Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiastaa

Czesc wszystkim;)Jak mija poczatek dnia?

Polecane posty

Gość Niewiastaa

Ja wstalam zjadlam sniadanko,pobawilam sie z moim facetem teraz leze i ogladam tv za godzine trzeba wyjsc do pracy...nie chce sie w poniedzialek nigdy hehe a co tam u Was ?:)

Gość mammammija
ja pobiegalam i.... znow zabieram sie do szukania roboty ;(

Gość ajaaaaa
ja wrocilam do siebie po nocy u chlopaka, zjadlam sniadanie, umylam okna(!), a teraz siedze na necie chociaz powinnam sie uczyc na poprawke :( zaraz bede to robic niestety:(

Gość Niewiastaa
Dlugo jestes bez pracy?jaki masz zawod?ja za granica pracuje i mieszkam

Gość mammammija
bardzo dobry zawód, doswiadczenie, pracy suzkam od miesiąca :(

No cóż dzień jak to dzień normalny Początek tygodnia. Ja nie narzekam tylko pogoda mogła by być trochę lepsza.

Gość Niewiastaa
A z czego ta poprawka?niestety ty sie musisz uczyc ja isc do pracy ehhh takie zycie... A z ta praca moze sprobujesz za granica?warto: )

Gość Niewiastaa
Jarek a co dzis do pracy idziesz?jaka pogoda w polsce u ciebie zimno? U mnie wieje zimny wiatr brrr jak to w anglii...

Najgorszy jest ten pierwszy dzień po Weekendzie Poniedziałek ale we wtorek już jest więcej chcęci. Może watro na Weekend gdzieś wyskoczyć z ukochanynm np do Kina kawiarni czy chociażby do Sauny. Ja znakomicię czuję się po całodobowym pobycie w Saunie w Termach Rzymskich. Po tygodniu czy 2ch dobrze jest sie tak odnowić biologicznie.

Gość Niewiastaa
Ja mialam tylko niedziele wolna i cala prawie przespalam bo codzien chodzilam na 2ga rana do roboty na overtime

a ja właśnie postanowiłam, że rzucam pracę bo mnie w niej nie szanują i zapisuję się do szkoły językowej aby podszkolić angielski a co dalej zobaczymy idzie wiosna, muszę odsapnąć i zrelaksować się wreszcie!