Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam cię

Facet nie wie w którym momencie będzie miał wytrysk

Polecane posty

Gość uwielbiam cię

Chodzi o to, że mój facet w 90% nie wie kiedy będzie miał wytrysk. Bardzo mi to przeszkadza podczas seksu oralnego, bo nie lubię spermy w ustach. Możecie mnie za to potępiać, ale taka jestem i tyle. Myślę, że to nie jest przedwczesny wytrysk, bo on nie kończy szybko ( tylko raz, ostatnio się tak zdarzyło nota bene się trochę załamał i musiałam przekonywać, że każdemu się zdarza). Cierpi na tym nasze życie seksualne, bo ja po prostu tego unikam, a wiem, ze on to uwielbia. Zawsze go proszę by mi powiedzial jak będzie czuł, że to ten moment, ale on nigdy nie czuje, dopiero gdy się to stanie. Wie ktoś co z tym zrobić lub co to może być?

Gość no ladnie hehe dobre
czuje czuje koteczku, tylko nie chce ci powiedziec :D zawsze czuje ze sie zbliza

Gość asicaaaaaaaaaa
Heh, mój zawsze wie, kiedy będzie szczytował...też w życiu nie zgodziłabym się, żeby kończył w ustach...na szczęście zawsze zdąży:)) Więc nie wiem, jak Ci pomóc...

Gość Hmmm.???;;;
A może udaje tylko że nie wie, bo lubi ci kończyć w ustach, hmm?

Gość asicaaaaaaaaaa
16:19 [zgłoś do usunięcia] no ladnie hehe dobre czuje czuje koteczku, tylko nie chce ci powiedziec zawsze czuje ze sie zbliza albo i tak może być, robi to specjalnie, bo po prostu lubi, powiedz mu, że jeśli tak zrobi jeszcze raz, to koniec z oralem i przetrzymaj go z miesiąc może mu czucie wróci:P

Gość uwielbiam cię
No własnie też pomyśałam, że wie, ale nie chce się przyznać.. ALe dlaczego mialby kłamać? Aż tak to lubi?

Gość Gardzę Wami
Hahahahahahahahaha :D ale Cię profesjonalnie w chuja robi :D:D:D:D:D Tępa dzida z Ciebie i to nie dlatego, że w to uwierzyłaś tylko dlatego, ze nie lubisz połykać ...

Gość uwielbiam cię
No właśnie stwierdził, że może gumkę założyć, bo on na prawde nie wie...

Gość Z Poznania48
Cuda od niego wymagasz. Wytrysk jest trudny do okreslenia bo prostata nagle sie bardzo mocno kurczy bez wczesniejszych sygnalow.Po prostu bum ! i jest wytrysk. Niektorzy tak maja ! i tego nie przeskoczysz.Ci co bardziej panuja nad swoim cialem moga w pore wyjac ci z ust ale i tak wystrzela :) silnie szczegolnie po dlugiej absencji:) Samam mozesz reka wyczuc jak nasienie mu zaczyna tryskac i zacisnac lekko aby nie dopuscic do wystrzalu.Ale to ty powinnas wiedziec o takiej technice a zadac aby facet ci mowil kiedy nadchodzi wytrysk.To bardzo spontaniczna sparwa !

Gość uwielbiam cię
To co radzicie? Nie robiłam tego przez 3 miesiące jak nie dłużej i jakos nie podziałało, więc ten sposób chyba nie jest dobry.

