Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kana.de

-30 kg .!!!!

Polecane posty

No tez sobie zastrzegłam że musi pokazywać ile kcal spalam :) a ile Ty spalasz dziennie tak mniej więcej?

witam Was ta pozna pora:) bylam na aerobiku, a teraz sie przygotowywalam na weekend spedzony na uczelni:P nietety, ale zjadlam dzisiaj paseczek czekolady;PP brzuch mi sie robimy plaski, ale no co kurna z nogami?P stane sie jeszcze bardziej niewymiarowa... jutro ide na silownie, tez pojezdze na rowerku. ide spac, bo padam... dobranoc Wam:)

Cześć Paulina.! Pasek czekolady to jeszcze nic takiego :) Ty gubisz brzuch a ja uda i pośladki, obie będziemy niewymiarowe :)

Heheh lepiej tracić niewymiarowo ale tracić :p Hmm kalorii tracę różnie od 150 do 600 nawet :P zależy ile jeżdżę :D Padam dziewczynki :D Dobranoc :p

Dziewczynki co taka cisza :p pobudka :D Ja już o jajeczku 90 kcal, dwa wasa 60 kcal, szynka 40 kcal :P Za chwilę hop na rowerek :D

Cześć dziewczyny :) Ja wlaśnie zajadam activie plus owoce :) na śniadanie jadłam chlebek, ale nie chrupki tylko razowy ciemny :) zamiast masła dałam koncentrat pomidorowy (gdzieś tak wyczytałam) i drobiowa szynka :) Wydaje mi sie ze za duzo jem, może mi się żołądek skurcza :) Przyszły moje kremy o serum z eveline. az 3 sztuki. ciekawe czy cos pomogą? :)

Znowu byłam na rowerku :D ale się zmachałam :P włączyłam do ćwiczeń w domu jeszcze hula hoop z masażerem :D ale od tego mega boczki bolą ;)

Moja siostra to ma, ja niestety nie mam miejsca żeby ćwiczyć na hula hop :) ale czekam na rowerek. w zasadzie orbitek :)

Ja musiałam zrobić nam małe przemeblowanie w mieszkaniu żebym przypadkiem tym hula hoop czegoś nie uszkodziła :P zmniejszyłam też jego obwód żeby nie powybijać sprzętów domowych haha ;) orbitrek super sprawa :) więcej ma funkcji od rowerka :) Właśnie się wysmarowałam eveline 3 D , szczypie mnie cała pupa i boczki :D Dziewczynki piszcie mi co jecie żebym mogła coś podpatrzeć od Was :)

Ja jem bardzo duzo nabiału i owoców. Warzywa gotowane i pierś z kurczaka, ale to tylko wtedy jak mi się chce robić :) jakoś nie mogę się zmobilizować żeby jeść surówki itp. a w naszym wypadku to zalecane :)

Ja właśnie wcinam kaszę i kurczaka, usmażyłam na 2 łyżeczkach oliwy a po wszystkim odsączyłam tłuszcz za pomocą papieru kuchennego :p Mój za to je frytki ... z sosem czosnkowym :( buuuu !!! Ale za to w sobotę zrobi mi cukinie i bakłażana na grillu :P

Dziewczyny wiecie może czy herbata zielona z AROMATEM z opuncji ma kalorie? kupiłam dzisiaj i niepokoi mnie właśnie że jest aromatyzowana :p

Ja tez piekłam dzisiaj pierś z kurczaka na odrobinie masła i do tego fasolka szparagowa :) Nie mam pojęcia czy ma kalorie, nawet gdyby to bardzo mało. Ja piję herbatę zieloną z madarynką i pomarańczą liptona. uwielbiam :) albo z cytryną :) róźnie :)

yo yo:) wrocilam z silowni, oczywiscie sie nie powstrzymalam i wlazlam na wage:P no ale przynajmniej zadowolona z niej zeszlam bo mam spadek od piatku 1,4kg:) podobno w 3 tyg sie najwiecej chudnie.

Gratuluję spadku wagi :) ja też chce się strasznie zważyć ale dopiero w sobotę będę mogła buuuu :) mm fasolka szparagowa mniam ! chyba sama sobie zrobię w najbliższym czasie :D ja dzisiaj zjadłam Jajko 90 kcal 2 wasa 60 kcal Szynka 40 kcal 3 Kiwi 120 kcal Kurczak 250 kcal kasza 180 kcal Na rowerku spaliłam 160 kcal :P kana.de smarowałaś się już żelem eveline :P?

No to ładnie Paulina :) Cieszę się razem z Tobą :) Szamanka nie smarowałam się jeszcze, ale jak synek zaśnie to przed ćwiczeniami się posmaruje i po kąpieli :)

ZESTAW UBRAŃ (2220466850) zapraszam do licytacji jeśli któraś z Was potrzebuje rozmiaru 42

ciesze sie jakby to bylo 10kg:P aha sluchajcie: jesli cwiczycie w domu to sciagnijcie sobie z chomikuj.pl nagranie jilian michaels- 30 days shred- schudnij w 30dni. jak dla mnie rewelka:)

Gość Shamanka89
ooo zaraz sprawdzę co to jest :p ja zawsze włączam tv jak jeżdze na rowerku , jakoś szybciej czas płynie i nie myślę o zmęczeniu :d Dzisiaj mój mi powiedział że widać że trochę schudłam ( chociaż przypuszczam że sie podlizywał ;p )

Mi tez mama dzisiaj mówiła że wyglądam inaczej i że trochę zjechałam z boczków:) ja też sprawdzę co to takiego :)

A ja tez wczoraj uslyszalam komplement, ze schudlam. ale w sumie to nie wiem czy to nie bylo wspominane w porownaniu do kiedys:P a jilian daje wycisk:D

Gość jaaa90
Udanego, chude dnia dziewuszki:) Ja bedę dopiero ok 20.30 w domu. mua:*

dzień dobry dziewczyny :) za chwilę nie wytrzymam i się zważę chyba :) no kusi mnie ta waga jak jakieś ciastko z kremem :)

Hej piękne :* nie pisałam wczoraj bo poszłam oglądać film a potem mi się przysnęło :D Chciałabym już sobotę ... wtedy będę mogła skoczyć na wagę :P bo niestety u siebie nie mam :P muszę zrobić nalot na mamę hehe :D najlepiej ważyć się w dzień na czczo pamiętajcie :) Ja zaraz coś na śniadanko sobie przyszykuje :)

Gość kawka333
Hej:) U mnie trzeci dzionek dietki, jak narazie niezle mi idzie, bo przestrzegam jej i ...o dziwo nie chce mi sie jesc :P Szkoda ,ze do cwiczen sie nie moge zmobilizowac buuu. Pomacham sobie dzis grabkami na podworku , to bedza moje cwiczonka hehehe .

Cześć dziewczyny.!! Kurczę ale jestem szczęśliwa :) rano nie wytrzymałam i wskoczyłam na wagę :) i wiecie co?? 2,5 kg mniej!!!!! juhuuu :) tak skakałam z radości że mój synek zaczął się śmiać ze mnie :) Dzisiaj jadłam bardzo mało bo nie miałam czasu. rano trochę kefiru wypiłam, na obiad talerz zupy warzywnej (tata gotuje najlepsze zupy pod słońcem ) i teraz się skusiłam na sałatkę owocową polaną jogurtem, tzn activią :) ale wyćwicze to dzisiaj jeszcze przed snem :) a co tam :)

Gość jaaa90
Gratulację!!! i oby tak dalej:) ja jestem po aerobiku, wykonczyl mnie dzisiaj:P