Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna, zdesperowana

Utknelam w martwym punkcie w swoim zyciu

Polecane posty

Gość taka jedna, zdesperowana

Mam 26 lat, doswiadczenie w pracy jako kelnerka, introligator, pracownik myjni samochodowej, inspektor ds. kontroli jakości, kierownik biura, asystentka prezesa, warehouse operative (doswiadczenie w uk) i totqlnie nie wiem co mam ze soba zrobić, jestem po pedagogice( tak wiem, beznadzieja), nie mam pojęcia co mam ze sobą zrobić. Własnie wróciłam do Polski, ażeby załatwić sobie jakąs agencje au pair, ale co dalej? NIe mam pojęcia ;( Ah, nie mam faceta , złtej rybki ani psa, po prostu beznadzieja

Gość zastanawiam się nad tym
podbijam z litości :classic_cool:

Gość sfnlkqjl
ja też nie wiem co ze sobą zrobić, a muszę pracować. i mam dziecko i nie mam z kim tego dziecka zostawić. jestem samotną matką i nie wiem co dalej, do przedszkola to pójdzie za półtora roku, i co ja mam robić przez te półtora roku, żeby nie oszaleć.

Gość rachella

Jak ci źle i nie wiesz co dalej robić oraz nie dajesz sobie rady, to zgłoś się o pomoc do specjalisty, który Cie z tego dołka wyciągnie 😉 mi w pewnym etapie mojego życia bardzo dużo pomogła Pani Ola Łomzik, która była moim life coachem. Dzięki niej poznałam swoje mocne strony, zwiększyła się moja pewność siebie oraz znalazłam kierunek w swoim życiu,  w którego stronę zaczęłam podążać i osiągnęłam to czego wcześniej nie potrafiłam. Jestem ogromnie wdzięczna tej kobiecie i cieszę się, że ona jako pierwsza we mnie uwierzyła i rozbudziła to samo uczucie we mnie.