Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dooomi

Pomocy! Czy to ciaza?

Polecane posty

Powiem Ci że u mnie jak panikowałam że mogę być w ciąży to doszukiwałam się wszystkiego.. mdłości, bóle głowy, senność, żyłki na biuście :D wkurzyłam się poszłam do lekarza bo tak miałam przez prawie pół roku co miesiąc.. okazało się że to zapalenie opóźniało mój okres a objawy..? wszystko można sobie wmówić.. po rozmowie z moją ginekolożką, która mi pomogła baaaardzo :) wyluzowałam.. dziś gdyby nie te plamienia, siedziałabym pewnie i czekała spokojnie na @.. a tak to nie czekam tak do końca spokojnie bo nie wiem co jest grane.. hehe

Gość kropka11112222
proszę zobaczcie na ten test wyszła mi jakaś dziwna kreska czy ktoś też tak miał,@ spóznia mi się kilka dni i nie wiem,napewno powtórze test,po prostu się z takim nie spotkałam wynikiem i nie wiem co myśleć i proszę bez głupich komentarzy:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fbc5a6a21b0b0bec.html

zxcasd wiem, wiem że mozna sobie wmowic ale powiem Ci szczerze, ze chyba bolu brzucha nie i piersi rowniez bola a w dodatku sa na sutkach takie niby chrostki:) Kropka zrob jeszcze raz test bo slyszalam o takich przypadkach i czesto ciaza byla nawet przy jasniejszej kresce :) ale test lepiej zrob rano :) a kiedy robilas ten?

Gość kropka11112222
robiłam go z porannego moczu

Hej ja z bólem podbrzusza trafiłam do szpitala nie zrobili mi badania krwi tylko moczu i wykluczyli ciążę. Jestem przed terminem miesiaczki. Dostałam antybiotyk i teraz mam obawy czy lekarz dobrze postąpił bez tego badania krwi...

podobno na poczatku ciazy antybiotyk nie jest grozny... To zrob test ale nie jeden tylko dwa, a najlepiej badanie krwi :)

Dziewczyny przed chwila patrzylam w lustro i moje sutki staly sie obrzydliwie duze i oczywiscie bola :/ Czy sutki mogą sie powiekszyc przed okresem?

Wiesz co ja mam zawsze powiększone przed @... I żyłki bardziej widoczne.. I bolą, albo piersi albo same sutki. Teraz nic mnie nie boli.. Zero objawów na @ :/ raz tylko pawia puściłam i czasem mnie mdli ale przed @ też tak miałam. Nie martw się na zapas.. Już niebawem będziesz wszystko wiedziała :)

Wiesz co ja mam zawsze powiększone przed @... I żyłki bardziej widoczne.. I bolą, albo piersi albo same sutki. Teraz nic mnie nie boli.. Zero objawów na @ :/ raz tylko pawia puściłam i czasem mnie mdli ale przed @ też tak miałam. Nie martw się na zapas.. Już niebawem będziesz wszystko wiedziała :)

Dzieki za odpowiedz :* Wiem, wiem to juz jutro... :) Tylko bardzo sie zdziwilam jak zobaczylam tak powiekszone brodawki, nigdy w zyciu takich nie mialam

Co za pech! :/ bylam dzisiaj ok. 12 w przychodni mialy byc wyniki... powiedzieli zebym przyszla pozniej. I znowu musze czekac do jutra :/ Mam troche daleko do przychodni a mojj w pracy :/

A to witaj ponownie w klubie niecierpliwych i niespokojnych ;P ja jutro rano robię test :D Już widzę swoją minę: "jedna kreska???????????!!!!!!!! why??????????? fak :( "

Oj kochana... nastawiam się na jedną.. nawet do mnie nie dociera że mogłabym być.. :) tyle czasu, tyle nerwów co miesiąc.. wmawiania sobie objawów.. a to za bardzo mnie piersi bolały, a to same sutki... mdłości.. częste siusianie.. nawet raz temperaturę miałam podwyższoną mimo że @ się spóźniała dwa tygodnie.. teraz juz nawet tempy nie mierzę bo w to nie wierzę.. raz myślę "a zrobie ten test.. a może będą dwie kreski.. za chwilę myślę.. po co mam robić? po co kasę wydawać? to zbyt piękne by było możliwe.. będę czekać 3 tygodnie, co ja mówię? przecież zaraz @ przyjdzie" i tak w kółko.. zwariować idzie :( raz tak raz tak.. jutro robię wyjdzie guzik, poryczę troszkę w poduchę zadając sobie pytania dlaczego ja? i będę czekać na @.. :(

Jestem pewna, ze przeciez musi sie udac za ktoryms razem :) Jezeli nie w tym miesiacu to moze w nastepnym zobaczysz czasem tak jest ze jezeli czegos pragniemy to przychodzi wlasnie wtedy kiedy juz nie mamy na to nadzieji, kiedy juz myslimy ze to szczescie nigdy nas nie spotka :) Ale ja juz sobie wyobrazam jak jutro napiszesz rozradowana, ze sa dwie kreski ;D Oby tak bylo :)

Się okaże.. ja się na nic nie nastawiam.. znaczy się nastawiam że będzie jedna kreska :D takie mam przeczucie :) zawsze było tak, że w 80% byłam pewna że jestem w ciąży.. przecież te wszystkie objawy.. jakże byłam rozczarowana widząc test.. :) pierwszy raz nie myśleliśmy podczas sexu tylko po prostu.. będzie to będzie :D zobaczymy czy takie myślenie na coś się zdało ;)

Hej. Zazwyczaj nie udzielam się na forach ale teraz zrobię wyjątek :) Jakieś 3 tygodnie temu zauważyłam u siebie zwiększony apetyt, coraz częściej pojawiała się także zgaga, ból podbrzusza i rankiem czułam się osłabiona. Podejrzewałam że jestem w ciąży więc zrobiłam test który wyszedł negatywny. Ale dolegliwości nie ustąpiły. Po 4 dniach znowu zrobiłam test który wyszedł jak poprzedni. Okres przyszedł w terminie i jest taki jak zwykle czyli nie jest w formie plamienia.Ale zrobiłam test w 2 dniu okresu i nadal wynik negatywny. Ale dolegliwości nadal są i co najlepsze się nasilają. Do tego doszło rozdrażnienie, wahania nastrojów. Powiedzcie mi czy mimo okresu nadal mam szansę że biją we mnie dwa serduszka ? Dzięki z góry za odpowiedź i pozdrawiam :)

Gość inga 20
hej wszystkim. Od roku mam reg okres ostatni kochałam się z chłopakiem bez zabezp, nie doszedł we mnie, aczkolwiek mam problem bo spóźnił mi się okres o 3 dni. Czy jest szansa że jestem w ciąży?? Pozdrawiam