Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tlusty_paczek

*** Poszukiwana zawzieta wspolodchudzaczka!! 10 kg w dol !!!***

Polecane posty

Go艣膰 Trellka
katinka, wszystkiego najlepszego kochana! 馃尲 Nie ma si臋 co martwic. Urodziny to czas na przyjemno艣ci!:D Wieczorem id臋 pobiega膰 godzin臋, p贸l pokr臋c臋 hula- hopem i tyle z moich 膰wicze艅 dzisiaj. Mo偶e jeszcze jakie艣 wygibasy w艂asne po biegu sobie zafunduj臋. Na obiad zupa pieczarkowa:) Mniam:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
a ja sie denerwuje tym wazeniem poniedzialkowym. cos czuje ze bedzie tyle samo albo w gore :( ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trellka
ekler, nie ma co si臋 stresowa膰 zawczasu. Mo偶e to si臋 wyda膰 Ci 艣mieszne, ale wierz臋, 偶e wiara i pozytywne nastawienie to polowa sukcesu. Dlatego najlepiej my艣le膰 o sobie jak o osobie szczuplej, 艂adnej i m贸wi膰 sobie, 偶e si臋 chudnie! Oczywi艣cie trzeba to poprze膰 racjonalnym 偶ywieniem, itp., ale przecie偶 Ty ju偶 to robisz! B臋dzie dobrze ekler馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trellka
W艂a艣nie o to chodzi, 偶e przez to m贸wienie sobie, 偶e jeste艣 coraz szczuplejsza, 偶e chudni臋cie jest 艂atwe (tylko z wiar膮 i entuzjazmem:P ) masz przestawi膰 sw贸j organizm na szybsze chudni臋cie:) Mo偶e jestem wariatk膮:) ale wierz臋, 偶e dzi臋ki takim metod膮 plus to co pisa艂 Gabriel b臋d臋 szczup艂a ju偶 zawsze:) a przede wszystkim te medytacje i afirmacje zapewniaj膮 mi dobry humor i pozytywne nastawienie do mojego cia艂a i celu jaki mam, wi臋c kontynuuj臋 je:)

Udost臋pnij ten post

ja dzis mam 2 godz aerobiku tzn dokladnie bpu i power step, dzis zgrzeszylam 4 艂y偶kami bigosu, i mam teraz wzd臋cia straszne :P jestem ciekawa tego poniedzialku

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 dziewczyny!!;] widz臋 ze nie tylko ja miewam krytyczne momenty;/ szczeg贸lnie w weekend jak jest ch艂opak, jaka艣 impreza a tym bardziej w pracy. w tyg nie miewam raczej wpadek a tu ooo, weekend to strasznie ci臋偶ko;/ trellka gdzie mo偶na pos艂ucha膰 tego o tym nastawieniu psychicznym? w sensie tego lekarza Gabriela, my艣l臋 ze to by troszk臋 pomog艂o. Chorob臋 mo偶na sobie wm贸wi膰 to "chudzine" pewnie te偶;p Dziewczyny i powiedzcie mi co my艣licie o kakao? bo bardzo lubi臋 a nie wiem czy jest akurat wskazane;/ i macie mo偶e pomys艂 na jakie艣 alternatywne sk艂adniki 偶eby zrobi膰 nale艣niki? uwielbiam je a nie jem ju偶 chyba z miesi膮c;/

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 dziewczyny!!;] widz臋 ze nie tylko ja miewam krytyczne momenty;/ szczeg贸lnie w weekend jak jest ch艂opak, jaka艣 impreza a tym bardziej w pracy. w tyg nie miewam raczej wpadek a tu ooo, weekend to strasznie ci臋偶ko;/ trellka gdzie mo偶na pos艂ucha膰 tego o tym nastawieniu psychicznym? w sensie tego lekarza Gabriela, my艣l臋 ze to by troszk臋 pomog艂o. Chorob臋 mo偶na sobie wm贸wi膰 to "chudzine" pewnie te偶;p Dziewczyny i powiedzcie mi co my艣licie o kakao? bo bardzo lubi臋 a nie wiem czy jest akurat wskazane;/ i macie mo偶e pomys艂 na jakie艣 alternatywne sk艂adniki 偶eby zrobi膰 nale艣niki? uwielbiam je a nie jem ju偶 chyba z miesi膮c;/

Udost臋pnij ten post

Hej madziowa ;) Wiesz,nalesniki same w sobie nie sa jakas bomba kaloryczna,raczej to czym sa nadziane i na czym smazone!Ja do nalesnikow uzywam maki razowej.Smazenie na samym teflonie srednio mi wychodzi dlatego natluszczam ja kilkoma kroplami oleju slonecznikowego i rozcieram recznikiem papierowym!Sa tez jakies oleje w sprayu.A nadzienie przerozne!Lubie ze szpinakiem i feta,albo z pieczarkami...z kolei dzieci z owocami i polane miodem!Mozliwosci jest masa,tzreba kombinowac!

