Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace.

35-latki - stare czy jeszcze jare???

Polecane posty

Gość ale fajnie że jesteście
rzucilam palenie i 5 kg dosołwnie jak pstrykniecie palcami..... cholera:/ coś za coś

Gość Wooly
Ja pracuje w domu, ale do szkoly mam 4 km.

Wooly ale nie ma tak albo jesteś w bandzie albo nie :P

Gość Wooly
Nie ma takiej sily, klucha jestem i tyle. Moze w koncu moje zmagania dadza jakis efekt to Wam napisze, ale teraz to jak publiczne samobujstwo :).

ale klucha taka okrągła śląska czy kopytko ? :P

Naprawde zauwazylam,ze ludzie z nadwaga czesciej sa bardziej sympatyczni,z poczuciem humoru i w ogole tacy dajacy sie lubic,anizeli ludzie szczupli,nie macie takiego wrazenia?

Gość Wooly
Slaska :) Pochodze z Katowic ;)

z nadzieniem czy bez? w sumie nie wiem czy kluski slaskie maja nadzienie jakies hehe :P

nie wiem czy opona na brzuchu kwalifikuje mnie już do sympatycznych :) ale co piszesz to prawda że grubaski są wesołe a chude lale mają aż usta wąskie takie zaciśnięte

Gagita no dokladnie,wiadomo ze nie wszyscy tacy sa bo jak wszedzie i tu zdarzaja sie wyjatki,ale z moich obserwacji takie wnioski wlasnie wyciagam.W zyciu wiecej serdecznosci zaznalam wlasnie od ludzi grubszych :)

Gość Wooly
To nie takie proste, wierzcie mi. Ja po porodzie jakies 5 miesiecy dostalam zapalenia terczycy. Zaczelam brac hormony. W ciagu pierwszych trzech tygodni utylam 9 kg. Potem juz nie tyle, ale w sumie uzbieralo sie tego od groma. Jestem na diecie juz 2,5 roku, mam dietetyczke, trenera osobistego, ale nic to nie daje. Podobno narazie. Oby. Moje stare ciuchy leza w piwnicy,mam nadzieje, ze je kideys z tamtad wyciagne.

Gość Wooly
Kluchy slaskie sa bez nadzienia, ale z sosem :)

Wooly kochana dasz rade,trzymam kciuki bys te ciuchy z piwnicy juz niebawem wyjela :) Ja od 5 lat lecze sie na niedoczynnosc tarczycy i tez hormony lykam.

Wolly to ty bardziej może napuchnięta jesteś niż tłuściutka ? może dlatego to nie schodzi

Gość Wooly
Chcialam Was z gory przeprosic, ze czasem pisze straszne bledy, ale tak naprawde to od 10 lat nie mieszkam w Polsce i rzeczywiscie ta ortografia nie jest u nie najlepsza.

matko ja też całe życie mam problemy z tarczycą ale nic nie biorę bo cały czas się mieszczę w normie skrajnie ale strasznie się męczę najmniejszy wysiłek a ja mam zadyszkę

Wooly a gdzie mieszkasz? Bo ja od 8 lat Anglie okupuje

Gość Wooly
W sumie, to w 60 % skladamy sie z wody, wiec mozna powiedziec, ze ja mam jej jeszcze wiecej :)

Wooly nie martw się i tak robisz mniej błędów niż większość rodaków na kafe :)

Bardzo duzo ludzi choruje na tarczyce,wiecie ja mysle ze to skutki przekletego Czarnobylu sa

Gość Wooly
Szwecja. Ja i moja niedoczynnosc nie miescimy sie w rzadnych normach, niestety. Mam ja 8 razy przekroczona :(

Gość Wooly
U mnie nie ruscy sa przyczyna. Mam stwierdzone poporodowe zapalenie tarczycy . Podobno 20% kobiet to ma.

Ja oprucz tarczycy choruje na cukrzyce typu1 :( Mowie Wam masakra Wooly jaka dawke lekow bierzesz? Bo ja 150

Nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje jak poporodowe zapalenie tarczycy

Gość Jak boli?
Biore 150 ale 2x dziennie. W kazdym razie przestalam tyc, trzymam sie na rownym poziomi od maja zeszlego roku :)To rodzi nadzieje- mozna powiedziec .

masakra z tą tarczycą na ile ona ma wpływ włosy skóra tycie samopoczucie sen etc. da się to unormować ?

Gość Wooly
Nie wiem tylko czy jak juz wyciagne te ubrania to jeszcze beda w modzie :D :D

Jej 150 dwa razy dziennie to duzo,no ale jak trzeba to tzreba Da rade unormowac wlasnie lekami,musi byc odpowiednia dawka lekow dobrana,u mnie roznie to bywa,raz mam ok wyniki ,a innym razem z niedoczynnosci robi mi sie nadczynnosc i na odwrot.Wlasnie za tydz.mam kolejne badania robic zobaczymy co tym razem wyjdzie.