Gość Z Poznania48
Jak reka mu bedyiesy obejmowac lekko nasade cylonka to wzcyujesy naplzw nasienia i wtedz yacisnij lekko abz nie dopuscic do wztzsku.On bedyie mial orgaym ale nasienie nie wzstrzeli

Gość uwielbiam cię
No własnie myślę, że powinno się czuć, że już nie może wytrzymać i to ten moment, bo chwilę później bum. Ale pewnie macie rację

Gość Z Poznania48
Literki mi sie zle poukladaly.:) sorki Przytrzymaj mu lekko nasade czlonka w okolicy jader,Jak nasienie zaczyna wystzreliwac to poczujesz w dolnej czesci czlonka tak jakby naplywala woda w wezu :) wtedy reke zasisnij lekko to miejsce.Bedzie mial orgazm ale bez wytrysku:)

Gość uwielbiam cię
ZPoznania dzięki za radę ;) NIe chcę mu odbierać tej przyjemności tylko z tego powodu. Dzięki wszytskim.

Znowu te żałosne peezdy, sprzedajne suki, kurrwy bez szacunku dla samych siebie, szmaty, które zwyczajnie nie mają odwagi....:O

Gość Z Poznania48
Nie pozbawisz go przyjemnosci ! tylko nie bedzie mial pelnego wytrysku .To nie ma znaczenia bo skurcz prostaty wyzwala wszytsko anie nasienie :) Na drodze z prostaty do lba jest ok 25 cm a wiec duzo sie dzieje na tej drodze i mozna mu postawic blokade wytrysku poprzez zacisniecie.To nasienie potem wyplynie a raczej wycieknie ale juz nie wystrzeli :)

Gość Z Poznania48
do Dek@ a Jestes sukienkowym ? Lubie bzykac sukienkowych .Podnica mnie czarna sutanna zmarszczona i zakrywajaca tylek tylko czesciowo.I ten krzyk ! glebiej ! Zapraszam do kontaktu :)

Gość jestm ze wsoo
mój zawsze wie i zabiera moją głowę gdy się zbliża i wtedy pracuje rękami

Gość uwielbiam cię
Z poznania chodziło mi o to, że unikając takich zbliżeń pozbawię go przyjemności, ale wypróbuję twój sposób i myślę, że to własnie jest rozwiązanie naszego problemu :)

Z Poznania48 Krucyfiks ci w doopę, drogi chłopcze. :(🖐️

Gość Z Poznania48
uwielbiam cię Tylko ostroznie z tym zaciskaniem bo cie strzeli z piachy :) jak podejdziesz do tego z nadmiernym entuzjazmem Lekkie zacisniecie wystarczy :) tak jakbyc macala ciasto

Gość Z Poznania48
Dek@ Podnieca mnie twoja doopka ksiezulku :) Pogadamy ?

@Z Poznania - aleś ty głupi, nie wierzę aż :D

Gość oczywiście że wie
nie ma takiej możliwości żeby nie zdążył wyjąć

Gość Justyna
Dnia 17.02.2012 o 17:16, Gość uwielbiam cię napisał:

Chodzi o to, że mój facet w 90% nie wie kiedy będzie miał wytrysk. Bardzo mi to przeszkadza podczas seksu oralnego, bo nie lubię spermy w ustach. Możecie mnie za to potępiać, ale taka jestem i tyle. Myślę, że to nie jest przedwczesny wytrysk, bo on nie kończy szybko ( tylko raz, ostatnio się tak zdarzyło nota bene się trochę załamał i musiałam przekonywać, że każdemu się zdarza). Cierpi na tym nasze życie seksualne, bo ja po prostu tego unikam, a wiem, ze on to uwielbia. Zawsze go proszę by mi powiedzial jak będzie czuł, że to ten moment, ale on nigdy nie czuje, dopiero gdy się to stanie. Wie ktoś co z tym zrobić lub co to może być?

Jest proste rozwiązanie i bardzo podniecające dla was obojga. Gdy wytryśnie w twoich ustach  nie trzymaj spermy w ustach, po prostu zacznij go całować i daj mu to do jego ust, mężczyzn to bardzo kręci, nie pytaj go tylko zrób to. Żaden facet nie przyzna się do tego że to lubi. To najwyższy stopień więzi emocjonalnej. Mój facet na początku był trochę zaskoczony ale teraz robimy to częściej dla urozmaicenia.