mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 wczoraj byl porzeb kolegi,ludzi byla masa,jako ze wszyscy po czterdziestce,wiec i caly zyciorys wymalowany na twarzy.Ja tlusta,wiec na gebie zero zmarszczek za to u kolegi Rysy.Nie chce tak,wole swoje walki niz te zmarszczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 w pewnym wieku albo geba,albo dupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fetti Napisano Luty 19, 2012 co za prymitywny skrot myslowy. wiec sadzisz ze nosisz kilka kg tluszczu i wygladasz mlodziej?? ludzie ktorzy jedza zdrowo maja zdrowa skore i gibkie ciala . Weganie maja blyszczace oczy i mniej zmarszczek Ale jak ktos pije kawe czy alkohol nie uprawia sportu i je tygodniowo kilo konserwantow to wyglada jak wyglada Lepiej zacznij uprawiac sport i jedz warzwa - bedziesz miec piekna skore, mocny kolagen bez zastrzykow i latem nie bedziesz prosiakiem tylko super lasencja w bikini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalama Napisano Luty 19, 2012 popieram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 a skad Ty kobieto wiesz jaki ja tryb zycia prowadze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 a ...i wogole co to znaczy wg. was jesc zdrowo,bo temat jest szeroki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 probowalam przez pare dni jesc same warzywa(wiem,ze jest taka terapia na raka)i myslalam,ze mi dupe rozsadzi,wiec nie gloryfikujmy warzyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 skonczyly sie panie madre i pomaranczowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oskmdn Napisano Luty 19, 2012 sama bylas na poczatku pomaranczowa wiec co sie rzucasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 bywalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glutyyyyy Napisano Luty 19, 2012 No trochę w tym prawdy,że jak się przytyje to zmarszczki znikają bo skóra się napręża. Znacie Nigelle Lawson ta wpierdziela wszystko i tłusto i słodko no i zielono też a ma ponad 50 lat i zero zmarszczek a gdzieś wrzucili dla porównania wegetarianki w tym samym wieku pomarszczonej jak flak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkjhgg Napisano Luty 19, 2012 duzo zalezy tez od genów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 prawda jest taka,ze tl uszcz nie wrog,ale trzeba unilac wegli i sie ruszac ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 geny tez maja duzo do powiedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pamparapam 0 Napisano Luty 19, 2012 Każdy pretekst jest dobry, żeby usprawiedliwić hodowanie drugiego (trzeciego?) podbrodka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrrrrrrrrr Napisano Luty 19, 2012 mamuch a jaka masz wage teraz i wzrost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 Pamparam,Ty to cos o tym wiesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 chudiesz na kwasniewskim? .bo mnie niestety nie ruszyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrrrrrrrrr Napisano Luty 19, 2012 powinnas byc szzcera i napisac ile wazysz jak kazdy przeciez nikt cie za to nie potepi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 19, 2012 wyobrazdzie sobie,ze mam duzo nadwagi,bo biust 75 H,a reszta do zjedzenia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaoola Napisano Luty 19, 2012 no ale ile masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pamparapam 0 Napisano Luty 19, 2012 Chudnę, trzy tyg. -5 kg. Choć jeśli nie pilnuję żeby węgle były w dolnej granicy to chyba zwalniam z chudnieciem. (w tym tygodniu w związku z tlustym czwartkiem do końca tygodnia przekraczalam codziennie limit weglowodanow i waga stoi. :P ) Ale potwierdzam - na diecie wysokotłuszczowej czuje się lepiej psychicznie i fizycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Luty 24, 2012 ja niestety trzymam wage,wiec kije wdroze,ale zero glodowania,bo ...zakrztusilam sie salatka grecka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach