Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

dlaczego ludzie na tym forum sa tacy ....?

Polecane posty

chce tylko podkreslic ze nie daje upustu ani nie jestem gimnazjalista i nie mam zadnych problemow nie mam zlego dnia itp !!!!

Gość Pewien miłości?
Skoro robisz jakas liste z ludźmi z forum, to musisz miec ze sobą problem. Ja podobnie jak ty wchodzę tu co jakis czas i również wiele rzeczy mnie dziwi, zaskakuje nieraz bulwersuje, ale mam świadomość, ze ludzie sa różni i mogą miec inny charakter, doświadczenia, wartości i priorytety niz ja. Nie możemy byc wszyscy tacy sami. Nie rozumiem twoich pretensji, skoro na forum nie znajdujesz tego czego szukasz, to po co tu ciagle wracasz

A właściwie to czego tu szukasz? Nie napisałam, że Ty jestes którąś z tych opcji, tylko starałam się odpowiedzieć na pytanie zawarte w temacie dlaczego ludzie z forum sa dziwni. I nie uogólniaj, ja nie uwazam siebie za dziwną.

Gość Muti60
Musisz zdać sobie sprawę że nie jesteś pępkiem tego świata i każdy ma prawo do wolności słowa i zdania własnego podzielnego a jeśli życie cię męczy tutaj to zmień położenie swoje obecne tudzież kraj a swoją wylewność i powściągliwość w pewnych teoriach schowaj w kieszeń bo katujesz tu niepotrzebnie.Idz spać gościu albo do psychologa się udaj bo nędznie przynudzasz już.

Gość PanBuraczek
fiku mikuu wybacz ale widze twoje wypowiedzi jestes dziecinna masz 16 lat czy ile

Ostatnio założył temat pt. : "Szukam dziewczyny. Młodsze są fajniejsze, bo jedna równolatka jest już zajęta"... Mi opadły ręce.. :o

Gość PanBuraczek
lomu a ty co lansujesz sie na forum jestes meska frytka ??

Tak, Panie Buraczku - o lansowanie właśnie chodzi

Gość Przyjaciel???
na szczęści tutaj są bardzo sympatyczni i bardzo ludzcy forumowicze. sam tego doswiadczyłem:) oczywiście znajdą sie jak wszędzie jakies "kwiatki" którzy az sie pala zeby wyzyć sie na kims:( ale coż ja takich poprostu pomijam, nie przejmuje sie tym.