Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cotojest

beznadziejność

Polecane posty

tak się zastanawiam jak to jest... wiele osób mówi mi, że mam błędne podejście do sprawy, że powinienem być większym optymistą i itp. itd. i zazwyczaj na siłę chcą mnie zmienić... mało tego, że na siłę to w niespełna godzinę lub góra dwie... myślą, że stereotypowe i oklepane formułki typu nie zadręczaj się tym, lub zobaczysz wszystko się ułoży... myślą, że to załatwi sprawę i nagle z poczwarki przeobrażę się w motylka... najlepiej jest jak okazuje się, że ich słowa mnie nawet nie poruszyły, nie odniosły większego skutku... wówczas zaczynają się schody i pojawiają pretensje, bo oni chcą dla mnie dobrze, że ja taki uparty itp.... czy tak trudno zrozumieć, że człowiek w miarę inteligentny potrzebuje czasu i dowodów na to, że coś jest możliwe... zmiany w moim życiu mogą nastąpić, ale potrzeba na to nie godziny lecz nawet 2, 3 lat.. potrzeba zaangażowania, życzliwości i cierpliwości... ale nade wszystko kogoś wyjątkowego... ale wiecie co.. już na to nie liczę, bo świat jest jaki jest i nie ma tutaj miejsca na sentymenty... dlatego wolę być sam

A kto powiedział, że zdradziłam swoje ideały? Ja tylko poobserwowałam trochę ludzi i wiem, że trafienie na kogoś naprawdę porządnego to jak trafienie w totka. Więc chyba lepiej zweryfikować swoje poglądy na bardziej realne a nie cierpieć jak młody Werter :-)

No i przestań już użalać się nad sobą a będziesz w końcu szczęśliwy! Zrozum, że znalezienie partnera nie jest żadnym wyznacznikiem szczęścia, człowiekowi ma być dobrze samemu ze sobą.

Ps. Poszłaś na łatwiznę jak wielu innych i teraz nie masz innego wyjścia jak tylko chwalić to co masz. Jeszcze jedno.. nie robię z siebie męczennika. Po prostu wiem, że nie potrafił bym trwać w takim związku z rozsądku. Nie był bym w stanie się poświęcić. Widzę jednak, że kobietom to przychodzi dużo łatwiej. Zastanawiające...

Gość wolę być sam to motto
autora byc moze nie potwora a zagubionego chłopca w ciele mężczyzny co chce a sie boi :) przytulić się do.... powiedzmy jak do matczynej piersi kobiety Mu brak tto cały prosty HAK za źebro Go i do się przyciągnąć a juz tak pozostanie :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość do taktu do taktu
nieboraku :P skoncz ten durny temat i zajmij sie czyms konstruktywnym :P piane bijesz i po co i na co i komu to potrzebne

Gość bardzo bardzo mi pszeszkadzasz
Twoja beznadzieja mi sie udziela pssszeszkadza mi Twoja postawa :)

jest proste rozwiązanie.. omijaj ten wątek z daleka.. bądź tak miły i nie pisz mi co mam zrobić.. sam o tym zadecyduję..

Gość jakoś nie mogę omijać
muszę Cię wspomagać kobiety kochaja takich jak Ty, znaczy opiekować się takimi :classic_cool:

Gość zmien nika to Cię
po prostu bedę nie rozpoznawać :classic_cool: a tak zapamietac ja Cię i 😠 musze sobie to mściwie odbijac

znaczy mściwa z Ciebie bestia... a może i zmienię nicka i porzucę ten temat, ale czy właśnie nie jest to przypadkiem Twoim celem?

Gość zmień nika bo jako
wariatka Ci nie odpuszcze :) tak juz mam :) sam tego chcialeś

Gość nie widzisz co ?
rozwale Ci kazdy temacik :P

kurcze pieczone.. jak czytam te wątki to dochodzę do wniosku, że mój wybór jest słuszny i lepiej być starym kawalerem niż męczyć się w związku... no sami zobaczcie ile tu nieszczęśliwych osób zakłada tematy... ile problemów, zmartwień, kłopotów, obaw, strachu, lęków, samotności w związku, zdrad, niepewności... :o

Gość kobieta a co Ci nie pasuje
:) przeciez masz swoj poglad na kobiety :) a ze wariatka jestem to :P problemy sa lub tylko sobie ich szukamy ale Ty sobie juz klopotal kobietami glowy nie bedziesz, prawda ? to nie dla Ciebie, te wyzwania, te mizdrzenia, slinienia :classic_cool: romantycznosc cała wolny jestes i badz co najwyzej zatrudnij gosposie do prac domowych :classic_cool: z reszta sobie poradzisz znaczy z zyciem tym emocjonalym i ... erotycznym :classic_cool:

nosz popatrzcie jakie to mądrusiowate to to jest.. no takie normalnie, że szok.. połkło to cuś pewnie cała encyklopedie PWN... no ale skoro nie ma się co ze swoim życiem począć to jedynym sensownym celem pozostaje zemsta na czacie... o jakież to żałosne mścić się na czacie... i ponoć lepiej abym to ja wziął się za coś konstruktywnego...

kiepsko jakoś Ci to wychodzi.. w sensie rozwalasz mój temat dość nieudolnie... :P

Gość i sie pytam po co do mnie
ta męska rzecz pisze :classic_cool: skoro wiadomo, ze kobiety to same zuło :) a ja ja do kwadratu pisze bo mam taki kaprys prawo kobiet a Ty ? czemu wciaz odpisujesz ? brak logiki w Twoim pozal sie czynach no :classic_cool:

widze, ze kiepsko bo wciaz dobsssze stoi :P tylko co ? :classic_cool: mi nie wyszlo przerwa ? pocuj mę dłoń i zapomnę, ze byles ie miłym :classic_cool:

pocałuj zjadlo mi sie :)

a pisze do Ciebie by uświadomić Tobie kim jesteś.. krejzolku :P

Gość tyle to akurat wiem o sobie
bez Twojego bla bla bla bla lubie siebie taka i ogolnie mam dzies czy innym sie to podoba a Twoje zdanie hmmmmmmmmmm i :)