Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISTNA PARANOJA!!!!

SKANDAL!!!KATARZYNA W. JEST POD OCHRONA POLICJI!!!!

Polecane posty

Gość malpiatka z wawy
Nie no to sie w głowie nie mieści!!!!a moze jeszcze jakis bilecik do kina kupić?niech sie biedulka zrelaksuje,po traumie,bo chyba najbardziej pobyt w areszcie dal sie jej we znaki,rzecz jasna na podatnikow koszty

Gość ugotowalam zupke
Tylko niech dobrze pilnują żeby drugiej Madzi nie spłodzili z tej radości. Żenujące. Niech sama płaci za swoją ochronę. Ma mężusia, braciszka, tatusia, teściunia i medialną teściową - niech jej pilnują. Rambo w rut-banach też jest chętny. Nie zgadzam się by na nią wydany był choć jeden mój grosz.

Gość skandal w polskim panstwie
Ta ochrona to chyba nagroda za to ,że wodziła policję za nos. Ja nie wyrażam zgody bo to idzie z moich pieniędzy, są inne ważniejsze sprawy gdzie można pieniądze skierować ale nie na ochronę takiej kobiety. Wszystko.

Gość Biniaa
Dostanie Kaska kuratora?Bo co jak znowu w ciążę zajdzie?

Gość jadzia z bagien
Oby tej całej Kaśce narządy rodne wycieli, by nie narażała już NIGDY WIĘCEJ na śmierć innych dzieci.........

Gość to jest debilizm!!!!
z naszych pieniedzy placimy za ochrone kobiety ktora wyniosla dziecko na mroz i oszukiwala cala polske i policje! to jest jawne przyzwolenie dla patologicznych zachowan! skandal skandal! co to za kraj zdemoralizowany wymiar sprawiedliwosci!

Gość A CO Z INNYMI???????
w Stalowej Woli zmarło dziecko na ospę gdzie rodzice wezwali karetke i zostali zamknięci!!!a tutaj matka 1)nie wzywa karetki 2)bezcześci zwłoki 3)wodzi za nos wszystkie słuzby 4) naraża państwo na ogromne koszty itp i ona wychodzi na wolność?????!!!!!!To jest chory kraj!!!!!

Gość piernicze wszystko co sie da
ochrona??? a kto ochronił Madzie!??? nikt!!!! ja mam dzieci i jej bym nogi powyrywała... zabiła to biedne dzieciątko, zaden wypadek ,każda matka krzyczała by co sił w płucach o pomoc dla własnego dziecka , czy dzwoniła by po pogotowie a ona co .... teraz ona chce ochrony za pieniądze podatników. ona powinna być surowo ukarana nie zasługuje na miano matki. teraz z siebie robi ofiarę!!!! do kamieniołomów ją o chlebie i wodzie i niech tam siedzi do śmierci !!!!! co za świat zwyrodnialcy chodza po ulicach z ochrona !!!

Gość bbbbbbbbbbbbbb
sędziowie, prokuratorzy i policja to jest dopiero ostoja i gwarancja prawa, sprawiedliwości i wszelakiej praworządności w naszej ukochanej ojczyźnie.Smiech na sali, po prostu mnie rozwaliłas na obie łopatki Anita swoja wypowiedzia.

Gość DOKLADNIE TAK SAMO MYSLE!!!
ONA JEST NIENORMALNA TA BABA DO WARIATIW Z NIA

Gość bbbbbbbbbbbbbb
pewnie,ze nie bo tu same kołtuny jak napisałas wczesniej więc myśle,że dla tak wysublimowanych umysłów jak Twoj to forum nie jest odpowiednie.

Gość DOKLADNIE TAK SAMO MYSLE!!!
UKAMIENIOWAC JA!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Gość DAJCIE SE NA LUZ PLISSSS
ludzie!!!!!!!czy nie ma juz powazniejszych speraw?ktos w tym internecie jest chory umyslowo. kto to ten rutkowski i jego narzeczona,co to kogo obchodzi?kto jest ta rodzinka W.? jest tyle pieknych spraw do ukazania w sieci a nam sie mydli oczy glupotami!!!!!!!!!!!!!!!!! S T O P !!!!!!!!

Gość JESTEM NA PRAWIE
Paranoja! Nie oceniam tych ludzi, bo nie mam pojecia co sie tak naprawde wydarzylo, ale ten caly cyrk medialny przechodzi ludzkie pojecie! Tak z ciekawosci weszlam pare dni temu na nasygnale.pl zeby zobaczyc ile wypadkow z udzialem dzieci wydarzylo sie ostatnio w PL, wyszukiwarka wyrzucila kilkanascie przypadkow dzieci gwalconych, zaszlachtowanych, glodzonych! A wy ciagle o tej Madzi i jej supermedialnych rodzicach, oraz (nie wolno nam zapomniec!) bohaterze ostatnich tygodni mam-parcie-na-szklo-Rutkowskim, brr! Ludzie, rozejrzyjcie sie na okolo, moze wlasnie w tej chwili jakies dziecko potrzebuje waszej pomocy, moze ktos jest bity, glodny i samotny!!!

