Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaty_facet

Jestem nieszczęśliwy w małżeństwie

Polecane posty

Gość do Regresa...
jesteś podły :-P

Gość Żonaty_facet
uwazalam ze chodzi Ci o te moje wpisy :) tak to prowo chociaz moze kocham te literki ktore czasem wprawiaja mnie w osłupienie rozwalilam swoim zwyczajem temat lae po wyczyszczniu konca, bedzie ok.

Gość do mój facet...
I z czego się cieszysz? że rozwaliłaś rodzinę ?

Gość do mój facet...
Też mi satysfakcja, nie ma co :-D

mireczkaaa: Tylko, że niezdradzanie i niedawanie odczuć nic nieprzyjemnego to trochę mało jak na małżeństwo.

Gość Żonaty_facet
Jeśli miłości nie ma, tego ziarenka z którego wyrasta siła uczucia a nie tylko przywiązania to widzisz sens tego ziarenka Wam zycze Regres Tobie rowniez i uciekam nim mięęęę :P

Gość mój facet teżb ył takim
nie rozwaliłam rodziny, nie mieliśmy romansu podczas jego małżeństwa. dopiero po rozwodzie zaczęliśmy być ze sobą. zresztą nie da się rozwalić czegoś, co nie jest porządnie przegniłe.

Dokładnie standardowe myślenie: Rozwaliła rodzinę... A ja się pytam co rozwaliła? Destrukcyjny dla wszystkich pseudo- układ, w jakim tysiące ludzi żyje bo nie ma odwagi nic zmienić. No dzieci też pewnie w takich relacjach przeszczęśliwe.

Gość do Regresa...
No może jeszcze uratujesz swój związek, bo żonka się wkurzyła :-D

mój facet teżb..: nawet gdybyście zaczęli swój związek w trakcie trwania jego małżeństwa to nie czyni Cię winną- bo gdyby to małżeństwo było trwałe, a rodzina szczęśliwa to nawet by na Ciebie nie spojrzał...

Gość do Regresa...
Dzwoń póki czas i weź się do roboty :-D

Gość Sama nie wiem...
Oj, czasem jest bardzo trwałe, dopóki jakaś dziunia nie zainteresuje się obcym małżonkiem...

Gość ty inny zonaty
ty inny zonaty facet , a ty czasem nie za duzo tu siedzisz ? Wypominasz Regresowi , a sam na kafe przesiadujesz. Skoro tak doskonale wiesz ile on tu siedzi i jak czesto , sam musisz tu przesiadywac od rana do wieczora i oczywiscie na samych topikach o zdradzie. Phi ,przyganial kociol garnkowi !!!!

Sama nie wiem... Tak tylko on jeśli nie ma ilorazu krzesła to na dziunię od razu rzucać się nie musi:) Zresztą kobiety też ślepe nie są i widzą fajnych facetów na ulicy, co nie oznacza, że zaślinią się na śmierć mijając takie cudo:)

Gość Sama nie wiem...
Widać, panowie robią się bardziej babscy :-D

polly84, też tak uważam. zwłaszcza, że ostatnio mielismy taką sytuację: do mojego faceta zaczęła się zalecać kobietka z pracy. przyszedł, opowiedział mi, co i kiedy robiła i przy mnie zadzwonił, informując ją stanowczo, że nie życzy sobie żadnych kontaktów, bo ma żonę i jest bardzo szczęśliwym małżonkiem :P słodkie to było cholernie

Gość Sama nie wiem...
Polly - Ale dziunia rzuci się na niego i wystarczy. Zawsze to jakaś odmiana od nudnej żonki... Przekleństwem w dzisiejszych czasach są wyjazdy za granicę w poszukiwaniu pracy. Te małżeństwa w 90% się rozpadają :-(

Gość nik czwartkowy
"zwłaszcza, że ostatnio mielismy taką sytuację: do mojego faceta zaczęła się zalecać kobietka z pracy. przyszedł, opowiedział mi, co i kiedy robiła i przy mnie zadzwonił, informując ją stanowczo, że nie życzy sobie żadnych kontaktów, bo ma żonę i jest bardzo szczęśliwym małżonkiem słodkie to było cholernie" Bardzo sprytnie :) Poświęcił jedną otwierając sobie furtkę do pozostałych.

Gość Sama nie wiem...
Słodkie i sprytne - to prawda :-)

Gość do do do re mi
mój facet teżb ył takim---i co jak sie czulas ? Ktos probowal poderwac twojego meza tak jak ty to zrobilas ?

Przejrzałam wątek, nuda... Dzieciaki znów nie mają co robić. Jedynie Regres czyta ze zrozumieniem i wydaje się całkiem do rzeczy.

Gość a moze jeszcze inaczej bo
"zwłaszcza, że ostatnio mielismy taką sytuację: do mojego faceta zaczęła się zalecać kobietka z pracy. przyszedł, opowiedział mi, co i kiedy robiła i przy mnie zadzwonił, informując ją stanowczo, że nie życzy sobie żadnych kontaktów, bo ma żonę i jest bardzo szczęśliwym małżonkiem słodkie to było cholernie" moze sie umowił z lala z pracy, ze wykona taki tele przy zonce, zeby uspic jej czujnosc a potem chulaj ile cialo i dusza zapragnie

Gość i tu przytaknęęęęęęę
Jedynie Regres czyta ze zrozumieniem i wydaje się całkiem do rzeczy. chyba mam konkurenke :P całkkiem On jest do rzeczy oj całkiem

Gość do do do re mi
milo ,ze ci milo bylo . A rownie milo ci bedzie jak poczujesz to samo jak jego EX ?

Gość Sama nie wiem...
Mogła to być taka umówiona zagrywka :-) Ludzie różne mają pomysły :-)

Gość Sama nie wiem...
Ex i pozostawione żonie dzieci :-(

ale zawistni jesteście :D żal, że komuś się udało aż z was bije czułam się normalnie- jeśli byle laska może odbić mi faceta, znaczy, że facet jest do d... i tyle :)

Gość nik czwartkowy
To tez możliwe. Ja bym się na twoim miejscu zaczęła niepokoić tym jakże szlachetnym i słodkim zachowaniem męża ;)

Sama nie wiem...: Jak to się dziunia rzuci? Nie róbmy z facetów durnych pał! Jakby się na mnie rzucił facet to wiedziałabym jak się zachować!

ja się martwić nie zamierzam, drogie panie :)