nie chcą zrobić i muszę płacić a ta krętaczka dostaje hotel

Gość jaja jak berety bej jaj
Stac ich było na zatrudnienie Rutkowskiego, to za ochronę też niech płacą! Dosyc tego robienia z ludzi balonów, najpierw sami poruszają cały kraj a teraz mamy cicho byc i zając się swoimi sprawami. A co ja się prosiłem o to, by mnie chociażby emocjonalnie w tę sprawę wciągac, wszędzie było głośno, teraz za ochronę też nie chcę płacic ze swoich podatków.

Gość jaja jak berety bej jaj
ja tez bym zadzwonila do rutka o pomoc.

Gość ptasie radio
Nowe życie takie im zgotował wymiar sprawiedliwości bezpieczne mieszkanie ochrona i następna ciąża aby tak i morderczy czyn jeszcze raz powtórzyć dla bycia w mediach i rozgłosu. Uważam ,że wymiar sprawiedliwości stracił zaufanie społeczeństwa popierając to co zrobiła ta bandytka. Wykorzystała marne kompetencje policji , wykorzystała Państwo narażając na koszty szukania dziecka rzekomo porwanego teraz na ochronę. Czy w tym kraju taki typ ma wsparcie kogo na pewno idiotów. Żygam na taki wymiar sprawiedliwości co wspiera działania przestępców i daje im ochronę zamiast trzymać ich w kryminale aby tam gniła za to co zrobiła dziecku.

Gość bobby brownnn
Jasne, brawo Polska! nasze wspaniałe prawo karne......jeśli tak można to coś nazwać, jest paranoją! aczkolwiek co to za różnica, czy ona będzie w areszcie czy na wolności będą ją i jej rodzinę ochraniać nie wiadomo ile, to i tak zapłacimy za to MY!!! i to jakie pieniądze! zwykły, szary człowiek, który uczciwie pracuje jest sponsorem medialnego cyrku i pasożytów-idiotów! nie ma już w naszym kraju na co pieniędzy wydawać???podobno jest dziura budżetowa!? kraj absurdu i bezprawia!

Gość jestem zajebista dziewqczyna j
KUPCIE JEJ JESZCZE ROCZNY ABONAMENT DO MULTIKINA + KARNET NA BASEN I SILOWNIE.... TUSKU, DONALDZIE, PŁEMIERZE -APELUJE DO PANA - OBUDZ SIE PAN ZE SNU BO Z IRLANDII ZROBILA NAM SIE KAMBODŻA.... TA ****** BO NIE NAZWE JEJ MATKA POWINNA GNIC W WIEZIENIU DO KONCA SWOICH DNI !!! CO TO ZA PRAWO ?? CO TO ZA KRAJ BO JUZ NAPEWNO NIE POLSKA !!!

Gość pijalnia whisky
Prawda Prawda Prawda Nieraz to wstyd przyznać sie że sie jest Polakiem . Jakie Państwo takie i prawo. Poprostu Prawo dostosowane jest pod zlodzieji i bandziorów, apodatnicy placa za to.

Gość darek walbrzych
i na taka dziewuche ide nasze pieniadze z podatkow!!!!! skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość studiuje medycyne
chory kraj chore prawo szkoda ze bezdomnym nie pomagaja...

Gość studiuje medycyne
p.s Za wszystko powinny płacić media ! to one wylansowały tą patologiczną rodzinę !

Gość sanitariuszka marusia
a te wypowiedzi wielce uczonych psychologów doprowadzaja mnie do szewskiej pasji ,robienie z ludzi ćwierć inteligentów tak samo jak słynna konferencja wielkich autorytetów w sprawie Samsona(pamiętacie?)a dyrygent pedofil z chóru Poznańskie Słowiki na wolności śmieje sie ze wszystkich bo pseudo naukowcy orzekli że jest chory i nie może leczyć sie w więzieniu

Gość babcia marylka
Katarzyna W podsunela wspanialy pomysl mlodym matkom.jezeli jakiejs odwidzi sie macierzynstwo bedzie mogla pozbyc sie dziecko na wlasna reke aby potem przed mediami grac obiare i zaczac ukladac sobie zycie na nowo no bo wiezienia napewno uniknie.wedlug mnie powinna trafic do zamknietego szpitala psychiatrycznego na okres bezterminowy to znaczy do odwolania.

no tak a niedlugo to wszystkie zabojstwa ,gwalty i napasci beda tlumaczyc choroba psychiczna !!!

Gość wlasnie zjadlam obiadek:)
TAKA DRAMATOKOMEDIE ZASERWOWALA NAM WSZECHWIEDZACA POLICJA I PROKURATURA W ROLI GLOWNEJ "OSKAROWA KOMEDIANTKA KATARZYNA W",TO JEST ZAKONCZENIE SPRAWY ,,,A TAK SIE RZUCALA POLICJA NA RUTKOWSKIEGO!!!PRZECIEZ TE NIEUDACZNIKI NIC NIE POTRAFIA ,WYPUSCIC PODEJRZANA NA WOLNOSC,ZABEZPIECZYC JEJ OCHRONE Z NASZYCH PPDATKOW I SPRAWA Z BRAKOW DOWODOW BEDZIE UMORZONA ,,, KTO TO ZGADZA SIE Z MOJA OPINIA ,ZE MAM RACJE NIECH NAPISZE,,,,,