Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaaa19

Tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość oł dzizas
Pindzia ja też tak z początku zrozumiałam.

Gość paulaaa19
Stosunek uprawialam po 7 tabletkach.

Gość wojtekbezportek
Moim zdaniem musial by byc cud zeby zaszla w ciaze.....no ale...

Gość wojtekbezportek
Tak zmienia ,bo nastapilo juz nasycenie organizmu hormonem i zaczal on dzialac prawidlowo-czyli zageszczac sluz....

Gość wojtekbezportek
Oczywiscie mowimy tu o sluzie szyjkowym....

Gość paulaaa19
W tym tygodniu wybieram sie do lekarza. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...

Gość onaonaonaa
Witam, Zaczęłam brać pierwsze opakowanie tabletek Cilest, powinnam zacząć pierwszego dnia okresu, a pierwszą tabletkę przyjęłam drugiego dnia okresu. Potem czwartą tabletkę przyjęłam 4 godziny za późno. Wszystkie pozostałe przyjmowałam o jednej porze. Ósmego dnia od zażycia pierwszej tabletki mój facet się we mnie spuścił... Czy istnieje ryzyko ciąży przez to, że zaczęłam brać od drugego dnia, a po drodze jedną przyjęłam pare godzin później? Proszę o szybką odpowiedź! z góry dziekuję;)

Gość paulaaa19
Jesli wzielas tabletke 2 dnia okresu to przed pierwsze 7 dni musialas uzyc dodatkowe zabezpieczenie. Z tabletka nie powinno sie spozniac nie wiecej niz 3 godziny.

no właśnie mam taki sam problem . W piątek lekarz zapisał mi tabletki Ovulan w poniedziałek dostałam okres ale jakoś nie miałam głowy ani czasu żeby wykupić tych tabletek . Wzięłam w 4 dzień okresu . Od kiedy jestem zabezpieczona ? I czy musze stosować dodatkowe zabezpieczenie ? Mam 4 miesięcznego synka i ani myślę żeby mieć kolejne . . .