Gość DO JESTEM NA PRAWIE
ZGADZAM SIE Z TOBA W 100% WRESZCIE KTOS NORMALNY SIE ODEZWAL TU NA TOPIKU

Gość DO ANITA ANITA ANITA
ROWNIEZ SIE ZGADZAM Z TWOIMI POSTAMI....

Gość mniam uwielbiam jesc
każdy ma inną psychikę i inaczej reaguje a tak w ogóle to straszne że media nadal grzebią w prywatnym życiu tej rodziny,brzydzę się tym

Gość Isabelka z krosna
A dajcie se siana! cały czas w kółko Macieju! Czy innych tematów godnych zainteresowania nie ma w tym kraju? Od tego są tabloidy i inne badziewiaste pisma. Portal wp jest chyba zgoła czymś innym? No chyba, ze specjalnie macie dobrany zespół aby z g... robić sensację, co już wielu Wam internautów wytknęło. Bo piszący swą niewiedzą powalają, bądź niczym hieny cmentarne żerują na nieszczęściu odmieniając to we wszystkich możliwych przypadkach i wydają portalowi taką, a nie inną opinię.

Gość kasoia w do paki
Prosze jeszcze medal dla tej pani.W koncu dokonala zbrodni doskonalej i udalo jeje sie oszukac takie Mądre Inteligentne szychy...Moze kevin Kostner bedzie teraz jej bodygardem he...! co za swiatl.....!!!!!

Gość lord stront;
anita Myślących i czujących, podobnie jak Ty i młody prokurator i jeszcze kilka osób, jest więcej. Ja mam pretensje do organów państwa, że nie zablokowały możliwości publikacji materiałów zarejestrowanych przez Rutkowskiego (cwaniak twierdził, że to nie on, to dziennikarze SE :D). Myślę, że można było zabronić publikacji, uznając, że to są materiały operacyjne ze sprawy i publikacja ich godzi w dobro śledztwa. A drugi powód, to etyka. Nie byłoby takiej szopki, gdyby nie wyznania K.W. i inne zapisy video. Z tego co usłyszałem, przeczytałem, to brakło koordynacji i po prostu dobrego fachowca, który wiedziałby co w takiej sprawie należy zrobić. Rutkowski w tą słabość, niekompetencję, spory kompetencyjne, wszedł jak nóż w masło. Ugrał to co chciał, czyli swoją popularność, kosztem nieżyjącej dziewczynki, rodziny i matki, mniej lub bardziej winnej, bo przecież, procesowo, nie ma niczego więcej jak wyniki sekcji.

Gość Biniaa
Będzie z nią jak Z O.J Simsonem powinie się nóżka.

Gość ludzie obudzcie sie
nie no to normalnie jest jakaś komedia , ludzie przeciesz ona do tej pory robi sobie jaja z władz z polski z nas wszystkich czy oni naprawde sa tacy ślepi . zrobili z niej ofiare wstyd mi za nasz kraj za nasze władze.

Gość Biniaa
Masz rację serwowano nas serial w odcinkach,rozpowszechnił spowiedź matki wszędzie,a jak ja mamił tylko mi powiedź tylko ty i ja bedziemy,sami go wpuscili do swojego życia.

Gość Biniaa
Rutkowski gdzie jest Iwona Wieczorek?Gdzie Olewnik?

Gość solarka i tipsy
Szlag mnie trafia ja mam placic za ochrone morderczyni."27 lat temu mialam synka na rekach , mial wtedy 7 miesiecy. schodzilam po schodach i potknelam sie ,obilam sie cala rece lokcie kolana ale oslonilam dziecko od uderzenia .To jest nie pojete jakie mamy sady.Ta matka sama zucila Madzie na ziemie. Zabila je,A ja musze oplacac jej ochrone. CHORY KRAJ GDIE JA ZYJE:

Gość Biniaa
Rutkowski gdzie Iwona Wieczorek?Gdzie Olewnik?

Gość zaczarownana piosenka
Za co ja Trzeba Bronic? To są jakieś jaja....Najpierw za tyle hajsu postawiła wszystkich na nogi aby szukali jej córeczki a teraz jeszcze mamy placic za jej obrone? Należy jej się wpier**** od mieszkańców jak nic....Niech sie sama broni :/