Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Kajka

Uderzyłam teściową w afekcie i żałuję, POMOCY!

Polecane posty

Gość Koralka ||||
Mam pomysł, powiedz mężowi, że to teściowa Cię uderzyła, a Ty jej oddałaś!

Gość efekt lustra do autorki
po takich historiach swoją teściową wynoszę na ołtarze, naprawdę :)

Gość bitvvva
Przeciez to prowokacja! Topikow o takiej tresci bylo tu juz wiele.

Gość Emulator :)
a ja pierwszy raz widze taki temat

Gość nie warto, nie liczy sie
ja bym nie czekala az mamusia twojego mezusia zrobi z siebie ofiare. Lepiej zrob to pierwsza i ubiegnij ja z tym, bo jak On sie dowie bezposrednio od niej to bedzie gorzej

Gość zalujesz ... a nie ma czego
powinnas ciagle byc wsciekla a nie myslec o kajaniu sie tej poczwarze ! powiedz ze albo tesciowa przestanie tak mowic, albo twoja i dzieci noga nie postanie w jej domu, i vice versa jesli maz nie stanie po twojej stronie ... no coz ... jest jej wart

Gość bababuniaaa
Mezowi mozesz powiedziec jak chcesz bo z Twoich wypowiedzi wynika ze i tak tego w tajemnicy nie utrzymasz. Jesli prawda jest to co mowisz to tesciowej nie przepraszaj absolutnie!! Ja mialam takiego tescia i powiem Ci ze pozwalal sobie na rozne niemile komentarze w moja strone do momentu az go wyrzucilam z mojego domu. Ostre slowa tez padly z mojej strony. Z rok sie nie odzywalismy ale potem mowie Ci-bylam najlepsza synowa pod sloncem :). Teraz widze ze tacy ludzie szanuja tylko tych ktorzy maja swoje zdanie i sa w stanie sie im przeciwstawic. Powiedz tesciowej przy jakiejs okazji ze jeszcze raz sie tak do Ciebie odezwie i KONIEC Z WASZYMI KONTAKTAMI. Zero spotkan z dziecmi. Walcz o swoje, choc widze ze chyba za delikatna na to jestes:). A co do meza to czemu sie go boisz?

Gość jetsem po 50tce
i tez jetsem teściową. Musisz powiedzieć meżowi, bo teściowa przedstawi swoją wersje, jak ktos to napisal. Wytłumacz, że gdyby nie było powodu to do tego by nie doszło, ale maż musi się do ciebie o tym dowiedzieć

Gość jetsem po 50tce
sory za literówkę

Gość Emulator :)
Moja teściowa też jest okropna... ALe nie podpuszczajcie dziewczyny, chyba najrozsądniejsze jest zadzwonić do teściowej zanim mąż wróci... Bo jak mąż się dowie nawet od niej to i tak będzie bardzo zły... Poza tym ona będzie na przegranej pozycji, bo nie panuje nad sobą, najlepiej, żeby mąż się nie dowiedział...

Gość Smutna Kajka
No bo z mężem wszystko mi się tak idealnie układało, mówiliśmy sobie o wszystkim, wierzyliśmy na wzajem... A tutaj taka skaza...

Dlaczego chcesz trwać w tym? Jeśli mąż stanie po jej stronie to niech idzie, miej godność Dziewczyno i nie daj się jakiejś starej poczwarze.

Gość Smutna Kajka
Ale mąż będzie miał rację... Przecież mogłam jej coś bardzo niemiłego odpowiedzieć... Ale to, co zrobiłam było naruszeniem nietykalności osobistej... I odbudowanie zaufania po czymś takim może się nie udać już nigdy! :((((((((

Gość jetsem po 50tce
to tym bardziej musisz mu powiedzieć. Najpierw przygotuj go do tej "wiadomosci". A czy wcześniej mówiłaś mu jak ona ciebie traktuje? Jeśli tak to powinien zrozumieć. Bo jeżeli to było twoja tajemnica to pewnie ci nie uwierzy ze cie sprowokowała. Obojętnie jak on zareaguje to MUSISZ mu powiedzieć. Nie wiem jak zareagowałabym na uderzenie zięcia, ale na pewno staram sie do takich sytuacji nie dopuszczać nawet w myślach

