Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LanaDelRey***

MŻ, RD ---> 7kg w dół!

Polecane posty

na jakich dietach byłyscie juz?? ja byalm tak 1 moja dieta to south beach dukan mz onz turbo amerykanska 1000 kcal kopenhaska 1 dzien :P) i teraz tu :) po drodze byly jakies proby innych diet ale tez koczyly sie po dniu albo dwoch

Witajcie nowe dziewczyny :D Jesli chodzi o odkladanie to ja tyje rownomiernie, idzie wszedzie. Jak chudne to pierwsza twarz, cycki i brzuch. Wlasnie zjadlam rybe z puszki w pomidorach i pol kromki chleba razwoego. Kolacja? moze pol jablka?

Ja tez teraz musze uciekac,ale zajrze na pewno :) Buziaki, trzymajcie sie i pamietajcie DUUUUZO SPORTU DUUUUZO SEKSU :D

jeszcze jestem:-) ja tez bylam na wielu dietach. i dopiero "moja" mi wyszla. postaram sie jeszcze potem zajrzec. w weekend mam prace, wiec prawdopodobnie do poniedzialku. trzymajcie sie.

Gość dardar
Serene 63 super ta stronka co podałas. Ja nigdy nie wiedzialam jak to poobliczac. Podgladam troche Wasze forum bo tez by sie przydało cos zrzucic. Pozdrawiam

Gość a ja biegam od dzisiaj
nie ma sensu ważyć się codziennie to tylko demotywuje raz w tygodniu a ja właśnie jem makaron ryżowy z chińskimi jarzynami :) to do następnego! :)

Gość dardar
Ja sie kiedys ważyłam prawie codziennie, jedni mówią, że to żle wpływa na psychikę bo ciagle myslisz o tej wadze, ale zauważyłam ze odkąd się nie waże to kompletnie nie kontroluje tego co jem itd. A "efekty" juz widac. U mnie dodatkowym problemem jest to ze rzucilismy z męzem palenie od stycznia i obydwoje zajadamy brak fajek.

Gość dardar
Ja napewno:)

wcieracie jakies balsamy? bo ja musze jutro zakupic wspomagacie sie jakimis tabletkami na odchudzanie? bo ja nie

Gość dardar
Ja sobie daje dzienny limit 1300 a po 2-3 tyg zejde do 100ckal. Balsam kidys wcierałam z eveline ten czerwony ale lepsze efekty daje sol zmiezzna z oliwka i kawa mielona aha i cynamonem.

Gość dardar
oczywiscie miało byc 1000ckal

tez stosowalam ten balsam ale skonczyl mi sie 2 tygodnie temu i jakos tak zeszlo i nie zakupilam

Gość ja od biegania
stosowałyście i bez efektu? to nie kupować kawa lepsza :) ja łykam chrom żeby nie chcialo się słodkiego i piję zieloną herbatę na okręta zielona zbija cellulit ja to mam zagwostkę zawsze tyłam na tyłku i nogach a teraz mam tylko wielką oponę i nie do końca wiem jak ją zrzucić:/

Gość dietadieta
ja od 2 tyg jestem na diecie niełącznia :) jedyna dieta na której wytrzymałam ! poprzednie kończyły się po max 3 dniach :) dzisiaj miałam drugie ważenie,przez pierwszy tydzien schudlam 1,5kg i przez ten tydz tez 1,5.czyli w 2 tyg polecialy juz 3 kg. strasznie sie ciesze, bo zdarzylo mi sie kilka grzeszkow (np zjadlam dwa dni pod rzad kotleta w panierce czego nie powinnam bo to bialko + weglowodany ;P ale oczywiscie bez ziemniakow :D ) no i jak mam ochote na slodkie to nie odmawiam sobie,bo wiem,ze potem sie rzuce na to i utyje.zjadlam 1 ptasie mleczko,w tlusty czwartek pol paczka...ale kg leca w dol ! buleczki zastapilam chlebkiem 6 ziarnistym i jem 2 kromki dziennie,a w weekendy w ogole (wczesniej jadlam okolo 3 bulek na dzien :D )

to gratukuje wytrwalosci i tzrymaj tak dalej :) tez kiedys myslalam o tej diecie

A ja sie oczywiscie obzarłam, ale tak,ze płakać mi sie chcialo. Razem z kolezanka stwierdzilysmy,ze krowy opasłe jestesmy i cos trzeba z tym zrobic wreszcie...

Gość od biegania
e to ja luzik nie objadłam się biegałam rowerek zjadłam tylko pół cukierka i wypiłam piwo co kto lubi xD

witam ja dzis i jutro sprubóje ryzem sie zapychac:) dziewczyny na ryzowce ładnie chudna. zobazce jak dlugo dam rade oczywiscie nie sam ryz tylko, a i tak nie pzrekracza sie tam 1000 kcal , wiec mi to pasi :)

witam ja dzis i jutro a moze jeszce po--- poobzeram sie ryzem ( np z jablami , potem z jogurtem ,potem z warzywami miwska troche) , bo widze ze dziewczyny ladnie chudna na tej ryzowce ai tak nie przekrocze 1000 kcal wiec sprobuje

w sumie ten rzy jest w granicach 1000 kcal wiec dalej jestem na klaoriach , tyle ze w wiekszosci ryzowych :)

Gość ja tez ,,,,,,,,,,,,,,
Ja tez bym chciala zgubic kilka kilogramow, tak zeby 5 byla z przodu, bo teraz jest 62 i juz zaczyna mi to przeszkadzac, co mnie gubi to podjadanie bo pracuje jako kucharz, wiec czesto probuje sie to i owo, slodyczy duzo nie jem. Wiosna bede sie wiecej ruszac, rowery z dziecmi itp, na silownie nie mam czasu, wole spedzic czas z rodzina, czasami wlaczam sobie zumbe na wii, super polecam, jak ktos nie ma wii to na you tube jest tego mnostwo. Pozdro dziewczyny.