Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Historja

Pisze do mnie chłopak, który kiedyś mnie zranił....

Polecane posty

Gość Historja

Kiedyś napisał do mnie na portalu społecznościowym. Znaliśmy się z widzenia. Fajnie nam się pisało-obydwoje tak uważalismy :) mieliśmy się spotkać nawet. Po kilku dniach jednak napisał że nici ze spotkania, bo usłyszał o mnie jakieś plotki :D konkretnie, że jestem kurwą. No cóż byłam wtedy jeszcze dziewicą :) miałam dość duże powodzenie i wiem, że byłam obgadywana przez wiele osób. Ale się nie przejmowałam bo wiedziałam, że jestem czysta i Ci którzy mnie znali mogli potwierdzić. Jednak ten chłopak uwierzył jakimś debilom, a nie mnie. Pamiętam ten wieczór kiedy mi to napisał...że to koniec naszej znajomości. Szczerze to wtedy się załamałam. Chciałam sobie coś zrobić, bo miałam dość ludzi i tym, że wpieprzają się w moje życie. Jakoś przetrwałam ten ciężki czas. Pozniej ten chłopak się do mnie odzywał, ale ja już byłam obojętna. Teraz znowu pisze. Jest miły jak baranek i myśli, że będę kontynuowała tą znajomość. Po tym co zrobił? On wie, że to były kłamstwa o mnie. No ale wtedy oczywiscie nie uwierzył. Teraz nie daje mi spokoju, chce się spotkac. Haha. Wczoraj byłam miła, można powiedzieć, że dałam mu małą nadzieję. Dzisiaj go konkretnie olałam. Byłam zimna i oschła. Dobrze mu tak ;)

Gość twardabadzbardzo
trzymaj sie tego i nie badz juz dla niego taka mila, podejrzewam, ze zalozyl sie z kumplami, ze cie zdobedzie, facet jest swinia i juz sie nie zmieni a potwierdzil to bo wyslal taka wiadomosc

Gość heheheh
A skąd on miał wiedzieć, że to wszystko na twój temat to plotki? Przecież w gacie ci nie zaglądał? Skąd mógł wiedzieć, że to co o tobie wszyscy mówią nie jest prawdą? Sama wiesz jak się dzisiaj zachowuje większość ładnych dziewczyn. Nic dziwnego, że uwierzył ludziom.

Gość takie tam duperele nic więcej
pewnie teraz ma smaczek na Twoją cnotę ;)

Gość ryukl
a ile mialas lat jak stracilas dziewictwo?

Gość dziewczyno jedyna
ja bym wogole nie gadala z gosciem ktory uwaza mnie za kur..., przypomnial sobie o tobie bo pomyslal ze stracil latwy cel do wyr... i tyle, olej go

Gość tusktochujicałaplatformateż
albo sobie uświadomił, że ona rzeczywiście jest dziewicą i żałował co stracił! Nie potępiajcie aż tak gościa, skąd mógł wiedzieć?

Gość tusktochujicałaplatformateż
Tereska123 @ A jak on miał to sprawdzić? Zajrzeć w pipkę?