Nie da się trzeźwo myśleć w sytuacji kiedy ktoś po Tobie jedzie, ja też mam teściową heterę (mało powiedziane), wytrzymywałam 6 lat więcej nie będę. Mój mężczyzna próbował załagodzić sprawę ale powiedziałam mu wszystko co mi zrobiła i stanął po mojej stronie. Nie warto się dać, nie jesteś winna. Teściowa mogła Cię nie obrażać... Trzymaj się kochana, wierzę w dobre rozwiązanie tej sprawy

Gość jetsem po 50tce
nie słuchaj tych które ci radza żeby nei mówic meżowi. Przecież ona powie na 100% - jak juz tego nie zrobiła. Jak teraz nie powiesz to zawsze bedziesz miała stresa ze kiedys to nastąpi. Rozwiaż p[roblem natychmiast, a nie licz na dyskrecje teściowej

Gość Freddie
Boisz sie jakiejs starej niedowar.tosciowanej kur.wy i swojego meza? Stare prochna nie maja co robic to probuja niszczyc zwiazki....

Gość mówić!!!!
bo i tak się wyda, jak nie teraz to kiedyś. Chcesz żyć w kłamstwie i robić z kogoś wariata? Lepiej załatwić to teraz niż schować pod dywan. I nie kajaj się tylko powiedz, że to efekt jej dręczenia Ciebie, że jest Ci bardzo przykro i żałujesz, ale ona zdecydowanie przegięła. Powodzenia.

Gość Freddie
Nie pozwol soba pomiatac. Jakie ona na prawo atakowac cie i krzywdzic psychicznie? Zadne! Kim ona jest? Jest jak to ona okresla - zerem. Powiedz mezowi o tym wszystkim co ci robila. Ta stara kur.wa z pewnoscia mu doniesie o zdarzeniu i doda, jaka to jestes agresywna, niemila dla niej itp.

Gość mówić!!!!
To jego matka, a nie stara kur... Nikt by nie pozwolił nikomu jej uderzyć, ale autorce pod wpływem jej ohydnego zachowania puściły nerwy i teraz trzeba tą sytuację załagodzić i zrozumieć. Tak czy inaczej trzeba to raz na zawsze załatwić, żeby w przyszłości takich sytuacji już nie było.

Gość jetsem po 50tce
olap - a co podłego widzisz w mojej radzie?

Gość angel_iris_31
Chyba jesteś chora!!! NIE PRZEPRASZAJ. Pokazesz,ze jest silniejsza.

Gość dobrze prawisz
Pani po 50 ma racje. musisz powiedziec. jeśli ona Cie uprzedzi to pewnie łkając powie że ją pobiłaś!zrobi z siebie ofiarę i to na prawde będzie tak wyglądać! nieobliczalna wariatka uderzyła starszą panią - chcesz zeby tak to wyglądało? bądź pierwsze i powiedz mu

->jestem po 50-tce Nie Ciebie miałam na myśli. były rady aby z teściowej wariatkę zrobić, albo opowiedzieć mężowi zmyśloną wersję:o

Gość jetsem po 50tce
mialam bardzo dużo do czynienia z różnymi ludzmi. Już kiedys to gdzieś pisalam ze jak rozmawiałam z matką syna to jego przyszła ŻONA BYŁA W 90% LATAWICA KTÓRA NACIAGNEŁA SYNKA NA DOOPE, CWANIACZKA CO ZDZIERA KAZDY GROSZ Z NIEGO, BEZNADZIEJNA, NIE WYCHOWANA ITD...., ZE BĘDZIE MIAŁ Z NIA PIEKŁO PO ŚLUBIE, A 90% MATEK KTÓRE WYDAWAŁY CÓRKI TO NA PYTANIE JAKI PRZYSZŁY ZIEĆ TO SŁYSZAŁO SIĘ FAJNY, ZARADNY, MĄDRY, DOBRZE ZARABIA ITD.... ta że tesciowa a teściowa to też różnica.... i dlatego autorka powinna wszystko i szybko powiedziec meżowi

Gość i jak tam autorko?
jak postąpiłaś i jak się sprawy mają?