Udost臋pnij ten post

musz臋 sie w艂a艣nie zaopatrzy膰 w jaka艣 m膮k臋;p tzn inna ni偶 pszenna;p razowa jest najlepsza czy moze jeszcze jakas inna?;] nale艣niki z d偶emem najlepsze;] albo czasami 艣ciera艂am jab艂ko i dodawa艂am do ciasta i tak sma偶y艂am tez pyszne, polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trellka
Madziowa, moim zdaniem kubek kakao nie zaszkodzi chudni臋ciu, a ile ma pozytywnych sk艂adnik贸w. Co do metody Gabriela, to mam e booka i mog臋 wys艂a膰, ale tylko po angielsku znalaz艂am. Tu jest link do wizualizacji do s艂uchania w 艂贸偶ko przed snem. Rozwalaj膮ce jest tam jego "o艂kej" i par臋 innych rzeczy, ale to sama zobaczysz.:) Tylko raz uda艂o mi si臋 j膮 wys艂ucha膰 do ko艅ca, bo za bardzo chce mi si臋 spa膰. http://www.thegabrielmethod.com/freecd-polish/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trellka
a co do m膮ki, to razowa jak najbardziej polecana i jeszcze np. orkiszowa, graham:)

Udost臋pnij ten post

Oj dzi艣 m臋cz膮cy dzie艅 by艂 i bilans wypada gorzej ni偶 ostatnio: serek wiejski ze szczypiorkiem i kilkoma plasterkami pomidora, sa艂atka z tu艅czykiem, 2 kiwi, mandarynka, jab艂ko, p贸艂 go艂膮bka. Oj domownicy strasznie kusz膮 :) moi w艂a艣nie zapiekanki z par贸wkami jedli :P W sobot臋 impreza i sama nie wiem jak si臋 opanuje.. Pewnie napcham si臋 za nas wszystkie ;)

Udost臋pnij ten post

trelka dzieki za informacje!! napewno skorzystam;]] simplewoman znam ten b贸l;p trzeba jakies chwyty zastosowa膰;p czyta艂膮m keidys ze dobrze jest miec ca艂y czas w reku wode do picia i dbac o to by byla pe艂na dlatego ze to mniej zacheca do brania czegokolwiek innego w rece jak i innych do czestowania ze strony innych.;] a jak robisz impreze u siebie to nie ma problemu, mozesz oszukac towarzystwo dobrymi i zdrowymi przekaskami, a jak gdzies typu domowka wpasc z salatka;p wilk syty i owca ca艂a;]]

Udost臋pnij ten post

simplewoman za mnie sie mozesz napchac nawet podw贸jnie :D :P

Udost臋pnij ten post

oj zawsze tak ci臋偶ko by膰 przy pysznie ob艂o偶onym stole :P zobaczymy ju偶 si臋 psychicznie nastawiam na uciekanie od jedzenia ;)

Udost臋pnij ten post

ja juz wstalam. jem sniadanie i p臋dze na zajecia a potem na slownie. do popoludnia ;)

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny:) Ja wczoraj nawet nie najgorszy mam bilans kalori 1200. Do tego godzina si艂owni. Pogoda u mnie straszna! Nie mia艂am si艂y rano podnie艣c si臋 z 艂贸偶ka, ale niestety musia艂am. Pada, plucha, szaro jak jesienia a przecie偶 ma w ko艅cu nadej艣膰 wiosna!

Udost臋pnij ten post

Witajcie! nie bylo mnie wczoraj w pracy takze stad cisza z mej strony... ale juz tlumacze co i jak Z dieta wporzadku - trzymam sie calkiem swoich postanowien, cwicze jak szlona ( tak na marginesie cwiczenia z Mel B sa swietne - daja taki wycisk ale to niesamowita satysfakcja ). mam jednak wiadomosc taka a nie inna... w niedziele musze zameldowac sie w szpitalu, w poniedzialek bede miala robiony zabieg na sercu - ablacje... no sama nie wiem co dalej napisac... pewne jest to ze z cwiczeniami na 6tyg pod ablacji koniec. jedyne co to pozostaje mi trzymac diete ale pewnie nafaszreuja mnie lekami i cholera wie czym jeszcze. takze z mojego wazenia 23 nici, zwaze sie w zwiazku z tym jutro rano - bedzie to dokladnie 3 tygodnie moich wysilkow :) kurcze a wydawalo mi sie ze tak dobrze mi szlo .... wogole to chcialam Wam powiedziec ze ciesze sie z Waszych wagowych spadkow i przezywam z Wami kazda wpadke!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trellka
Dzie艅 dobry:) Johanka, sprawdzi艂am co to jest ablacja i 偶ycz臋 Ci, 偶eby zabieg by艂 szybki, dobrze wykonany i 偶eby艣 po nim czu艂a si臋 dobrze. Mam nadziej臋, 偶e wszystko si臋 艂adnie u艂o偶y i najszybciej jak to mo偶liwe b臋dziesz ju偶 w pe艂ni sil:) Mi dzi艣 szykuj臋 si臋 impreza, wi臋c jaki艣 alkohol na pewno b臋dzie. Mam nadziej臋, 偶e go spal臋 podczas zabawy:) Milego dnia dziewczyny:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trellka
Oczywi艣cie chcia艂am napisa膰 Johnka, a nie Johanka 馃尲

Udost臋pnij ten post

mojesniadanko na dzis to kromeczka zytniego chlebka z szynka + kawa i serek wiejski 100g jakby co :D w zwizku z faktem ze jutro sie waze jakos mnie strach oblecial ze nic kg mi nie ubylo :)

Udost臋pnij ten post

jak si臋 was czyta to a偶 si臋 chce trzyma膰 dietki:) Ja niestety nie mam kijk贸w ale musz臋 je kupi膰, chocia偶 sama nie weim czy bed臋 z nich korzysta艂a. Ja zawsze tak mam, 偶e jak nie4 zapisze sie i nie b臋d膮 mnie trzyma艂y jakies zobowi膮zania to nie bede 膰wiczy艂膮;) dlatego chodz臋 na si艂ownie i fitnes, bo tylko tak mam mobilizacje;)

Udost臋pnij ten post

Hejka, u mnie ok, czuje sie taka chuda nie wiem czemu. Wymiary takie same ale jakos boczki znikaja i przez to czuje sie swietnie. Dzis duzo ruchu a malo jedzenia... cwiczenia z Mel B tez robie i dzis chodzic nie moge tak boli wszystko i ramiona nawet co malo kiedy mnie bolalo.

Udost臋pnij ten post